Yunanistan bizi işgal edebilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yunanistan

-
-
1900-2017 arası olsa kesinlikle hayır derdim ama 2018 ve sonrası evet işgal edebilir her anlamda güçsüzüz tabii batı ülkeleri erdoğanı çok seviyor çünkü erdoğan batı ülkeleri ne derse sorgusuz sualsiz yerine getiriyor yeri geliyor erdoğan papaz elbisesi giyiyor fotoğraf çektiriyor yeri geliyor imam elbisesiyle halkı kandırıyor yani böyle bir kişiyi batı kaybetmek istemiyor düşünsenize her isteğinize evet diyen biri var siz kaybetmek ister miydiniz yani batı Türkiye'ye destek olacaktır bu işgal durumunda bazı kişiler ölür ama o kadar başka bişi olmaz
-
Turk ordusunun neyi eksik sizce ?
Bence eksikler
1- cesaretli bir başkomutan yok
2- Hava kuvvetleri Avrupaya göre güçsüz
3- Nükleer silah yok
4- Bildiğim kadarıyla yeterli sayı ve yeterli menzilde hava savunma sistemide yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çatışma videolarını izledim içim kan ağladı baya acemiler eğitimleri yeterli değil devletin verdikleri eğitim boş yere eziyet işe yaramıyor ve çok enerjileri boşa gidiyor acilen reform gerekiyor gerekirse başka ülkelerden ilham alınmalı ve askerlere başka eğitimler verilmeli hem fiziksel hem psikolojik olarak ki Türkiye üzerinde psikolojik eğitim verilmiyor askerlere
Niye durduk yere işgal etsin ?
hocam bu soruyu, bilmeden sorduğunuzu düşünüyorum. Yunanistanın nüfusu, bizim bir İstanbul kadar değil.
Asker sayımızı kıyas bile etmiyorum bu durumda.
Yunanistan ile bizim aramızda olası bir savaşta, emin olun biz kârlı çıkarız.
çevremizdeki tüm adaları alacağız eminim buna.
son 100 yıldır, Yunanistan bize bu adalar yüzünden çok sorun çıkartıyor.
Yunan başkanı aptal bence.
Bu durumda Abd ve Avrupa bile Yunanistana sahip çıkamayacaklar.
Ukraynaya kimse sahip çıkmadı.
bize sadece, Rusya örneğindeki gibi ekonomik ambargo koyarlar. Bu da sınırlı olacaktır.
Bugün, Cumhurbaşkanı İran ile görüşmeye gitti.
AB, İran-Türkiye üzerinden gelecek dolan enerjiye ihtiyacı var. Eli mahkum buna bu yeni süreçte. Rusya yok çünkü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X