Şimdi Ara

yurt yerine kira ev veya apart dairede tek kalanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -leri

Neler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evde kalıyorum.

avantajları
    -yurt ortamına göre daha rahat.
    -giriş çıkış saati yok
    -yemek yapmayı bilmesen bile yurtlardaki yemeklerden daha iyi yaparsın

dezavantajları
    -bulaşık ve temizlik
  • Cok para gidiyo
    Edit:pm at merak ettigin konulari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucabilenkanguru -- 27 Ekim 2014; 12:10:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tuvaletteyken kapıyı açık bırakıp televizyon izleyebiliyorsun...
  • Evde kaliyorum tek yasiyorum
    +
    Yurttaki gibi biriyle kalmiyosun tek basinasin istedigini yap karisan eden yok

-
    Bulasik olayi sadece

Bir de maddi durum olayi var fakat yurtla asagi yukari ayni paraya geliyosa kesinlikle ev diyorum milletin dirdirini cekme kekonun tek gelirse oda arkadasin olarak anlarsin demek istedigimi

• Hergün dışardan yemek yemezsen uygun olur.ancak yemek yapma ve temizlik en büyük dert.
  • ev iyidir de tek başına pahalı olur, ben 3 kişi kalıyorum gayet rahatım. yurtta kalmadım hiç. yemek yapmayı bilmen gerekiyor hem evde kalıp hem de her gün dışarıdan söylersen batarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +Kafan rahat istediğini yapıyorsun.

-Evde hep yalnız olunca sıkılıp çok dışarı çıkıyorsun inanılmaz para gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artıları saymakla bitmez ama tek kaliyorsan.
    +lar:
    Eve istediğin zaman girersin.

Tutumlu olmayi ogrenirsin.

Temiz ve düzenli olmayi ogrenemesende olması gerekenin o olduğunu ogrenirsin.

Kendi yaptığın yemeği yemek gibisi yok . Anne yemeğinin yanindan bile geçmiyor ama sonuçta yemek yapmayi öğreniyorsun.

Oda arkadasin olmadigindan istediğin zaman kalkip istediğin zaman duşa girersin sıra beklemezsin.

Ders çalışırken istediğin şekilde calisirsin ister arkadaslarinla ister tek başına sessiz sessiz.

Ben 4senedir evde kaldığım için artık temizlik derdi falan eksi olarak gelmiyor alıştım.

Kız arkadasini cagirisin yemek yapar beraber istediğiniz kadar vakit gecirirsiniz.

İstediğin zaman dışarı çıkıp özellikle geceleri çorba içip eve geri gelirsin.

Yemeksepetinin mudavimi olursun eve yemek getiren elemanlarla muhabbetin olur çevre yaparsin. (Olabilir yani)

Yazin kışın istedigin zaman eve ailenin yanina dönersin.

Ilk başlarda - ler:

Faturalari yatirmak zor gelir.
    Aidat ve kira verdikçe içine bir öküz oturur.
    Evde bulasik çamaşır sorunun olabilir benim yok makinalari aldim.
    Eve istemediğin herkes gelir hele istemediğin kişiler hiç gitmez. 1 hafta garanti kalir
    Çok para harcarsin hele eve çıktığını ilk yil.

Soru varsa sor cevapliyim profesyonel öğrenciyim 4senedir evdeyim sadece okula başladığım ilk 3 ay yurtta kaldim hemde cemaat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 27 Ekim 2014; 12:40:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Artıları saymakla bitmez ama tek kaliyorsan.
    +lar:

Kendi yaptığın yemeği yemek gibisi yok . Anne yemeğinin yanindan bile geçmiyor ama sonuçta yemek yapmayi öğreniyorsun.

Oda arkadasin olmadigindan istediğin zaman kalkip istediğin zaman duşa girersin sıra beklemezsin.

Ders çalışırken istediğin şekilde calisirsin ister arkadaslarinla ister tek başına sessiz sessiz.

Ben 4senedir evde kaldığım için artık temizlik derdi falan eksi olarak gelmiyor alıştım.

Ilk başlarda - ler:

Eve istemediğin herkes gelir hele istemediğin kişiler hiç gitmez. 1 hafta garanti kalir

Soru varsa sor cevapliyim profesyonel öğrenciyim 4senedir evdeyim sadece okula başladığım ilk 3 ay yurtta kaldim hemde cemaat

Hocam şöyle kabataslak gelir gideri yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoavaloss -- 27 Ekim 2014; 12:40:56 >

• Eskişehir'de seneye eve çıkacağım. Eskişehir'de evde kalan varsa sorularımı seve seve yöneltirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete E. M kullanıcısına yanıt
    Pmden bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

Artıları saymakla bitmez ama tek kaliyorsan.
    +lar:

Ilk başlarda - ler:

Hocam şöyle kabataslak gelir gideri yazabilir misiniz?

yaz kış farklı olur. Benim gelir bazen 1500 genelde 2000

yaz ayları: elektrik faturası uygun gelir, kiranızda önemli tabi.
    Benim kira 650 den başlamıştı,apartmana 20, 40 uydunet, ortalama 30 su, ortalama 50 elektrik, yemek evde yersen daha uygun oluyor, mutfak masrafını 100 de,
    900 liraya 1000 liraya çıkar,
    kışın daha fazla olur elektrik, ortalama 200 ödersin. Şehire göre değişir, antalyada bu rakamı bulamayabilirsin.

Ev arkadaşı alırsan masraflar 2 ye bölünür ama bu seferde bazı sorunlar yaşayabilirsin. Rahat edemeyebilirsin. Kız arkadaşın rahat edemez, gelen arkadaşlarını istemez falan filan, ailenin durumu varsa yalnız çık eve, durumu yoksa çok iyi fiyata ev bulmalısın ben pahalıya oturuyorum mesela şuan.
    Ama dediğim gibi durumunuz varsa 3bin tl ye evi bile düzersin. Ben spotçulardan aldım herşeyi, led tv den tut çamaşır bulaşık makinasına kadar, fırınıma kadar herşeyim var. Evlenirsem yaşanılır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 27 Ekim 2014; 20:59:33 >

• Suan yurtta kaliyorum imkan olsa koşarak eve çıkacam ama nerde. İstanbuldayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

tuvaletteyken kapıyı açık bırakıp televizyon izleyebiliyorsun...

++++++++ 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.