Bir Yunan Türkiyede öldürülse böyle. Türk milletinin ne karakteri ne şerefi kalırdı. Ama öldürülen Türk olunca yunan dostlarına zarar gelmeisn diye konusu bile geçmez. Ölen yunan savaş pilotu iiçin başsağlığı dişleyen Yunan esnafı temizdir Türkler hırsızdır diyip tek bir ceza almadan bu forumda yazmaya devam edenler. Türk milletinin yunan olduğunu iddia edenler Gerçekten sosyal olarak çökmüş bu ülke ![]() Yunanistan'da Türk kızının ölümü Batı Trakya'yı ayağa kaldırdı - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/yunanistan-da-turk-kizinin-olumu-bati-trakya-yi-ayaga-kaldirdi-p8602< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 18 Aralık 2023; 4:13:7 > |
Yunanistan'da Öldürülen Türk Kızı

-
-
Kanka Somali vatandaşının biri geldi Türk vatandaşını ezerek öldürüp elini kolunu sallaya sallaya vatanına döndü sonra da " işim vardı o yüzden döndüm" diyerek dalga geçti 85 milyonla ve kimsenin sesi çıkmadı. Konumuz filistin denildi devlet yetkililerince. Devlet bile sesini çıkaramadı Somali'ye. Somali bile bizden çok daha güçlü bir devlet oldugunu gösterdi. Yunanistan'a hiçbir şey yapamayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Aralık 2023; 4:20:56 > -
Allah rahmet eylesin gerçekten genç yaşta gelen bir ölüm olmuş...
Lakin burada tam olarak neyi eleştiriyorsunuz ? Haber her türlü haber kanalında haber olmuş. Üstüne Çarpam polis tutuklanmış yargılanıyor !!! Muhalif olmak bu değil sineğin yağınının yağına geçiyonuz artık bazen.
Kızımız gece yürüyüş yapmaya diye çıkmış ve bir polis aracı devreye atarken çarpıp ne yazık ki ölümüne neden olmuş ! Buradan ne olmasını bekliyorsunuz ülkeler arası kriz flan mı ? Veya çarpan belli kaza belli ne olacaktı Yunanistan'a nota flan mı verilecek ! Savaş mı çıkaracak ?
Polis kendini kurtarmak için ayak oyunları yapaya çalışmış ama polis merkezi yememiş. Ben şaidim başkası çarptı ayağına gitmiş ama merkez çelişkili davranışları sonucu kazayı polisin yaptığını anlamış ve TUTUKLU YARGILIYORMUŞ ŞUAN
Taksirle adam öldürmeden ceza alacak.
www.aa.com.tr
İskeçe'de bir Türk'e aracıyla çarparak ölümüne yol açan polis, taksirle öldürme suçlamasıyla yargılanacakhttps://www.aa.com.tr/tr/dunya/iskecede-bir-turke-araciyla-carparak-olumune-yol-acan-polis-taksirle-oldurme-suclamasiyla-yargilanacak/3083740
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Aralık 2023; 4:54:58 >
-
Ne istediğini ben de anlmadım. Bir 6-7 Eylül olayı daha mı olmalı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereği yapılırsa sıkıntı olmaz yapılmasa da bizim millet ses çıkarmaz Yunanistan'da ki gurbetçiler ses çıkarır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Somali Türkiye için önemli bir ülke, çünkü malumların kara paraları orada aklanıyor. Somali'nin IMF'ye olan borcunu durup dururken biz ödemedik. Eğer o borç ödenmeseydi IMF müfettişleri Somali'ye gidip kirli çamaşırları ortaya dökecekti.
-
-
Yunan ve Yunanistan,Türk ve Türkiye ile kıyaslanamayacak kulvardalar.
Kimse kusura bakmasın aşık tutmanız gereken akranlarınız Irak,İran,Suriye,Lübnan gibi ortadoğu ülkeleri.Avrupa ülkesi olmayıp Avrupa’nın en kötü Avrupa ülkesiyle bile kıyaslanacak seviyede değilsin.İnsan arada bir özeleştride bulunur.Döner aynaya bakar.Daha dün soykırıma uğramış Balkan ülkesinde bile birbirini tanımayan insanlar karşılaştıklarında selam verirler geçerler vs.Burda insanlar birbirinin düşmanı gibi davranıyorlar.Herkes kendini kanundan üstün görüyor,kendini polat sanıyor vs sabaha kadar sayarsın.En basit örnek bunlar.
