Bu yıl 7. sene oluyor [EDİT: 8 OLDU ] yurt hayatım, not aldığım bazı şeyler var evden çıkmadan önce onları alırım ve arkada bir şey unutmadan gittim hep. Size de faydası olacağını umut ediyorum. Bazı eşyaları gidip gelme durumunuza göre sonradan getiriniz. Örneğin 2 haftada 1 gelen birinin kışlıkları şimdiden getirmesine gerek yok ama çok uzak bir yere gidiyorsanız ve bayramlarda vs geliyorsanız almanızda fayda var. Listeye başlıyalım: yorgan, yatak örtüsü, pike, yastık vs ceket kışlıklar, hava soğuduğunda giyilebilecekler elektrikli su ısıtıcısı kaşık-çatal+bıçak-tabak-çay kaşığı-bardak priz (altılı olursa daha iyi olur) taraklar, kişisel bakım, diş fırçası vs saç kurutma makinesi tıraş makinesi-tıraş bıçağı ve gereçleri (gerekiyorsa cımbız) banyo havlusu- normal havlular- namaz kılanlar için ayrı ayak havlusu normal giyeceğiniz tüm kıyafetler bilgisayar-telefon vs elektronik aletler ve araç gereçleri (şarj cihazı vs) farhex (boğaza sıkılan sprey, boğaz ağrısına çok iyi gelir) ayrıca ağrı kesici ve/veya ateş düşürücü de alınabilir sürekli kullandığınız ilaçlar, insülin iğnesi vs namaz kılanlar için seccade, tespih vs şemsiye yedek buzdolabı poşeti, biraz evden poşet, sağlam bir tane getirip hep yanınızda taşıdığınız çantanıza koyun ilerde lazım olur çöp poşeti tapır makas çok fazla kıyafetiniz varsa kapı arkası askılık gibi bir şey getirin normal askılıklar a4 kağıdı,defter kitap kalem vs gereçler tırnak makası çalışma odanıza vs bakın her yeri inceleyin götürebileceğim bir şey var mı diye, garanti olarak tüm evi inceleyip kullandığınız eşyaları tarayabilirsiniz Son olarak da marketten alınabilecekler. Eğer gittiğiniz yerde market varsa oradan alın, migros vs gibi iyi bir market varsa oraya gidin, tüm reyonları her yeri tarayın, lazım olan bir şey (ıslak mendil, şampuan, çay, sabun, maske vs) illaki çıkıyor. Eğer gittiğiniz yerde market yoksa veya uzaksa bu alışverişi gitmeden önce yapın. Yeni eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_mahmutpek -- 12 Eylül 2022; 21:48:42 > |
Yurda gitmeden önce alınması gerekenler
-
-
Yararlı konu up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 senedir ne okuyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80
7 senedir ne okuyontıp 7 sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamsın adam
inşallah şu süpersabrinin banlandığı veya forumu saldıgı bi zamanı görürüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73inşallah şu süpersabrinin banlandığı veya forumu saldıgı bi zamanı görürüm
umudumuz çimlerde online
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80
7 senedir ne okuyon2 sene lisede yurtta kaldım, 5 sene tıpta, 5.sınıfım şu an.
-
Vakumlu seyahat torbaları var mutlaka alın, yurda gelirken zor kapattığınız valiziniz, ünide de alışveriş yapınca daha çok şişicektir. Bu zımbırtı çok işinize yarar.
-
Çok sayıda Boxer ve çorap alın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 boxer 10 çorap aldım yeter inş hocam
2 hafta yani 15 günü ele alalım. 2 günde bir banyo yapsan 15 gün için 8-10 civarı boxer yetecektir. Çorabı her gün değiştirdiğini varsayarsak 10 çorap yetersiz kalır. Garanti olsun diye bir 10 çorap daha al.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çorabı elde kendim yıkarım hocam sıkıntı olmaz bence
A4 kağıt niye yük ediyorsunuz kırtasiyelerde satılmıyor mu ?
-
faydalı
-
Yorgan, yastık, yatak nevresimi filan yazılmış. Bu lar gerekli değil ki. Her KYK yurdu, öğrencilere yastık, yatak çarşafı, yorgan sağlıyor. Özel yurtlar da sağlıyorlar diye biliyorum. Ha derseniz ben iki yastık kullanıyorum vs. o zaman mantıklı ama gidip yorgan ve yatak çarşafı almanıza gerek yok.
7 senedir okuyup kettleların yasak olduğunu bilmemen hayret verici
-
Kırtasiyelere gereksiz para kaptırmamak için yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: physFx
Yorgan, yastık, yatak nevresimi filan yazılmış. Bu lar gerekli değil ki. Her KYK yurdu, öğrencilere yastık, yatak çarşafı, yorgan sağlıyor. Özel yurtlar da sağlıyorlar diye biliyorum. Ha derseniz ben iki yastık kullanıyorum vs. o zaman mantıklı ama gidip yorgan ve yatak çarşafı almanıza gerek yok.Evet bu konuda haklısın, lise yurtlarını unuttum ama benim kaldığım yarı özel yurtta veriliyor yastık vs. ama kendi aldığın daha rahat ve temiz oluyor sonuçta. Tercih meselesi biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: gongeegoog7 senedir okuyup kettleların yasak olduğunu bilmemen hayret verici
Bizim yarı özel üniversite yurdunda getirilebiliyor, lieseden mezun olalı 4 sene oldu artık izim verilmiştir diye düşündüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kunduz yorumlar
- gülücük kelimesinde hangi ses olayı vardır
- yks 480 puan kaç bin
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- bilgisayar mühendisliği kısaltması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X