dostlar hergün yumurta haşlayıp yiyen birisi olarak bu makinalardan alsak nasıl olur ne önerirsiniz. |
yumurta pişirme cihazları

-
-
Bana abartı geliyor. Demliğe atıp haşla zaten 10-15 dk bişi sürüyor max
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende var bi tane, uzun sürüyor ama uğraştırmıyor. 5-6 tane haşlıyor aynı anda, daha güncel olanları daha iyidir muhtemelen ama benim işimi görüyor güzel haşlıyor.
-
Sabahları hazırlanırken vaktiniz kısıtlıysa faydalı bir alet. Hem başında beklemeniz gerekmiyor hem de -yumurtanın cinsine göre değişse de- kıvamını dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
Sinbo'nun ve muadili markaların yuvarlak olanını tavsiye etmem, daha önce kullandıklarımız bozuldu. Vestel'inkini kullanıyoruz yıllardır, tavsiye ederim:
www.akakce.com
Just a moment...https://www.akakce.com/yumurta-haslama-makinesi/en-ucuz-vestel-inox-yumurta-pisirme-makinesi-fiyati,1762759141.html -
teşekkürler,
-
sinbo'nun 5802 modelini öğrencilik zamanlarımda tansaş'tan almıştım. aldıktan sonra düzenli olarak günde 3 adet yumurta pişirirdim. cihaz beni mezun etti. okul bitti 2013 yılında. o yıldan beridir de annemler düzenli kullanıyorlar. hâlâ bozulmadı. alırken en ucuzu diye almıştım.
-
Ben de 5 yıl önce Sinbo marka almıştım. Aslında deneme amaçlı almıştım ama hala çalışıyor ve gerçekten kullanışlı.
-
elektronik işi şans diyorlar ya öyle olmuş :)
Benzer içerikler
- çelik kapı boşluk ayarı nasıl yapılır
- braun multiquick 7 ve 9 arasındaki fark
- ev su tesisatında kaçlık boru kullanılır
- 24000 btu klima kaç amper sigorta takılır
- en iyi kazanlı ütü kadınlar kulübü
- en iyi blender seti
- en iyi saç düzleştirici
- en iyi su sebili
- hava temizleme cihazı
- en iyi katı meyve sıkacağı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X