Şimdi Ara

Yurt dışı çıkış harcı yüzde 230 zamlanarak 500 TL oldu: Her yıl artacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önce cbni amerikaya 5 uçakla gitmeyi kessin. sonra vatandastan vergi alsin. Bu arada her yurtdisina cikan zengin olmuyor. Zen ginden vergi alacaksan baska yollari var. öncelik milyarlarca lira vergi borclarini affetmeyeceksin zenginlerin.

• Ot yiyin ot..daha bu.... 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fakir bu bedende olduğu sürece

• Vergi adil şekilde herkesten alınırsa böyle şeylere gerek kalmaz. Vergi kaçıranlara odaklansınlar biraz. Maaşlı çalışanın vergi verecek yeri kalmadı her yeri vergili.

• Şahlanmaya devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yahu şunu adam memursa vergiyi 200 tl yap basit usulden sradan bir vatandaşsa 150 tl olsun iş adamıysa 500 tl olsun herkes bir değil ki
    sürekli çıkana %10 indirim yap Haram olsun insan 20 yılda bir çıkıyor burnundan getiriyorlar.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

Alınmadığını kim söyledi? Afrika ülkelerinde bile böyle bir uygulama yok. Bunun alınmasını bırak, ülkede konuşulması bile komik. Ama maalesef 85 milyon böyle anlamsız şeyleri yaşıyoruz ve bunun neden alındığını bilimsel olarak anlatabilecek 85 milyon kişinin içinde bir kişi bile yoktur.

• Gene ölümü gösterip hastalığa razı olduk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu anlamsız ve izahı zor vergiyi bizlerden alıyorlar madem ülkeye giriş yapanlardan da yurtdışından giriş vergisi alınsın.Hatta 100 EUR alsınlar da ülkede yaşamadan ülkenin kaderini değiştirecek oyları atarken elleri titresin

• Yurtdisina cikarken vermek istemedigim halde benden zorla alinan bu parayi Asla helal etmiyorum bu harci cikaran yetkili ve onaylayan kim varsa haram ediyorum Allaha havale ediyorum kimse ölümsüz degildir Günü gelip Allah canini aldiginda cenazesine gidip Hakkim helal degil diye haykiracagim ... Kim oldugunu söylemeye gerek bile yok zaten biliyorsunuz .

• benim söylediğimi nasıl anladın ki. asgari ücretli yurt dışına çıkarsa alınır ama çok istisnai durum olur. ekmekten %1 KDV alınıyor. Bilimsel açıklama peşine düşecek isen ekmekten alınan KDV nin peşine düş. Yurt dışı harcı normal bir vatandaşın gündeminde olacak bir konu değil. çoğunluk olarak tuzu kuru muhalif kesimi ilgilendiren bir konu olduğu için üzerinde çok tepiniliyor.

• papeneser P kullanıcısına yanıt

Bu harç 2001 yılında çıkarıldı. ilk çıktığında 50 dolar dı. keşke ilk çıktığında böyle sesiniz çıksaydı. 50 dolara itiraz etmeyenler şimdi çıkmışlar 500 TL ye itiraz ediyorlar. yutmayız biz bunları. keşke tekrar 50 dolar olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 17 Temmuz 2024; 8:38:1 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Baktık ne olmuş? Alakası ne?

• candirli kullanıcısına yanıt

Ülkeye girerken kapıda vize vereceksin 100€ alacaksın. Özellikle biden vize isteyenlerden. Mesela mısır, gelenden 25 dolar tokatlıyor, rusya keza öyle.

Vatandaşını yolmaya çalışan bir biz varız, aktroller bu saçmalığı svunuyor? Kafa olsa zaten bu duruma gelmezdik.

• Yaa olurmu öyle şey, insan sırt sırta verdiği adamları döver mi?

• gun kullanıcısına yanıt

Millet ülkesinde tatil yapamıyor daha ucuza yollar arıyor, neyin kazanması? Ülkeyi çöpe çevirdiler.

vergi alamadığı yada kaçırandan tahsil edemeyince çaresii bu mudur yani................

• Bir ülkede insanlar gelen haraçları normal karşılar hale gelip sistemi savunuyorsa, neden bu hale düşüldüğünün sebepleri acı gerçek olarak suratımıza vuruyor  

• Rekabet edemeyince herşeye yasak koyan bir zihniyet ve bu zihniyeti ısrarla seçen bir halk.Cehennem gibi bir Ülke değilde ney arkadaş.Sırf millet bu sene yunan adalarına tatile gitti die yapıyorlar gitmesinler die çözümleri bu seneye 5000₺ yaparlar kimse gitmesin die herşeye böyle çözüm bulan yobaz zorba bir zihniyet.Bunlar Booking.com uda yasakladılar Ülke bakalım bu zorbalıktdan nezaman kurtulmak istiyecek belediye seçimlerinde sarı kart göstermekle olmuyor işte dedik.Herşeye zorbalık yapan bir zihniyet mutlusunuzdur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Temmuz 2024; 9:10:58 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

kim cikardiysa dedim zaten benim icin kim olduğu onemli degil şu anki hukumetde beni ilgilendirmez ben kisilere bagli degilim onemli olan senin benim bu ulkede yasayan insanlarin refah icinde yasamasi cumhurbaskanin kim oldugunun onemi yok kurtde olabilir turkde olabilir eşcinselde olabilir çingenede olabilir sadece Ulkeye Namusu ile bagli yalan soylemeyen Halkini vergi ile ezmeyen bu ulkeyi satmayan Refah icin calisan sadece ve sadece insan olsun yeter dini bile beni ilgilendirmez Ataistde olabilir sadece Ulkeyi satmayip Refah seviyesini Yukseltsin yeter Takim tutar gibi hukumet veya muhalefet Tutmaya ve Yanlis olani yanlis diye soylemedigimiz surece 500 TL yi ve daha nice 500 TL leri bizden Alacaklar Bu hukumet degil Baskasida gelse boyle olacak Tek Yapabilecegimiz bunu kabul etmeyip Protesto hakkini kullanmak yoksa Demokrat Ülke olma ve ileri duzeyde seviyeye gelme sansimiz yok Sen de bu fiyati protesto edecegine kuzu kuzu gidersem yurtdisina oderim diyorsun Ben daha ne diyeyim neden abi neden evet 500 TL yi neden verdigini sorgulamiyorsunda buna karsi olanlari sorguluyorsun ...

• papeneser P kullanıcısına yanıt

Ben yurt dışı harcından gayet memnun kaldım. Ama ekmekten, undan, yağdan, şekerden... alınan KDV ye isyan ediyorum. biz farklı dünyaların insanıyız. aynı düşünemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 17 Temmuz 2024; 9:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.