Şimdi Ara

Yurtdışı Apple Store' larda kredi karta taksit imkanı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yurtdışındaki herhangi bir Apple Store' dan alışveriş yapanlara soruyorum, bu Apple Store' larda kredi kartına taksit imkanı var m?

Aslında bunu sormamın amacı bu sene de Türkiye'ye İstanbul'a açılacak olan Apple Store' lardan iPhone 5S (veya 6) 'yı kredi kartına taksitle satın alabilecek miyiz acaba? Yoksa sadece nakit yada tek slip olarak mı seçenekleri var. Bazı firmaların satış politikası bu şekilde çünkü (Bkz : Lacoste)

• Kredi kartina taksit yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 2 Şubat 2013; 17:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışından alıp türkiyede bankanızı arayarak taksit yaptırabilirsiniz tabi yaparlarsa
  • Aslında Türkiye Apple Store açıldığındaki durumu merak ediyorum, Yurtdışından alıp Türkiye' de taksitlendirmek önemli değil benim için.

Ama sanırım Türkiye' de de taksit olmayacakmış, @gduman dediğine göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 2 Şubat 2013; 17:27:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Aslında Türkiye Apple Store açıldığındaki durumu merak ediyorum, Yurtdışından alıp Türkiye' de taksitlendirmek önemli değil benim için.

Apple store lar kredi kartina taksit yapmiyor su anda. Macbook gibi urunler icin kredi opsiyonu sunar. Onuda turkiyede yapar mi yapmaz mi zaman gosterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Aslında Türkiye Apple Store açıldığındaki durumu merak ediyorum, Yurtdışından alıp Türkiye' de taksitlendirmek önemli değil benim için.

Apple store lar kredi kartina taksit yapmiyor su anda. Macbook gibi urunler icin kredi opsiyonu sunar. Onuda turkiyede yapar mi yapmaz mi zaman gosterir.

O halde Apple Store' u beklemek çoğu kişiye yine yaramıyor..

Hiç olmazsa kredi kartı geçiyor dimi tek slip olsa bile?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

O halde Apple Store' u beklemek çoğu kişiye yine yaramıyor..

Hiç olmazsa kredi kartı geçiyor dimi tek slip olsa bile?

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taksitle olmamasi bir yerde iyi. Onune gelene artik 5-10 bin tl lik kredi karti veriyorlar. Adam gidiyor 24 ay taksitle iphone aliyor. Tek cekim 2000 tl iyidir.

• taksit yok diye biliyorum burdaki lacoste gibi
  • Yurt dışında hiç bir yerde yok bildiğim kadarıyla apple storelara has bir durum değil ama türkiye apple storeda olacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 2 Şubat 2013; 19:15:09 >
  • Normalde taksit yok ama mesela Axess ve Bonus'un yurtdışı alışverişlerde taksit kampanyaları var. Örneğin Axess peşin fiyatına 5 taksit yapıyor, Bonus'da yanlış hatırlamıyorsam 3 taksit yapıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.