Bildirim
Yurt Dışı Çıkışlarında Sorun mu Var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet bugun genel bir yavaslik soz konusu.. -
Yine başladık -
bu nasıl soru bu nasıl soru? soru tamamen yanlış tamamen yanlışşşşşşşş
Doğru soru
Yurt Dışı çıkışlarında normallik mi var?
olmalı ne zmaan düzeldiki yurt dışı çıkışları.lütfen dikkat edelim sorularımıza -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih989
bu nasıl soru bu nasıl soru?soru tamamen yanlış tamamen yanlışşşşşşşş
Doğru soru
Yurt Dışı çıkışlarında normallik mi var?
olmalı ne zmaan düzeldiki yurt dışı çıkışları.lütfen dikkat edelim sorularımıza
cık cık cık
TTNeti kötüleme
Yurtdışını kötüle
TTNet daha ne yapsın
4Mbs normal alan ve kopmayan hattı 2Mbs bile kaldırmaz diyerek 1Mbs ye çeken bir firma
-
Acayip kötü bugün ya -
internet yerlerde sürünüyor... -
hizmet özürlüler.... -
TTnet=Sorunlar yumağı....
http://home.netone.com.tr/sonuc.asp -
yeni konu açmaya değmez bu yurt dışı çıkışları için yine yeniden net sürünüyor söyliyecek söz kalmadı artık ne sözlükte nede argoda devamlı yeni abone alıp alt yapıya yeteri kadar yatırım yapmayanlara ve bu şirkete arka çıkanlara -
ahhh bea ahhhh ttnet e karşı öyle duygular besliyorumki foruma yazsam banlanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceann Capall -- 31 Mart 2010; 1:10:35 > -
bc2 de yüksek pingten delirip acıp cs oynayım bari dedim, cs dede pingler tavan yapmış, milletin ort sı 50 fln su anda, her zaman 20 nin assagısında olan pingim su anda 40-50 civarında, youtube dan video da yavas yukluyor.
Tamda bgn vizeden cıkmıstım, rahat rahat takılırım diye ama ttnet in kazmalıgını hesap edemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: x3x
bc2 de yüksek pingten delirip acıp cs oynayım bari dedim, cs dede pingler tavan yapmış, milletin ort sı 50 fln su anda, her zaman 20 nin assagısında olan pingim su anda 40-50 civarında, youtube dan video da yavas yukluyor.
Tamda bgn vizeden cıkmıstım, rahat rahat takılırım diye ama ttnet in kazmalıgını hesap edemedim
Hocam 40-50 ping yüksek mi?Sen haline şükret. Ben CS oynamayı bıraktım bu ping yüzünden (ortalama 80-90).
-
quote:
Orijinalden alıntı: webkurdu47
quote:
Orijinalden alıntı: x3x
Tamda bgn vizeden cıkmıstım, rahat rahat takılırım diye ama ttnet in kazmalıgını hesap edemedim
Hocam 40-50 ping yüksek mi?Sen haline şükret. Ben CS oynamayı bıraktım bu ping yüzünden (ortalama 80-90).
Ya aslında abartı yuksek değil fakat, genelde 20 nin altında olunca 50 lere cıktıgı zaman kötü oluyor. tarifemde netlimitsiz bu arada (speedtestte 5.2 mb gösteriyor)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X