Şimdi Ara

Yurt dışından gümrüksüz alışveriş dönemi bitti: 30 Euro limiti kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
19
Favori
48.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
137 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah belalarini versin mi diyelim, elden baska bir sey gelmiyor.

• DEWAMKEEEEEEEEEEE KÖKLEEEEE

• YAPTIM OLDU, ŞAHLANDIK BE

• Elbet bir yerde patlak verecek ülke. Mega vergiyle haraçla ülke yönetilemeyeceğini anlayacaklar ama iş işten geçecek. Bu ülkede doğmaktan ve yaşamaktan çok bunaldım. Benim gibiler çok fazladır. Çünkü kontrolümüz yok hiçbir şeyde. Emekli milletvekili ile işçi arasında 15 kat maaş farkı var. Hak etselerdi alsalardı sorun yok. Ama ülkeyi 1,25'den alıp 43 numaraya getirdiler. 100 lira kiradan aldılar 20 bin liraya getirdiler. Bu başarıları için de 10 bin dolar maaş bağlandı kendilerine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

30 euro'yu aşan gönderilerin temsil yetkisiyle ilgili bir değişiklik bu...

Alıntı

metni:
    madde 126-
    b) normal usulde beyan edilecek olan, serbest dolaşıma giriş rejimine konu; değeri 30 avro'yu aşan ancak 1500 avro'yu aşmayan, bir gerçek kişiye gelen ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen eşyanın,

30-1500 arasını tanımlayan bir maddeyi 0-1500 yapmışlar.

oh be ağzına sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberin verdiği motivasyonla gereğini yaptım ve maaile eşrafına temudan alacağım ne kaldıysa sipariş geçtim. Her siparişe 1440 tl limit koyuyor bilginize. Bizi bu duruma getiren başta birilerinin bir yerinin kılları olmak üzere hepsinin validesine selam ederim.

• twisterpolat kullanıcısına yanıt

Yalnız 54 beğeniye yazık olacak keşke S li kelimeyi daha farklı yazaydın 

Bir reis sözüyle konuyu kapatalım İHRACATTA BİRİNCİYİK 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2026; 7:25:23 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Colombia magazaları bile kabul ediyor.4000 tllik ürünü 20000 e sattıklarını.fahiş fiyat dengesi korunuyor denirse şaşırmayın...

Allâh&amp;#39;ım! Eğer Sana Cehenneminden korktuğum için ibâdet ediyorsam beni cehenneminde yak. Eğer Sana Cennet&amp;#39;ini Arzuladığım için İbâdet ediyorsam Beni Cennetinden mahrum bırak. Seni sevdiğim için ibâdet ediyorsam Beni Cemâl&amp;#39;inden mahrum bırakma...Bir yer var doğrunun ve yanlışın ötesinde. Seninle orada buluşacağız ....
  • Yazdım yazdım sildim. Elektronik devrelere, sensörlere felan izin verseydiniz vicdansızlar...
    Esnaf acımazsız, 5 liraya aldığı malı 10'a, 15'e hatta 50'ye satmaya kalkan ahlaksız var... İçeride bulunmayan parçalar var...
    Allah yanınıza bırakmasın ne diyelim.

• sadece vatandaşın talebine olumlu yanıt vermiyorlar onun dışında vatandaşı silkeleyen kim varsa hepsine olumlu yanıt veriyorlar

• Aliexpresste 15 dolara satılan ürün Türkiye'de nasıl 2500 Lira olabilir. Elin Çinlisi bu ürünü bana vergiler dahil 1000 liraya ulaştırabiliyorken bu aradaki 1500 lirayı Ticaret Bakanlığı açıklayabilirse rekabetin bozulduğunu anlayışla karşılarım.

Türkiye'den alırken serbest piyasa, yurtdışından alırken rekabeti bozuyor diyeceksin.

H*ss'kt'r'n ordan.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.