Şimdi Ara

Yurda Akvaryum Götürmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 50 cm'lik bir akvaryumum var. Bunu kyk yurduna götürsem odanın bir yerine koysam sorun olur mu? Burada bakacak kimse yok çünkü balıklarıma.
    Kyk yurdunda ve özel yurtlarda buna izin veriliyor mu? Bilgilendirecek olan varsa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn18 -- 17 Temmuz 2013; 13:04:18 >

Orijinalden alıntı: korn18

Olum götürüp napcan la :D haşat olur hayvanlar yurtta ver gitsin bi pet shopa

kıyamıyorum valla ya ortaokuldan beri bakıyorum ve planlarımı da hep üniversiteye götürücem diye yaptım şimdi bir anda ayrılmak koyar adama

Orijinalden alıntı: hedwing

quote:

Orijinalden alıntı: korn18

Olum götürüp napcan la :D haşat olur hayvanlar yurtta ver gitsin bi pet shopa

kıyamıyorum valla ya ortaokuldan beri bakıyorum ve planlarımı da hep üniversiteye götürücem diye yaptım şimdi bir anda ayrılmak koyar adama

Helal vallaha ben bir hevesle balık alıyorum ya kedim akvaryumu deviriyor ya da 2 güne kalmadan kendiliğinden ölüyor.

Hiç bir balıkla uzun soluklu ilişkim olamadı.

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo

• hayvanı mundar ederler, çip lik yaparlar sigara söndürürler suyunda. yani o hayvanı kyk ya götürürsen öldürürsün demek
    Arada uğrar seversin balıklarını.

KAWASAKI Ninja-300
  • Bizim odada fanusun içinde 2 tane balığı vardı arkadaşımın. 1 sene baktık biz komşu odalardaki arkadaşlarla nöbetleşerek, sonra köye götürdü arkadaşım.. 50 cm biraz büyükmüş yalnız, teftişte saklayamazsan şeref yoksunu bir görevli gelip sıkıntı çıkarabilir.

Ayrıca çevrenin düzgün olması lazım arkadaşların dediği gibi, önce git bir kolaçan et etrafı ona göre götür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 17 Temmuz 2013; 14:07:01 >

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hayvanı mundar ederler, çip lik yaparlar sigara söndürürler suyunda. yani o hayvanı kyk ya götürürsen öldürürsün demek

Var mi bunlari yapacak akraba evliligi hakkaten? Anaokul degil sonucta universite yurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

hayvanı mundar ederler, çip lik yaparlar sigara söndürürler suyunda. yani o hayvanı kyk ya götürürsen öldürürsün demek

Var mi bunlari yapacak akraba evliligi hakkaten? Anaokul degil sonucta universite yurdu

bak yukarıda örnekleri var. emin ol 1 hafta sonra mort olur o hayvanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Valla orada sen yokken balıklarına her türlü pisliği yaparlar. Bizim arkadaşın evindeki akvaryuma partide vodka dökmüşlerdi hepsi mort tabi

Benim kaplumbağama öyle bir şey yapsalar. Düşünemiyorum ne yaparım Muhtemelen çok kötü şeyler

• Maalesef petshop'a vermen en dogru olani.. obur turlu hep aklin onlar da kalir acaba bir sey yapıyorlar mi diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.