Şimdi Ara

Yunanistan şu sıralar nasıldır ?(Gezi için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Nisan ayında okulun düzenleyeceği bir gezi varda şuan nasıl bir halde gitsek otobüs rehin alınır mı ayrıca elektronik eşya fiyatları filan nasıl ve gitmeye değecek bir yer mi sizce ?Gezi 2 günlük

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Evet arkadaşlar Nisan ayında okulun düzenleyeceği bir gezi varda şuan nasıl bir halde gitsek otobüs rehin alınır mı ayrıca elektronik eşya fiyatları filan nasıl ve gitmeye değecek bir yer mi sizce ?Gezi 2 günlük

Yiyeyeceklerini sanmıyorum. Ben olsam gitmekten yana olurdum. Hem grev olursa birkaç gün daha kalabilirsin belki.

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Evet arkadaşlar Nisan ayında okulun düzenleyeceği bir gezi varda şuan nasıl bir halde gitsek otobüs rehin alınır mı ayrıca elektronik eşya fiyatları filan nasıl ve gitmeye değecek bir yer mi sizce ?Gezi 2 günlük

Yiyeyeceklerini sanmıyorum. Ben olsam gitmekten yana olurdum. Hem grev olursa birkaç gün daha kalabilirsin belki.

Hocam pasaport filan 600 lirayı rahat buluyor O yüzden pek gitmek istemiyorum.Grev derken anlamadım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

Hocam pasaport filan 600 lirayı rahat buluyor O yüzden pek gitmek istemiyorum.Grev derken anlamadım ?

Ara ara ulaşım çalışanları grev yapıyor. Hava tren falan turistler mahsur kalıyor onu diyorum. Duruma göre karar ver daha 4 ay var dicem ama evraklar falan var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.