Has ortadoğu ülkesinde bile bu kadar ortadoğululuğa şahit olmadım.Sen Somali’ye bile höt diyemiyorsun gelmiş Yunanistan’la aşık tutmaya çalışıyorsun gündemi Filistin olanların dengi Avrupa olamaz.Kendi ülkende Somalilinin öldürdüğü Türk vatandaşını yetkililer görmezden gelirken güldürme bizi burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 18 Aralık 2023; 16:45:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
devlet kendi halkını değersiz görüyor o yüzden olmasın halkının hakkını savunmayıp başkalarının hakkını savunan bir anlayış var
-
Halk böyle tepkisiz olursa. Batı yalakalağı yaparsa. Kendi milletini aşağılarsa. Devleti yönetenler için bulunmaz fırsat işte bir kaç tepik de yöneticler atar. Nasılsa ezik psikolojili bir toplum. Yurt dışına çıkınca anca market fiyatı karşılaştırır. Kendi başına propaganda ve lobi yapmaya çalışanları da küstürür önüne taş koyarlar.
-
zorba rejimlerde en değersiz şey kendi vatandaşının canıdır. bunun nedeni de medyanın ve yargının kontrol altında olmasıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
halktan yeterince tepki gelebilseydi o somali bilmemne haltını türk askeri gider somalide paketler buraya getirir burda 10 yıl hapisde yatırırlardı halktan ses çıkmayınca böyle oluyo işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhem3838 -- 19 Aralık 2023; 2:57:22 > -
Çok basit.Basın özgürlüğü farkı.Dikkat edersen nerde militarist Türkiye,Rusya,Belarus gibi ülke varsa özgürlükte en sondalar.Mısır ile aynı konumdayız.
Yunanistan Avrupa'nın en düşüğü ve daha düşük puanı olan bizle aradaki puan farkına bak bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 19 Aralık 2023; 6:35:40 > -
Batı Trakyada olayın gerçekleştiği şehirde yaşıyorum. Hayatını kaybeden kιz bir tanıdığımın akrabası. Güzel özetlemişsin. İlk başlarda polisin tutuksuz yargılanacağını duymuştuk fakat birkaç gün önce çıkan haberlerde gözaltında olduğunu okudum. Burada da gelen haberler karışık. Bazısı polis kızı ölüme terketti, bazısı da kazanın yaşandığı yolun başında ambulansı bekliyordu diyor. Ama kesin bir şey var o da çıkıp suçunu itiraf etmediği, taa ki onun yaptığı ortaya çıkana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Aralık 2023; 13:8:40 > -
Bravo Rumlar'a. Gençlerine düşkünler. Türk, Yunan dememiş sokağa çıkmışlar bu olay için. On sene önce Atina'daki olaylar da bir polisin öğrenciyi tartaklamasıyla çıkmıştı, sonuç olarak bütün ülke karışmıştı. Atina'da meclisin önünde haftalarca eylem yapmışlardı. Bunu takdir etmeyelim de ne yapalım. Askerleri poponlu çorap giyebilir ama mertliklerini takdir ediyorum. Bizim yüzden fazla gencimizi başkentte, tren garının önünde havaya uçurdular, yüce meclisimiz 'araştırılmasın' kararı verdi.
En Beğenilen Yanıtlar

Kanka Somali vatandaşının biri geldi Türk vatandaşını ezerek öldürüp elini kolunu sallaya sallaya vatanına döndü sonra da " işim vardı o yüzden döndüm" diyerek dalga geçti 85 milyonla ve kimsenin sesi çıkmadı. Konumuz filistin denildi devlet yetkililerince. Devlet bile sesini çıkaramadı Somali'ye. Somali bile bizden çok daha güçlü bir devlet oldugunu gösterdi. Yunanistan'a hiçbir şey yapamayız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X