Şimdi Ara

Yurt dışına kargo yollayanlar bakabilir mi? (ABD) Sıfır deneyimim var :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amerikaya kargo yollama durumum var.Bir resim yollacayacağım ama çerçeveli şu an.

Şu baloncuklu pat pat naylonlardan baya sağlam bir sarmayı düşününüyorum önce sonra baya baya sert bir kutuya koyup üstünü 2 3 tur daha pat pat naylonla sarmayı düşünüyorum böyle bir durumda camın kırılma olasılığı hala varmıdır.Kargolara o kadarda hayvan gibi davranmıyorlardır sanırım.Çerçevesinden çıkarırsam çerçeve çöp olacak tekrar kullanılacak şekilde tak çıkar çerçeve değil.

2. sorum ptt ile yollasam tahmini kaç günde gider ve bana masrafı ne olur 2.5 kg yi geçmeyenler 20 tl ye falan gidiyormuş sanırım.Abd nin doğusunda bir eyalettir.

Ptt dışından başka tavsiyeniz varmıdır birde dediğim gibi camın kırılmama olayı çok önemli masrafdan kaçmadan baya baya sarıp sarmalamayı düşünüyorum.

Yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

• Orjınal kopuklu lcd tv yı kolının ebatlarında olan metal levha ıle merkeze gonderdım ve ertesı gunu merkezden gelen telefon tv nın ekranı kırılmıs dıye soyledıler. Artık gerısını sen dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frozen88

Orjınal kopuklu lcd tv yı kolının ebatlarında olan metal levha ıle merkeze gonderdım ve ertesı gunu merkezden gelen telefon tv nın ekranı kırılmıs dıye soyledıler. Artık gerısını sen dusun

Ovv o kadar yani

O zaman yapıcak birşey yok çerçeve çöpe gidecek resmi tek yollarım :/

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Orjınal kopuklu lcd tv yı kolının ebatlarında olan metal levha ıle merkeze gonderdım ve ertesı gunu merkezden gelen telefon tv nın ekranı kırılmıs dıye soyledıler. Artık gerısını sen dusun

Ovv o kadar yani

O zaman yapıcak birşey yok çerçeve çöpe gidecek resmi tek yollarım :/

Riske atmaya gerek yok ya resmi yollarım sadece kafam rahat olur.

Teşekkür ediyorum @frozen88
    Edıt. Kendi mesajımı alıntılamısım yanlışlıkla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 13 Mayıs 2017; 23:50:23 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.