Şimdi Ara

Yurt Dışından Oyun Getirmek 10-15 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakında yurda dönüş yapıcam fakat yanımda satmak için oyun getirmek istiyorum.Yaklaşık 10-15 adet olacak ve bunu yanımda getirirken bir sıkıntı yaşarmıyım ? her üründen 1 adet getirebilrisin dedi bazıları ama aynı oyun dan 15 tane getirmek istiyorum ben.Oyunları gazete kağıdına veya hediye paketi gibi renkli kağıtlara sarıp getirsem sizce geçirebilirmiyim ? ayrıca tax free almak istiyorum bu tax free olayı sadece turistik vize için mi geçerli ?

• up
  • 15 tane sıkıntı olablir.Ama sararsan geçirebilirsin bir ihtimal
    3ds oyunu getir alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

15 tane sıkıntı olablir.Ama sararsan geçirebilirsin bir ihtimal
    3ds oyunu getir alalım

3ds oyunları çok pahalı 80 tl ye felan geliyo ama getirceğim oyun koleksiyonluk güzel oyun buradada pahalı.Sarıp getirmeyi bir deniyim ama ama almazlarsa çok sıkıntı olur paralar boşa gider.
  • shopto.netten istediğin kadar alabilirsin,oyunlar nasılsa 2 şerli paket olarak ayrı ayrı geliyor sorun cıkartacaklarını sanmıyorum,tahmini 1 haftada elinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

shopto.netten istediğin kadar alabilirsin,oyunlar nasılsa 2 şerli paket olarak ayrı ayrı geliyor sorun cıkartacaklarını sanmıyorum,tahmini 1 haftada elinde olur

hocam kargo parası ödemek istemiyorum hemde orada fiyatalr uygun değil,yanımda getirmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 26 Nisan 2013; 19:16:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.