Şimdi Ara

Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale ; 1 Ölü + mülteci botunu batırmaya çalıştılar. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anteplee35

Ulan daha bir kaç gün önce kaç tane şehit verdik ölenler Suriyeliler mı ? Savaştan korkup kaçacak olsak ne diye askere gidelim ? Sanki Türkiye hiç savaşta değil gibi konusuyorsun olenler sen ben gibi gençler orada.
    Benim lafım mülteci düşmanlığı yapıp vicdansızca konuşanlara.Düşmez kalkmaz bir Allah.Bizim üstümüze de aynı oyunları oynuyorlar.Çok zor bir durum empati yapalım diyorum.Tabii ki savaşabilecek durumda olup kaçanlar da vardır.Onlar da hesabını Allaha verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 2 Mart 2020; 19:26:58 >
  • Batmaktan kıl payı kurtuldular o yüzden onca kişiyi alıp kendilerini riske atmazlar. Hükümetleri kabul etse halk kabul etmez.
  • Şu olayı savunanlar insan değildir gözümde. Ayrıca bu aşağılık pislikler zamanında 2. Dünya Savaşı'nda Ortadoğu'ya sığınmıştı şimdi böyle geri ödüyorlar demek.

BBC News Türkçe
    2.Dünya Savaşı'nda Yunanistan'dan Ortadoğu'ya kaçanlar
    https://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/06/160620_tersine_goc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi yapmış yunanlılar. Ben olsam hiç sokmazdım. Gireni de döve döve denize atardım. Ölmüş veya aç kalmış umurumda olmazdı.

O insan hakları falanda kendi insanları için geçerli. 1940'ların sonu 50'lerin başındaki hümanist dünya artık yok. O kanunlar falan eskide kaldı.

Sömürüldüler o yüzden avrupaya gidiyorlar diyenler var. Acaba o petrol ve madenler avrupalılar gelmeden önce bu ülkelerde işletiliyordu da avrupalılar gelip tesislere el mi koydu? Zaten dünyada sömürgeci olmayan devlet yok.
  • Biz kapıları açtık diye onlardamı açacaktı sanki. Adamlar her türlü geri püskürtecek, içeri girsen bile kendi halkından tecrit bir bölgede tutacak. Ha üzülüyorum kolay değil ülkenden ayrıl birçok şeyi geride bırak, kolay şeyler değil. Resmen şuan kullanılıyorlar. Suriyedeki savaş bitsede herkes yerini bulsa.
  • bu insanlar keyif için gaçmadılar
    ama anlatamazsın
  • insan hakları var diye isteyeni ulkeye alacak değiller yunanistan ister alır ister almaz boşuna tatava yapmayın ne ülke sizin ne ülkenin yönetimi adamlar sizi soracak değiller çok karışmak istiyorsanız kendi ulkenizdeki suriyelilere karışın kendi ülke yönetime karışın ben sadece çoluk cocuğa üzüldüm onun dışındakilere söyleyecek sözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Avrupa vizeyi kaldırsa en önden koşarsınız...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunan hukumeti Yunan milletine, Yunanistan'a dusman bir hukumet degilmis demek ki. Sinir namustur. Her ulkede bu boyledir. Turkiye'de bunun olmayisi baska ulkelerin kendi namusunu ayaklar altina alacagi anlamina gelmez.

O tipler de multeci degiller zaten. Multeci dediginiz kisiler hayatlari ciddi anlamda tehlikede olan, hayatlari icin kacan ve ilk guvenli ulkeye siginip orada kalan insanlara denir. '' Avrupa Avrupa hobaaaa '' diye bagirip, zafer isareti yapip kapagi AB'ye atmaya calisanlar degil. Bunlar multeci degil, yasadisi yollarla Avrupa'ya girmeye calisan gocmenlerdir. Hal ve tavirlarina bakilirsa isgalci dusman gucleri de olarak degerlendirebilirsiniz.

Avrupalilar Avrupa'da Musluman gormek istemiyorlar. Muslumanlar AB'ye uyum saglayamiyorlar. Olay bu kadar basit. Istenmedikleri yere yuzsuz gibi zorla girmeye calisiyorlar.
  • Yunanistan her ne kadar sınırını korusada olası bir savaşta ne tür vahşetleri yapacağını böylece gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Çocukları kullanıp sınırı geçmeye çalışan kalpsiz annemsi babamsıların çığlıklarını içeren videolar. Tek üzüldüğüm o günahsız çocuklar. Hepsinin işi gücü, ücretsiz sağlık hizmeti var Türkiye’de. Savaştan kaçmıyorlar. Sadece paralarını euroyla cebe indirmek için bunlar. İşte bu nedenle bu insanların, çocuklarının hayatını tehlikeye attığı için yatacak yerleri yok!
    Bunların çoğu Suriyeli değil ki tiplerden de anlaşılacağı gibi çoğu arap ve asyalı tipleri var Suriyeli tipi olan çok az kişi var. Suriyeli dışındakilerde yardım almıyor diye biliyorum.
  • Olum burada yazanlar hangi dünyada yaşıyor bu adamlar Türkiye'den Yunanistan sınırına dayandılar. Ülkemizde savaş mı var alooo ??? Devletimiz her türlü yardımı yapıyor egitim olsun saglık masrafları olsun, ek para yardımı olsun 40 milyarı geçik harcadık bu adamlara. Adamlar bunu begenmiyor daha fazla cukka için Avrupa'ya gitmek istiyor ki Avrupa bunlara böyle yardım mı yapıcak sanki?. Varmı böyle dünya lan bizde dayanalım o zaman yunan sınırına ya da ne bileyim ülkesinde geçim sıkıntısı yaşayan ruslarda avrupa sınırına dayansın ??

Kaç tane aslanımız şehit oldu onlara üzülün, cukka için avrupa sınırına dayananlara degil!!!
  • avrupanın ne kadar güvenilmez ne kadar iki yüzlü bir topluluk olduğu daha net ortaya çıktı. şu an sınırda olanlar türkiye suriye sınırında olsaydı insan hakları diye ortalığı karıştırırlardı. Allah bin türlü belasını versin bu insanlıktan nasibini almamış topluluğun.
  • Bu insanlarda akıl yook. Zengin olanlarda var bakınız Arabistan Vs. Ama beyin olmayınca hiçbirşey olmuyor işte. Hepsi Avrupa'ya gitse Avrupa'nın bizim çeyreğini kadar şey kaybeeyecegi malum. Kısaca düşündüğün gibi değil eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale ; 1 Ölü + mülteci botunu batırmaya çalıştılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanistan bati Avrupanin kapiciligini yapiyor, bu yuku nereye kadar götürecekler bilmiyorum ama en sonunda pes edip onlarda bizim gibi multecileri saliverecekler. Ben Yunanistanin yerinde olsam birakirdim, multeciler zaten Yunnistanda kalmak istemiyor neden bosuna guzelim adalari bati Avrupanin köpekligini yapmak icin multecilerle doldurayim. Yunanistan aptallik yapiyor, salin gitsinler. Ne varki borclu olmak adami böyle yapiyor, iliklerine kadar Almanlara borclular.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.