Özlem Gürsesyoutube Destek Olmak İçin:
https://www.youtube.com/channel/UCojOP7HHZvM2nZz4Rwnd6-Q/join
Özlem Gürses'le 5 Dakikada Dünya Gündemi
Podcast Linki : https://open.spotify.com/episode/2BrfT4VHgTtUJcevyM2cLn?si=rIy-2Q8eS7O0y9zvblRArw
Özlem Gürses gündemi sizin için yorumluyor...
•••
Yeni Videolardan Haberdar Olmak İçin - https://bit.ly/3dEwomR
•••
- Sosyal Medya -
https://www.instagram.com/ozlemgurses/
https://twitter.com/OzlemGurses
http://www.ozlemgurses.com/
•••
Bize Ulaşmak ve İşbirliği Yapmak İçin : iletisim@ozlemgurses.com
#ÖzlemGürses https://www.youtube.com/watch?si=eePfHt48pO6cmVnt&v=VEj-MAuOnvw&feature=youtu.beAvrupa bizi kıskanıyor! Bakın en yaşlı nüfusa sahip keyif pezevenki yunanların yaşam standartlarına. Sizde sevişerek çoğalın ve onların refahını çalmaya veya geçmeye çalışın ama sevişerek bak burası çokomelli. Ya bulgar göçmenlerini niye alıyorsun diyen adam ülkeyi göçmenistan yapıyor burada kaç gerçek ajan ülkeyi girdi kim takip ediyor? Taraf tutanlar işleri kendilerine göre yorumlar. Muhalefetiyle İktidarıyla. Çalışanıyla çalışmayanıyla. Allahın adaleti büyük < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yunanistan batıyor
-
-
Selanik fakir bir yer fiyatlar ucuz olsa ne olucak pek iş güç yok gençleri almanyaya yada fransaya kaçıyor daha düne kadar bizede geliyorlardı çalışmaya zaten ekonomi fena değilken.
Gelirin işin yoksa öpücükle vermiyorlar yani onları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 22:49:14 > -
Burada iş var mı? staj bile ücret + sigorta(okul karşılıyor) olmamasına rağmen zor buluyorsun. Ama sektörden haberler çıktığında yok bu sektörde bu kadar işci aranıyor oluyor evet Türkiyeden binler yasalı geç kaçarak avrupaya gitmiyor amerikaya gitmiyor rusyaya dahi gitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende mekodonyalıyım oraları iyi biliyorum orda çiftçilik lokantacılık dışında pek bir seçeneğin yok Türkiye uzay çağında kalır oralara göre uçakla tepeden bıraksak sizleri 1 ay katlanamazsınız oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 22:57:12 > -
Uzay çağı derken beton yığınından bahsediyorsun sanırım?
Git yaşa ben oranın vatandaşıyım gitmiyorum ,1000 eurocukla bile gidersin şoyle 35-43 derece tarla kazın sırtınızdan ter aka aka tütün ekin ekmeğinizi kazanın, donda karda tarlayla ilgilenin hayat nedir öğrenirsiniz biraz bencede bir an önce gidin durduğunuz kabahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 23:13:12 > -
Ben köyde yaşıyorum zaten.
Demin bir ek daha yazdım ama yayınlanmamış. Türk basın sektörü ikiyüzlü, sahtekar, çıkarcı şerefsizlerin membağıdır.
Sen git ozaman ben doğma büyme ist yum şehir adamıyım bana zor ,tarla işçisi açığıda çok ayrıca saatlik ücretide iyi kalma yeri bile ayarlıyorlardı romen işçilere .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 23:25:58 > -
Makedonya Abde değil. Kaldı ki burada fakir yaşayacağıma Yunanistanda çiftçi olurum daha iyi.
Yunanistan ve Yunan milleti bugün Türklerin ulaşmaya hayal ettiği Batı uygarlığının temelini oluşturur. Türkler olarak bizler göcebe kabileler iken Yunanlar uygarlığın temel taşlarını dönüşüyordu. Elbette Helenistan batmaz, batmak istese de batırılmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 12 Ocak 2024; 23:24:25 >
Alışırsın yahu?
Hem varoş mahallede yaşamaktan kurtulursun.
Hem akşam maslakta plazalardan çıkanları ve yol kenarındaki travestileri izlemekten sıkılmadın mı?
Antik Yunan != Modern Yunanistan. Roma daha yakın bahsettiğinize bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda 7/24 akepe propagandası yapan kerimcem forumdakilere hayat dersi vermeye çalışıyor.
2010 yilina kadar bulgarlar Turkiye'de insaata calismaya geliyorlardi. Bildigim kadariyla halada gurculer gunu birlik findik tarlalarinda calismaya geliyorlar
-
Ay ay hiç gülceğim yoktu bir elitler bir elitler sorma versace gucci gabana takılıyorlar, evleri, hastaneleri saray yavrusu yapıları 2 dünya savaşından kalma film seti gibi ben çok mutlu refah olucağından emnim orada, burda vakit harcama bence bir an önce lütfen git.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ocak 2024; 12:24:12 > -
Bulgar ve gürcüler sınırları da alışverişe geliyorlar. Hopa’daki bim a101lere kamyonlar malzeme yetiştiremiyorlardı yazın. F&p çalılıyorlar sadece ne gerekliyse alıp çıkıyorlar ekstra harcama yok. En azından Türkiye birilerine iyi geliyor seviniyorum
1-yunanistan yıllardır ekonomik krizde
2-ülke baya ucuzlamıştı, ucuzladığu için gelen
diğer avruplılar yüzünden ciddi enflasyon oluştu.
halk zorlanıyor, yabancılar mutlu!
