Onun peşindeyim hocam zaten ama pasaport Türkiye olunca açık kapılar kapanıyor TÜRK'lüğü bu kadar itibarsızlaştıran hükümet olunca başta vize bile alamıyoruz artık yeminle aşık olduğum vatanımdan zarla zorla nefret ettirdiler ülkeyi cehenneme çevirdiler bide bu maaş alan troll ordusu forumda yıllardır var adminler en ufak birşey yapmıyor şikayete rağmen adamlar tahrik üstüne tahrik ediyor sürekli bi ara sesleri çıkmıyodu maaşlar yatmıyodu herhalde. |
Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak (6. sayfa)
-
-
Kesinlikle alın hocam. TR pasaportuna yapılanları gördükçe ben de gerekli adımları atacağım. En azından çifte vatandaşlığı biz de deneyileyelim. Yeter vallahi. Her yerde şamar oğlanına döndük.
Bu arada ahlaksız partizan ekibi hep buradalar forumun sahibi de partizan mahallede olduğu ve tek amacı sitenin tık alması olduğu için umurlarında değil. Herkes gelecek olan parada. Daha yeni 4 gün cezadan çıktım terbiyesizin tekine laf ettik diye. Hatta forumun sahibine de aynı lafları ettim sınırsız gönderin beni yiyorsa dedim.
Tık yok.
Gördüğünüz an basın bloğu geçin. Uğraşmayın.
-
belki adminlerde maaş alıyor ne biliyon
-
40 ulke dolastim ve yurtdisinda yasiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 ülke yuvarlak rakam mı yoksa tam 40 mı?quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
40 ulke dolastim ve yurtdisinda yasiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avrupa'ya tatil amaçlı vize başvurusu yapın bakın ne diyecekler. Çıkış harcına yakında gerek kalmaz çünkü bu ülke Avrupa başta olmak üzere mimlendi.
Ayrıca Türkiye diye yazılır Vergi Cehennemi diye okunur..
-
pasaportunun bir değeri kalmadıki kimsenin istemediği statüdesiniz şuan dediklerimi yurt dışına çıkanlar çok iyi anlıyor.adamlar pasaportunu görür görmez çekiyorlar odaya terörist muamelesi yiyorsun...hala çıkış harcı bilmam ne kovalanıyor önce dışardaki itibarı düzelt...
-
Ülkeden çıkıyorsun diye para ödüyorsun. Aklım mantığım almıyor şu saçmalığı. İzahı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gerçekten doğru. Ülke mimlenmiş. Almanya özellikle vize vermemek için uğraşıyor.
Aynen Türk pasaportu olunca muamele az gelişmiş Afrika ülkeleri, Suriye, İran pasaportlarından farksız oluyor. Geri dönmeyeceksin diye bakıyorlar.
Neredeyse iki sinema bileti fiyatı, onca şey içinde bu hiç, hepiniz mi yurtdisi baglantilisiniz diyecegimde muhtemelen ülkenin tamamı bağlı olabilir sadece haberimiz yoktur, bu artışın değeri az ce önemsiz zaten çoğu kişi bırak dışı içte bile gezemez, lolipoplar,kasarovlar ve artıkları sagolsun
Ölümü gösterip, sıtmaya razı ettiler.
-
Eşim Bg vatandaşı, Yurtdışına da zengin olduğum için değil ailemizi ziyaret için gidiyorum.
Asgari ücretin bir tık üstü kazanıp tek başına yolculuğun masraflarını denkleştirmek dahi zor iken üstüne birde tek bir hizmet karşılığı dahi olmaksızın "Harç" adı altında her defasında para ödüyorum.
Her ay en az 500 bin - 1.5 milyon arasında kazandığını bildiğim birlikte çalıştığımız insanlar var. Bu kişiler şirket vergisi verirken beyanname adı altında istedikleri gibi, canları ne kadar isterse o kadar vergi veriyor. Giydikleri dona kadar masraf gösterip devletten milyarlarca lira kaçırıyor. Kaçan parayı ise yine bizim gibi düz, sabit gelirliden çıkarıyorlar. Vallahi bu düzen böyle gitmez, yazıktır, günahtır bu millete kardeşim ya.
Vatandaşına bu kadar düşman olan bir yönetim şekli daha görmedim.
-
Çıkış harcı gibi saçmalıklarla yönetilen ülke halkının pasaportunun da kıymeti kalmaz hocam. Yine ilişkili.
-
$50 mı?
Kaynak?
-
kaynak yok. bir yerimden sıktım.
-
Kaynak için buyrunuz:
-
Saçma gelecek belki ama bende normalin tam tersine bu dönemde çok kolay vize alıyorum. Daha önce almanyadan 1, avustralyadan 1, amerikadan 1 ve italyadan 1 olmak üzere 4 kere red yemiştim. Son 1 senedir 3 kere vize başvurusu yaptım ve 3 üde çıktı. Neye göre vize veriyorlar neye göre vermiyorlar tamamen kumara döndü iş.
-
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.. klasik bir akp olayı..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X