Şimdi Ara

Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale ; 1 Ölü + mülteci botunu batırmaya çalıştılar. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    faşistiz ve bununla da gurur duyuyoruz.

son 10 yılda Türk için gözyaşı dökemeyenlere, hem *r*pları hem de *r*pları Türk halkının önünde tutanlara karşı faşistiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 4 Mart 2020; 7:21:28 >
  • Suriyeliler işi bilmiyor. Alın elinize bi karton, yazın. Türkiye’de 4 kişilik aile yoksulluk sınırı. 7.229 tl
    Bir kişinin yaşam maliyeti 2698 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri kabul anlaşması çok büyük bir hataydı.

Vaktinde bunları tutmayacaktık. 4 yılda 3 er 5 er gideceklerdi avrupaya.

Zaten ülkemizde kalmaya meraklı değiller.

İnşallah hükümet, avrupalı ülkelerin idarecilerinin sözünde durmayan, şeref yoksunu insanlar olduğunu anlamıştır.

Tekrar masaya oturmak akıl tutulması olur.

Avrupa birliği Türkiye'ye karşı sözünü tutmamasının bedelini çok ağır şekilde ödemelidir. (3 + 3 milyar euro ödeme ve türk vatandaşlarına vize serbestliği)
  • Onlardan önce bizim Chp'li Sezgin Tanrıkulu ve Özgür Özel devreye girdi.

Burdan bi koyuyosun avrupayı sesi hemen Chpden geliyor.

Daha düne kadar suriler aşşa suriler yukarı göndereceez yollayacaaz diyenler. Şimdi masum mülteciler söylemini benimsemiş.

Bir partinin hiç mi omurgası olmaz arkadaş. Doğru - yanlış hiçbir önemi yok tek işleri hükumetin aleyhinde olmak. Bu siyasete oy veren boş kafalar var bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Bu yakılma olayında bir sürü bilgi var. Biri diyor ki Cihan Şah zamanında Hurûfîler’in Tebriz’de ayaklandığı bilinmektedir (845/1441). Bu ayaklanma ulemânın da desteğiyle kanlı bir şekilde bastırılmış ve Cihan Şah’ın emri ile 500 kadar Hurûfî öldürülmüştür, sonra da cestleri yakılmıştır.

Bir başka yerde Fatih bunları tanımak için sarayında ağırlamış ve çatışmamıştır ancak Fatih'in ölümünden sonra hurifilere baskı kurulup öldürülmüştür.

Bir de şöylesi var: urufiler yakılmamış, öldürülmüşlerdir. devrin klasik metinlerinde 'yakmak', 'öldürmek' anlamına gelmektedir; zira ölünce zındık cehenneme gider. hurufilerin öldürülmesinde fatih çok titiz ve merhametli davrandığı, liderlerini alimler kuruluna sevk edip duruşmayı kendisi de takip ettiği için, ''hurufilere yandaşlık etmek''le suçlandığı vaki iken, bu tatbikatı ''hoşgörüsüzlük'' olarak yaftalamanın saçmalığı ortaya çıkar. Hurufiler devletin içine kadar sızmış bir tarikattır, ortadan kaldırılmaları islam aleminin lehine olmuştur. Bence ise Fatih Sultan'ın siciline baktığın zaman diri diri adam yakacak bir lider değil.

Ancak benim değindiğim konu bunlarla alakalı değil zaten, aklamak için bir şey yazmıyorum.

Bu noktada sende Osmanlıyı kötülemek için benim yazdığımdan daha uzun bir yazı yazmışsın ve yanlı davranmaya devam etmişsin diyebilirim o zaman? Belki de edindiğin bilgiler yanlıştır.

Bir de insanların dine aykırı yaptığı hareketler zaten dini emirleri bağlamıyor, aksine ters düşüyor zaten. Osmanlı zamanında bahsettiğin dinde yeri olmayan şeyler yapıldıysa, bu yapanların suçu. Ancak bahsettiğin şeyler koca bir imparatorluk döneminde kaç defa ve kaç sene yaşanmış şeyler? Zaten yanlışlar yapılmasaydı osmanlı çökmezdi, bende ilk mesajımda bunu söyledim. Dine aykırı davrananın ve dinden uzaklaşan islam topluluğunun gücü elinden alınır, bu dinimizin söylediği bir şey.