3-adamlar çalışmıyor! yani zor durumdalar ama halen
heryer erkenden kapanıyor
4-ülkesinden bi haber insanların başka ülkeleri
gömdüğü konular fazlaca açılmaya başladı!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Makedonya Abde değil. Kaldı ki burada fakir yaşayacağıma Yunanistanda çiftçi olurum daha iyi. |
Yunanistan ve Yunan milleti bugün Türklerin ulaşmaya hayal ettiği Batı uygarlığının temelini oluşturur. Türkler olarak bizler göcebe kabileler iken Yunanlar uygarlığın temel taşlarını dönüşüyordu. Elbette Helenistan batmaz, batmak istese de batırılmaz...
|
Uzay çağı derken beton yığınından bahsediyorsun sanırım? |
Burada iş var mı? staj bile ücret + sigorta(okul karşılıyor) olmamasına rağmen zor buluyorsun. Ama sektörden haberler çıktığında yok bu sektörde bu kadar işci aranıyor oluyor evet Türkiyeden binler yasalı geç kaçarak avrupaya gitmiyor amerikaya gitmiyor rusyaya dahi gitmiyor.
|
Ben köyde yaşıyorum zaten. |
Alışırsın yahu? Hem varoş mahallede yaşamaktan kurtulursun. Hem akşam maslakta plazalardan çıkanları ve yol kenarındaki travestileri izlemekten sıkılmadın mı? |
Forumda 7/24 akepe propagandası yapan kerimcem forumdakilere hayat dersi vermeye çalışıyor.
|
Ekşi Sözlükte Yunanistan başlığında Fastlane isimli yazarın entrysinden alıntıdır türkoların başlığında yine savunma sanayi cart curt diye kafa ütülediği ülke. -adamların kişi başına düşen milli geliri 19.000 dolar, senin 9.000 dolar - adamlar avrupa vatandaşı. dolayısıyla herhangi bir avrupa ülkesine elini kolunu sallaya sallaya girip, yaşayıp, çalışabilirken, sen vize dilenirsin. -adamlar sınırlarını hayvan gibi korurken, sen ve senin çocukların, torunların milyonlarca suriyeli, afgan mülteciyle yaşamaya mecbur. -adamlar freedom index’de 87/100 alırken, sen 32/100 alıyorsun. -adamlar sosyal, siyasi ve basın özgürlüğünde avrupa standartlarında. sosyal hayatlarında istedikleri gibi yaşıyorlar, hükümeti istedikleri gibi eleştiriyorlar, istedikleri gibi eylem yapabiliyorlar. sen burda bi eylem yapmaya kalk, kafana yersin hemen copu. -senin ülkeni 2002’den beri dinci bi parti yönetiyor, yunanistan bu sürede 7 başbakan değiştirdi. beğenmediklerine s.ktiri çekiyorlar, kimseye eyvallahları yok. -türkiye siyasetindeki en önemli konu din ve kimlik siyaseti, yunanistan’da ekonomik performans. -türkiye dünyada insanların en çok terörden öldüğü ülkelerden biriyken, yunanistan’da terör yok. -türkiye’de paypal, booking yasak, yunanistan’da serbest. -türkiye’nin yıllardır almak için yalvardığı olimpiyatları yunanistan 2004’te düzenledi. -türkiye futbol milli takımının tarihinde şampiyonluğu yok, yunanistan euro 2004’ü kazandı. -türkiye basketbol milli takımının tarihinde şampiyonluğu yok, yunanistan 1987 ve 2005’te avrupa şampiyonu oldu. -senin 10 yıldır gitmenin yasak olduğu eurovision’a hala gidip eğleniyorlar. -senin ülken avrupalı işçi ve orta sınıf için ucuz tatil yeri olurken, mykonos ve santorini her yaz dünyanın en zengin, en elit turistlerini ağırlıyor. -yunanistan’daki ortalama internet hizi 83 mbps, turkiye’de 48 mbps. -yunan halkının %51’i ingilizce biliyor, türk halkında ise bu oran %17. -yunanlılar göç ettikleri her yerde topluma entegre olup, yer edinip sevilirken, türkler ise en sevilmeyen, uzak durulan, içine kapanık toplulukların başında geliyor. yani yunanistan, türkiye’ye göre hemen hemen her konuda 2-3 gömlek üstün. acı ama gerçek. türkiye 50 yıl sonra bile yunanistan’ın bugünkü konumuna ulaşamaz. o yüzden hayal dünyasından çıkın. |
Benzer içerikler
- semerşah hangi cemaatin
- reisten sonra kim gelecek
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- belden aşağı mesajlar
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- en zengin ülke
- youtube premium fiyat
- togg kampanya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X