Şimdi Ara

Yurtdışı çıkış pul harcının 1500 TL olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer ülkeler turistlerden alır bizde kendi insanından vizyon bu işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anda nüfus müdürlüğü Migros’ ta 4 tanesini 25 TL’ ye yaptırdığın biyometrik fotoğrafları “Erkek çocukların uzun saçları alnı kapatmış” diyerek red etti.

Mecburen müdürlüğün önündeki fotoğrafçıda çocuklara toka takıp alnını açarak yeniden fotoğraf çektirmek zorunda kaldım.

4 adet biyometrik fotoğrafa 300₺’ den toplam 600₺ ödedim…

• klasik taktiği yine yaptılar. ver önden söylentiyle abartı rakamı (1500), sonra iyice abart (3000) millet iyice homurdansın. sonra hadi iyisiniz 500 yaptım diyip 3 kattan fazla zammı yapıştır, millet de iyi bari 1500 olmadı desin. sayın bakanımız şimşek efendi kredi kartına neden taksit var yurtdışında yok anlam veremiyorum diyordu. çıkış harcı ve imei kayıt harcı hangi ülkede var onu açıklamak işine gelmez sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 16 Temmuz 2024; 13:32:11 >
  • iş için giden ayrı ücret alınsın turuzim için gidenden ayrı zaten gezip tozmak için giden tayfada para var açım demelerine bakmayın bir cacıktan geri kaldıkları yok, hiç acımam hatta 2.000 tl olsa bile onaylarım, ülke zor zamanlardan geçiyor parası olanı keyfi yerinde olanı daha fazla yolucan. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2024; 13:40:7 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sen onaylarsin zaten, sen kim yurtdisina gitmek kim  

mahallende oturmaya devam  

• erkahn kullanıcısına yanıt

fakirlik kıstasınız parise romaya gidememek tozamamak sevsinler millet kirasını zor ödüyor marketini zor yapıyor herkesin derdi başka işte kahpe dünya.

ayrıca 500 tl olmuş diye geçiyor haberlerde.

iş için gidene 200 tl gezmek tozmak amaçlı gidene 2000 tl yapardım işinize gelirse derdim hükümetin yerinde olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2024; 14:21:42 >

Klasik kiskanc insan hareketi, ben yapamiyorum die kimse yapmasin ister 

Hani herkes yurtdışına gidiyor tatil yerleri tıklım tıklım diyordun,şimdide millet kirasını zor ödüyor diyorsun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 16 Temmuz 2024; 20:9:20 >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

maaşı statüsü iyi olan halen gidiyor komplike bir açlık sefillik yok, kendini kurtaran için ülkede aman aman bir kriz yok evet heryer dolu hemide ağzına kadar, kriz işçiye emekliye garibana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2024; 20:15:27 >

Yurtdışına gitmek için kafede restoranda yemek yemek kahve içmek için illa kariyerli mi olmak lazım kafaya bak  

dünyanın süper powerında daha dar gelirler milyonlar eyaletinden çıkabilmiş bile değil,3 kuruşa 5 köftelik hayat hiç biryerde icad olmadı.

aile babası olarak aldığınız 1500-2000 dolarlık tek maaşla pamuk prenses gibi yaşadığınızı filanmı sanıyorsunuz siz yalan o dünya şizofreni.

düşük bir maaş sadece uçak parası abd de artık gayet kazık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Temmuz 2024; 23:31:6 >

ya bi git sbsbsbdn benim yaşımda avrupalı gençler en azından 5 ülke gezmiştir geçen bi röportajda farkettim

• Lazım olur diyerekten dün 150 TL yurtdışı çıkış harcı ödedim...

Kartonda yaşayanlari gösterip halinize şukredin yigen diyen tip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

senin statünde olanlar bu ülkede 10+ ülke bile geziyor çevremdeki memurların birazcık statülü insanların gezmediği yer kalmadı.

yunan adaları bile türk istilasında şu an. 

hayat böyle ne kadar ekmek o kadar köfte iyi hayat istiyorsan iyi kalitede okuycan,iyi kariyer yapıcan yükselcen nokta dünyanın heryerinde kural aynı.

forum bile yurtdışına çıkacam diyen üyelerin gençlerin istilası altında çıkan çıkıyor sen kendine yan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 11:24:3 >

Lan ne sallıyon ha babası zengin olan gençleri diyon heralde çoğu genç asgari ücrette markette çalışıyor senin beyin iyice gitmiş

lafı çarpıtma olarak forumda surpdan sonra seni 2. sıraya koyarım,canım banamı sordular dip puanlı leş ünileri okurken? artık herkes üni mezunu bu devirde cahil kalan pek yok,orada benim yazdığım çok açık işine gelmemiş orası ayrı.

kanar köşe üni bitir,üstüne meslek kariyer yapma yükselme refarans yapma sonra maaşım niye düşük diye daha çok zırlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 15:28:12 >
  • design.code kullanıcısına yanıt
    Bizden aldiklari vergilerle kendileri gider bizim yerimize tatile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Temmuz 2024; 15:24:56 >

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

diğer harç konularınada bak canım yurtdışına çıkıcam diyen üye doluuuuu, biraz meslekli kariyeli kendini kurtarmış insanlar gidiyor hemde çatır çatır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.