Şimdi Ara

yurt senet işlerinden anlayan biri bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özel yurtta kalıyorum bugün tüm borçları ödedim makbuzlar elimde ancak seneti almam için makbuzları kuruma vermem gerekiyormuş bu işin yürüme şekli böyle midir sonradan bir sıkıntı çıkar mı?

• yukarı
  • makbuzlar otokopilidir. onlarda da bir kopyasi vardir. sen makbuzlari bulmaya bak. bulamazsan git konus al senetleri. imza kismini yirt senetin ustine capraz sekilde iptal yaz ve parcala.

bir sikinti olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makbuzlar bende zaten ama seneti vermek için elimdeki makbuzları istiyorlar
  • lütfen cevap verin rahatlatın beni :/
  • Hocam cikis yapmadan seneti almak gerekiyor mu ki illa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

makbuzlar otokopilidir. onlarda da bir kopyasi vardir. sen makbuzlari bulmaya bak. bulamazsan git konus al senetleri. imza kismini yirt senetin ustine capraz sekilde iptal yaz ve parcala.

bir sikinti olmaz.

Hocam iki tane senet varsa yırtıp atmak sıkıntı olmaz mı? Yoksa ıslak imza olayı mı var.

Seneti saklamak daha mantıklı değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    hocam ne demek istedin tam olarak anlayamadım . eğer tüm borcu ödediğine dair makbuzlar elindeyse seneti almasan da olur gibi bir şey mi diyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben mal adam

hocam ne demek istedin tam olarak anlayamadım . eğer tüm borcu ödediğine dair makbuzlar elindeyse seneti almasan da olur gibi bir şey mi diyorsun ?

Ben makbuzlari attim hocam ise yaramaz diye

• Up bilen biri yok mu sıkınti cikmasin simdi

• Kurumda o makbuzlar yok muymuş?
    Halbuki kopyası olur. Çıkışta da seneti sana verirler. Yarım yırtarlar.
    Ben olsam vermem makbuzları. Senette kalsın sorun yok. Elinde kapı gibi makbuzun var.
    Eğer içine sinmez ise. Makbuzlarin fotokopilerini Çektir. Orijinallerini kuruma ver. Fotokobiler sende kalsın.

• makbuzlar çıktı şeklinde değil el ile doldurup imzalıyorlar bu yüzden kopyası yok sanırım . dediğin gibi bende vermek istemiyorum makbuzları ama senet bunlarda kalırsa 1 2 sene sonra gelirler ödemedin diye makbuzlara da bir şey olursa kazara o zaman sıkıntı çıkar . bir de fotokopi belge olarak sayılır mı ki herhangi bir sıkıntıda kullanabilir miyim? ?
  • imzayi yirtip ustune capraz sekilde iptal yazarsan sikinti olmaz. atip atmamak sana kalmis. elinde belge olsun diyorsan sakla ama dediklerimi muhakkak yap

• ben mal adam B kullanıcısına yanıt
    makbuzlarin fotokopisini al ve asli gibidir diye ibare vurdur altina kase ve imza ile.

• ben mal adam B kullanıcısına yanıt
    hiç bişey olmaz üniversite zamanımda 1 yıllık sözleşme yapıp ilk 3 ay kalmıştım sonrada eve çıkmıştım yurt sahini mahkeme fln dedi hehe var tamam dedim
    bir kaç ay sonra ödenmemiş aylıklar vardi onlari öde senetlerini al demişti.hiç bişey olmaz rahat olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.