Şimdi Ara

Yurt Dışı Kayıtsız Kullanım ve e-sim hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 2 sorum olacaktı

    1-yurtdışı iphone telefonlarında 1 fiziksel sim 1 de e-sim var. Her iki simin 120+120 gün kullanımı var. Peki fiziksel sim 120 gün sonunda kapandığında e-sim de otomatik olarak kapanıyor mu?

    Fiziksel sim kayıt süresi bittiğinde hemen e-sim alıp kullanabilir miyiz? yoksa 120 gün dolmadan yani kapanmadan mı e-sime geçmeliyiz.

    2- e-sim çıkarttık. iphone da e-simi aktif ettik. ileri de yeni telefona geçtiğimizde yeniden e-sim mi almak gerekiyor?

    şimdiden bilgisi olup paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim




  • Merhaba. Ben 23 Eylül de 4 ay geçince hat kapandığı için e-sim e geçtim Turkcell de sorunsuz. Yani kapandıktan sonra geçiliyor. Turkcell e gittim e-sim e geçmek istiyorum dedim. İşlemler yapıp qr kod verdiler ve okutunca anında aktif oldu hattım. Ama maalesef her Turkcell bayi bilmiyor, kapandığı için geçemezsiniz vs diyorlar. Zorlu Center Avm deki Turkcell bayii de sorunsuz 5 dk da hallettiler.


    Bende aynı soruyu sordum başka telefona geçmem gerekirse diye. Verdikleri qr kod geçerliymiş, daha önceden olmuyormuş ama artık geçerliymiş, yeni telefona zaten ios 16 sonrası aktarma özelliği olduğu içinde hat aktarılabilir dedi. Tabi ne kadar doğrudur bilmiyorum ben saklıyorum verdikleri kodu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.