Ben Osmanlıyı aklamaya çalışmıyorum ek olarak, Osmanlının yaptığını avrupa yaptığı zaman sonuçları görüyorsunuz diyorum sadece. Ortadoğuda çıkarılan bütün savaşlarda avrupalıların terör örgütleri insanları canlı canlı yakıyor yıllardır bu coğrafya da resmen soy kırım var. Işid bizim Türk askerlerini de canlı canlı yaktı, ve daha yüzbinlerce benzer katliam yaptılar, hepsi de vehabi bunların yani ingilizin amerikalının kurudğu terör örgütleri. Sakal bırak, Allah de seni müslüman sansınlar ama bize hizmet et diyerek kurdukları örgütler, ellerindeki her ürün amerikan malı. Güya amerikalılar yanlışlıkla havadan bunlara uçakla mühimmat atıyor bizde yedik. Kendi terör örgütlerini güzel besliyorlar.

Evet haklısın, bunu güçlü oldukları için yapıyorlar ve kimse de sesini çıkaramıyor. Benim de dediğim, güçlü olan yine biz olsaydık en azından bizim sözümüz geçerdi, bu kadarda kan gövdeyi götürmezdi.
    Bu kadar mazlumun oynanmasina karsiyim.Bu dunyada bie Turkler merhametli kalan herkesin merhametsiz bir toplum izlenimi yaratilmasi kadar sacma bir sey olamaz. Dedigim olay su, osmanlida insan yakilmasi ona buna eziyet köle edilmesi katledilmesini yargilamiyorum. Guclu oldugu icin bunu zaten yapacaktir diyorum. Olay bu, bunun dine uygunlugu da onemsiz ve alakasiz.

Turkiyenin Surileri almasi alttan alta bir planin parcasi o konulara girmeyecegim ve gucsuzlugunun en buyuk mucibesi. Diger emperyal gucler guclu olanlar, gucsuz olanlari hakimiyeti altina alir. Surileri de hem Turkiyeye beslettiler hem de turkiyenin ekonomisini etnik yapisini bozdular. Yiyorsa besleme, basina bela acariz dediler. Yine bela acmaya devam ettiler orasi ayri. Cunku onlar ne derse o olur.

Dostum, gucun varsa koyarsin vurursun. Yoksa , yonetilirsin. Sen hic fakir ama kibirli gordun mu? Fakir ama mazlumu herkes oynar? peki Zengin ama mazlum gordun mu? Yok. Demek ki durum bundan farksiz. Guclu isen illa ki guç seni kibre iter. Guçde bilekten ve zekadan gelir. Osmanli bilegi olan bir milletti.Ancak avrupali zekasi olan bir millet ve zaman onlarin gücüne kâni geldi. Ve bugun onlar istedigi atı koşturuyor. Ister bombaci patlatir ister keser ister doğrar. Bu gorduklerinizden 1000 misli canilik bin yillardir ortadoguda ve avrupada zaten barbar insanlik tarafindan yapilmakta. Neyini anlamiyorsunuz? Insanin mahiyetinde canilik denilen sey zaten var. Adama sorarlar bu ksdar merhametli de Turk toplumu o zaman ? Neden kadin cinayetleri, ahlaksizliklar , tscozler, hirsizliklar ve bikimum suç unsurlari diger tum Avrupai toplumlardan katbekat fazla? Bak, demek olay. Suriyenin köyüne girip, biz kimseye zarar vermiyoruz, lafiyla olmuyor. Isin ozundebu herkes de var. Sadece Turkiye gucsuzve artistlik yapamiyor,ona gore de mazlumu oynuyor. Kudusu israil degil de Turkler ilhak etseydi. Amerika operasyon duzenlerdi. Peki sen Israile.duzenleyebiliyor musun hayir neden gucsuzsun?

Bir seyi kabul edin, tum dunya merhametsiz bir Turkler merhametli yalanindan siyrilin artik. Guclu olan her seyi yapar. Fatihin insan yakmasinda bu sebeple yargilanacak bir sey yok.Yakmksmidir yakmamis midir orasi degil zaten mesele ki resmi tarih de bunu onayliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu Avrupa'yı yerle bir edecek yeni bir Fransız İhtilali gerekli. Avrupa Birliği zaten dağıldı gibi İngiltere misal çok zeki millet anladı Avrupanin kendisini kullandığını hemen bitirdi işini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bir şey merak ettim resmen resmi yol ile yunanistana geçebilmiş bir tane mülteci var mı???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.