Şimdi Ara

Yurda,burslara başvurmak ve ÇALIŞMAK Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 👋 herkese. Kyk yurduna ve hem kyk hemde bir kaç değişik vakıflara burs başvurusunda bulunacağım Bu esnada 1 ay bir fabrikada sigortalı olarak çalışsam sorun çıkartır mı? Ayrıyetten işten çıktığım gün sigortada kesiliyor mu yoksa devam mı ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildigim gelirin olmaması gerekiyor

• Sorun oluyor. Ben isten cikip basvuru yapmistim ama benim sigortam hemen kesilmisti basvurumda kendi sigortam yoktu. Fabrikalarda 1 ay icin sigorta yapmazlar ama ?

• Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede.

Demek istediğim eylülün 5 ine kadar çalışacağım yani burs alırken değil. Burs başvurularıda sanırsam Eylül de yapılacak. Yurt başvurusu sırasında gördüm tatillerde en fazla 120 gün çalışabilirmişiz.

Edit: @komikolojimsi Sağlık raporu felan istediler herhalde direk yaparlar sigortayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitaminsizAsker -- 12 Ağustos 2015; 13:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Sigorta yaptırırsan burslar kesilir. İşverenle konus sigortasız çalış. Sigorta parasını da alırsın elden bu sayede.

Demek istediğim eylülün 5 ine kadar çalışacağım yani burs alırken değil. Burs başvurularıda sanırsam Eylül de yapılacak. Yurt başvurusu sırasında gördüm tatillerde en fazla 120 gün çalışabilirmişiz.

Edit: @komikolojimsi Sağlık raporu felan istediler herhalde direk yaparlar sigortayı.

bence tehlikeye atma derim ama yine de sen bilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kyk burs/kredi alinca calisinca sorun cikartir onun maddesi vardi.

• İşverenle goruş sigortasız çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 12 Ağustos 2015; 15:00:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.