Merhaba arkadaşlar. Ilk aracım doğan dı. Daha sonra fiat marea, ardından Şahin, sonra 97 model vectra aldım. 18 gün bindim vectra ya satmak zorunda kaldım. Uzun bir süre arabasız kaldıktan sonra 99 model 1.5 accent yumurta kasa aldım. Araçta klima var ama hidrolik yok. Ayrıca süspansiyonları bana çok sert geldi. Onun dışında araba hoşumuza gitti. Rabbim herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Sıkıntı yaşamadan, sanayiye abone olmadan bu aracı kullanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yumurta kasa aldım.

-
-
rahmetli babamın eski aracı ölmeden önce iyi bir bakım yaptı canavar gibiydi bizimki 1,5 GLS klimalı kronik göğüs çatlaması hariç bakımlı ise sizi üzmez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun, hatasız kazasız kullanın.
-
Allah rahmet eylesin.
Hocam diğer kullandığım araçlarımın motorumu bitikti yoksa bu aldığımın moturumu çok iyi bilemedim, mesela vectra 1.6 motordu, vectra da 2. vites ile zorlanarak çıktığım yolda accent ile 3. viteste zorlanmadan çıkıyorum. Aynı şey marea içinde geçerli.
-
Teşekkür ederim hocam.
-
km kac ,arac temiz mi
hayirli olsun,guzel arabalar accentler.uzmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araciniz hayirli olsun. accent 1.6 vectradan daha performaslidir ancak mareanin gerisinde kalir. sizdeki marea muhtemelen sorunludur.
1.3 olmasın sizinki, benim bildiğim tüm 1.5 accentler hidrolik 1.3 ler mekanik direksiyon. Bende zamanında sıfır almıştım.
-
Hocam genel olarak temiz. KM 191.***'de. Orjinalmi değilmi bilmiyorum. On torpidonun plastiğinde çatlak var oda kronikmiş zaten. Teşekkürler hocam.
-
Teşekkürler.
Zaten marea ocağıma incir ağacı dikmişti, bi Allahın kulu araçtan anlamıyordu :)
-
1.5 hocam. GL paketi. GL paketleri böyleymiş. Genellikle iki donanımı bir arada vermiyorlar. GLS en dolusu oluyor. Kimisinde hava yastığı ve abs falanda var.
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmak kısmet olsun. Sizin olan araç kadar güzel başka araç yoktur, güle güle binin.
-
Sağolun hocam, konuyu güzel özetlediniz, yüreğinize sağlık :)
-
2005 admire 1.3 olana tam 5 yıl bindim tık demedi ondan sonra çok arabam oldu o araba başkaydı..
Milenyum kasalarda hoşuma gidiyor. İlerde kısmetse yumurtayı sattıktan sonra milenyum düşünebilirim.
-
Milenyum değildi hocam bir üstü makyajlı olan. Çok memnun kalmıştım 13 bine alıp 5 yıl sonra 17 bine satmıştım o zamanlar fiyatlar böyleydi.
Bütçesinin en mantıklı arabalarından accent Kime söylesek burun kıvırıyor ama o fiyat aralığında en iyi iş görecek araba genel kullanıcı için bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 2 Kasım 2020; 23:2:13 >
Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız binin inşallah. İnşallah bize de nasip olur da ben de şöyle bir konu açabilirim.
İlk arabamız için.
-
Vectrayla arada 150-200kg ağırlık farkı vardır.
hayılrı olsun hocam, biz de son günlerde bakıyoruz bu araclara, reno spring direksiyonu döndürmek için ayrı bir kas gücü gerektiğinden ötürü hidrolik direkdiyonu ve kliması olan bi araca geçmek istiyoruz
kaa aldınız acaba? son zamanlarda her araçta oldugu gibi bunlarda da bi artış oldu :(
bu arada kuzenim de geçen hafta 44 bin liraya marea liberty aldı :D umarım o sıkıntı yaşamaz marea ile
En Beğenilen Yanıtlar

Neden moralim bozulsun? Ben Türkiye'de yaşıyorum burdaki fiyatlar beni ilgilendirir. |
Benzer içerikler
- nexen n blue s yorum
- nissan qashqai 1.3 dig-t kronik sorunları
- mtv ödenmeden muayene yapılır mı
- direksiyon arıza lambası
- 1.6 crdi motor
- android auto sesli komut çalışmıyor
- ford fiesta sıfır
- mg 7
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- kia ev5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X