Merhaba arkadaşlar. Amerikaya gideceğim zaman fotoğraf makinesi almak istiyorum. Hem youtubede ürün incelemesi yaparken güzel video çekebilsin hemde güzel fotoğraflar çekebilsin. Genellikle çektiğim videolar ürün incelemeleri vb oluyor. Bu yüzden video kalitesininde iyi olması lazım. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim. İyi günler. Bütçe: En fazla 700 dolar.
Sony A6000 alınabilir ancak amazon fiyato 648 dolar . Tr garantili olarak 1700 liraya satılıyor şu anda . 550 dolar yani yaklaşık olarak . Garantili almak daha mantıklı , fiyat da daha uygun zaten . Ancak mağazalardan daha uyguna bulabilirseniz ordan da alabilirsiniz .
onlinek1O
kullanıcısına yanıt
youtube için ürün incelemesi yapıyorsanız ilk öncelikle led lambalar. harici mikrofon ,yaka mikrofonları daha iyi iş çıkartıyor ürün inceleme videolarında. arka fon için güzel bir dekor. ve bu işin olmazsa olmazı adobe premiere programı gerek. ürün tanıtımını tek başınıza yapıyorsanız. video çekerken otofokus yapabilen makine ve lens olmalı. ayrıca wi-fi özelliğinin olması veyahut lcd ekranının 180 derece dönüyor olması avantaj sağlar ne çektiğini kadrajın nasıl olduğunu görebilme imkanı sağlar. bu özellikler sony a6000 de var,ama uzun tanıtım videolarında sıkıntı yaratır çünkü şarjı erken bitiyor. canon 650d veya 700d de alınabilir,ama stm lenslerle alınırsa daha iyi. nikon d5300 de olabilir.
ozbey08
kullanıcısına yanıt
Cevabınız için teşekkür ederim.Canon 700D almaya karar verdim.
fotoğraf makinesi değil de yan ürünleri amerikadan al baya ucuza gelir. makina burda da aşağı yukarı aynı fiyat. garantiiyi falan sayarsan