Şimdi Ara

Yulaf Nereden Bulabilirim ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yaklasık 2 aydır diyetteyim,spor falan yapıyorum kilo vermek için.Sabah kahvaltıda baya işe yaradığını,tok tuttuğunu duydum.Nereden bulabilirim bu yulafı ? Troll cevaplarda gelsin hem eğleniriz ama bilen yazabilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper marketlerde bulabilirsin tok tutar tadini çoğu kişi sevmez ben seviyordum sütle yenilebilir oluyor suyla tadi gerçekten kötü protein tozu kullanıyorsan yulafa karistir bi nebze tat geliyor. Ayrica mikrodalgada biraz isitirsan yumuşuyor daha hoş oluyor denemeni tavsiye ediyorum :)

• Sütle çok kötü oluyor. Yoğurtla yenilebilir.

• sütle yiyorum bence kötü bir tadı yok. Eti Lifalif alabilirsin büyük marketlerden. 3 yumurta + bir kase yulaf yiyorum acıkıyorum tok tuttuğu falan da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

sütle yiyorum bence kötü bir tadı yok. Eti Lifalif alabilirsin büyük marketlerden. 3 yumurta + bir kase yulaf yiyorum acıkıyorum tok tuttuğu falan da yok

Hocam 3 yumurta fazla değil mi bana mı öyle geliyo ? Ben sabahları 1 yumurta sadece beyaz kısmı sarı kısmı kilo yapıyormus,2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 3 4 zeytin yiyip,süt içiyorum.Az mı yiyiyorum kahvaltı olarak ? Bulduğum zaman bunlara bide yulaf ekliyicem işte.

• Beyler önerdiğiniz bir rejim var mı? 1 yılda yaklaşık 10 kilo aldım önerebileceğiniz bir şey var mı? (Boy 1.78 kilo 88.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean Wincheaster

quote:

sütle yiyorum bence kötü bir tadı yok. Eti Lifalif alabilirsin büyük marketlerden. 3 yumurta + bir kase yulaf yiyorum acıkıyorum tok tuttuğu falan da yok

Hocam 3 yumurta fazla değil mi bana mı öyle geliyo ? Ben sabahları 1 yumurta sadece beyaz kısmı sarı kısmı kilo yapıyormus,2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 3 4 zeytin yiyip,süt içiyorum.Az mı yiyiyorum kahvaltı olarak ? Bulduğum zaman bunlara bide yulaf ekliyicem işte.

hocam ben spor yaptığım için kendimden örnek vermiştim sadece. siz yapmıyorsanız gerek yok yemenize. bu arada epey araştırmıştım bana kalırsa yumurtanın sarısını da yiyin. zararından çok yararı var deniyor. geçen yaz 22 günde 6 kilo vermiştim bu sürede yumurta sarısını da yiyordum. yulaf doğru tercih olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyanür nerden bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Süper marketlerde bulabilirsin tok tutar tadini çoğu kişi sevmez ben seviyordum sütle yenilebilir oluyor suyla tadi gerçekten kötü protein tozu kullanıyorsan yulafa karistir bi nebze tat geliyor. Ayrica mikrodalgada biraz isitirsan yumuşuyor daha hoş oluyor denemeni tavsiye ediyorum :)

Veya içine bal at D:
  • quote:

quote:

Yıllardır her sabah en az 3 yumurta yerim hemde bol tereyağına kırılmış. Şehir efsanelerine inanma.
  • Eti Lifalif Ben direk hiçbirşey katmadan yiyorum Kuru meyvelisini gördüm bugün migrosda
  • Sütle ye. Ama içine kuru üzümde at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Yıllardır her sabah en az 3 yumurta yerim hemde bol tereyağına kırılmış. Şehir efsanelerine inanma.

Adam diyet yapiyo senn dedigine bak

En azindan sonuna ekleyeydin ama kilom degismedi diye

Ayrica herkesİn bunyesi farkli

Burada yumurtanin sarisini yemesin demiyorum ben dr her sabah 4 yumurta omlet yerim tereyagli spora da gidiyorum ama diyette degilim ise de yariyo muthis bi enerji veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Adam diyet yapiyo senn dedigine bak

En azindan sonuna ekleyeydin ama kilom degismedi diye

Ayrica herkesİn bunyesi farkli

Burada yumurtanin sarisini yemesin demiyorum ben dr her sabah 4 yumurta omlet yerim tereyagli spora da gidiyorum ama diyette degilim ise de yariyo muthis bi enerji veriyo

Yapsın. Bende diyet ve spor yapıyorum ama günde 2 öğün sağlam yiyorum. Benim diyetimde de sabah 3 yumurta var. İlk öğünde aldığın sağlıklı yağ ve bol protein 6-7 saat boyunca acıktırmaz seni fazla. En son akşam 7 de yedim mesela. 11 de yeşil çay çaktım.

Gerçi benim ki çok yağ yakma amaçlı değil biraz da ramazana kadar yapabildiğim kadarını yapıyorum ramazanda ne kadar da dikkat etsekte yiyoruz ezan okundu mu diyet falan sökmez.

Yarın sabah bol peynirli domatesli ve yeşil soğan ve yeşil biber kombinesiyle güzel bir menemen yapayım canım çekti.

• Yulaf tarlasında vardır sanırsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.