Şimdi ben muhtemelen haftaya yurda geçeceğim lakin neler götürmek lazım vs falan bilgili arkadaşlar yazsa iyi olur. Aklıma gelenler Üçlü priz Saç kurutma makinesi Masa Lambası Çarşaf şu bu kolay sadece böyle elzem olan yanında bulunsun gitmeden al dediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.Sürekli git gel veya sürekli bir şeyleri almayla uğraşmak istemiyorum,bir kereden bitsin |
Yurt için ne lazım oluyor(Priz vb)

-
-
Kettle.
Bardak çorba, noodle, bardak mısır, nescafe, sıcak çikolata için şart :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Terlik
İzin veriyorlar mı peki
sözde yasak da herkesin odasında var.
üçlü yasak la ama boş geç kullanmamak salaklık. terlik 3 tane al bi duş bi odaya bi de bahçede (varsa) kullanmalık.
Tuvalet için bi tane alırım onu heryerde kullanırım knk niye 3 tane alayım.Tanesi en az 15 lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ay ne pis adamsin oda arkadasim tuvalete girdigi terlikle odamda dolasirsa artik oda arkadasim olmaz
maç için ne lazım ? top lazım
-
Sus bitch:DD
daha neler görecek o gözler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 tane terlik ile uğraşılır mı al bir tane geç 30 tl en az
AJHGDASGDHGDJHGS
-
Kulak tıkacı ve göz bandı…
çamaşır makinesi ortaksa çamaşır filesi işe yarayabilir
asşdljgasdoşsdahlsad
Konuya yazan herkese teşekkürler
Çamaşır makinesi ortak üstüne banyo bile ortak valla 2 kişilik odadayım ama içerde bebe varken nasıl soyunup edecez,banyoya mı gitmek lazım sürekli(tişört falan değişir de don falan için.).
Birde ütü varmış o da ortak da orada vardır galiba.
Son olarak ben 9'a giderken 5 liraya ketıl almıştım okula sıcak çorba ve kahve yapıyordum yakalandım yasak dediler.Burada da yasak da gece baskını yemiyorsak alacam bir tane.
Oda arkadaşı kafa çıkmazsa ne olacak bilmiyom valla
-
üçlü niye yasak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üçlü ve uzatma tarzı şeyler komple yasak. mantığı olmayan bi çok şey var
ee tabi, banyo, tuvalet, veya odada kimse yokken veya bornoz vb giyip onun içinde veya odanın köşesinde kapalı bi alanda havluyla çevirip falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent'te ve muhtemelen 91. Yurtta kalacağınızı tahmin ederek çarşaf yastık vs götürmenize gerek yok. Onlar temin ediliyor ve haftada 1 oda temizliği oluyor. Üçlü prizi kesinlikle tavsiye ederim. Yatak yanına priz her zaman iyidir. Masa lambasına ihtiyacınız yok odalarda masaların üstüne gömülmüş ışıklar var gayet yeterli. Kettle vs. odada temizlikçiler bulursa alırlar. Ortak mutfaklarda kettle mevcut. Tuvalet kağıdı vs tuvaletlerde bulunuyor ve düzenli olarak yenileniyor. Terlik, tıraş makinesi, saç kurutma bunları dediğiniz gibi götürmeniz gerek. Ütü hiç kullanmadım ama ütü odaları var. Çamaşır makineleri bodrumda çoğu zaman dolu oluyor ama bence yetersiz. 91. yurtta henüz otomatik sistem gelmedi çamaşır makineleri için o yüzden oda kitleniyor vs anahtarı ona buna sorarak bulmakla uğraşıyorsunuz o tatsız biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 4 Eylül 2021; 15:40:8 >
En Beğenilen Yanıtlar

Ay ne pis adamsin oda arkadasim tuvalete girdigi terlikle odamda dolasirsa artik oda arkadasim olmaz |
Benzer içerikler
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- geometri sorusu
- 2026 dgs ne zaman
- telegram cevap anahtarı grubu
- sadece deneme için dershane fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X