Bildirim
Yurda,burslara başvurmak ve ÇALIŞMAK Hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildigim gelirin olmaması gerekiyor
Sorun oluyor. Ben isten cikip basvuru yapmistim ama benim sigortam hemen kesilmisti basvurumda kendi sigortam yoktu. Fabrikalarda 1 ay icin sigorta yapmazlar ama ?
Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede. -
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede.
Demek istediğim eylülün 5 ine kadar çalışacağım yani burs alırken değil. Burs başvurularıda sanırsam Eylül de yapılacak. Yurt başvurusu sırasında gördüm tatillerde en fazla 120 gün çalışabilirmişiz.
Edit: @komikolojimsi Sağlık raporu felan istediler herhalde direk yaparlar sigortayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitaminsizAsker -- 12 Ağustos 2015; 13:51:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker
quote:
Orijinalden alıntı: TeKNoYDN
Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede.
Demek istediğim eylülün 5 ine kadar çalışacağım yani burs alırken değil. Burs başvurularıda sanırsam Eylül de yapılacak. Yurt başvurusu sırasında gördüm tatillerde en fazla 120 gün çalışabilirmişiz.
Edit: @komikolojimsi Sağlık raporu felan istediler herhalde direk yaparlar sigortayı.
bence tehlikeye atma derim ama yine de sen bilirsin
Kyk burs/kredi alinca calisinca sorun cikartir onun maddesi vardi.
İşverenle goruş sigortasız çalış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 12 Ağustos 2015; 15:00:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X