Şimdi Ara

Yüksekten suya düşen adam ölmez, niye ölsün? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
12.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm iç organları parçalanır çok yüksekten bir denize atlarsa birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.

ADAMIN DİBİSİN

• Ben de diyorum ki site neden yavaş. Al işte. Programcısı böyle olduktan sonra şu an hızlı bile site.
  • Hayat zormu geldi ?
  • [3 Mart 2012; tarihine dek bölüme mesaj atamaz],
  • Elinizle rahatça yumruk atabileceğiniz bir leğen bulun.İçine su doldurun.Daha sonra çok hızlı yumruklar atın.Bu size örnek olsun.

Hatta havuz olursa çok daha iyi olur.Ben havuzda denemiştim.Elini ağaca vurduğunda oluşan acı ile aynı neredeyse.
  • ben konuya farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum:

O kadar yüksekten atlarsan beton etkisi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yıllardır tv'de boğaz köprüsünden atlamaya çalışan, şov yapan kimseleri gördük. Polisler toplandı halk toplandı, bir şekilde ikna edildi atlamamaya.

Ama 1 kişi de demedi ki bu adam suya atlıyor, ne olacak ki? Bırakın atlasın, yapsın artistliğini. Aşağıda bi kayık beklesin suya düşünce alsın.

En kötü göbek üstüne düşer biraz acır. Ben küçükken göbek üstüne atlamıştım az biraz acımıştı. O da binde bir ihtimal olur yani.

Kısacası bunlar artistlik, bunlar boş işler, prim veriyorlar boş yere şov yapan insanlara.
    />

• Atlamasını bilcen hacı yoksa sonun kötü
  • atladiktan sonra havada parasut ac olmezsin gardas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 18 Şubat 2012; 4:24:07 >
  • şimdi olay şu panpa yakın mesafeden suya atladığında suya giriş hızın yvaş olduğundan, suyun atomlarının kaçma hızına yakın olursun ve rezonansa girersin ama hıslı bir dalış yavarsan suyun atomları anında kaçamaz ve sana yay etkisini gösteremez bacakların kırılır hiç yoksa. Örneğin düşme hızına yakın bir hızla suyun üstüne koşabilirsen batmazsın ve rekorlar kitabına girersin ama bunu yapan olmamıştır. Bu hızla sadece yetiler koşabilmekte onlarda suyun içinde denememişler hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

atladiktan sonra havada parasut ac olmezsin gardas.

Paraşüt o kadar yükseklikte bir işe yaramaz.
  • Ölmez, niye ölsün. Hem kim ölmek için suya atlar ki, çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bir de mühendislik okuyorsun ha.Yazık be.Okuma boşuna.

• Bir deli kuyuya taş atmış DH liler çıkaramamış.
    Ama ben çıkardım SS de koycem SS yi bekleyin.
  • 4 Mart 2012;
    tarihine dek
    bölüme
    Citizen gitti
    Citizen gitti
    Göbek gitti
  • Ayaklara hilti bağlayıp atlasak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmladris

Su olmasına bile gerek yok aslında . Geçen 7. kattan atladım bişey olmadı tökezledim o kadar

• Olmez zaten suyun kaldirma kuvveti denen birsey var, olur diyenler falan var bir de
  • Benim bildigim 25 mt sonrasi beton etkisi yapiyor ama bu dikey dususte. Adamin paltosu olur parasut gorevi gorurse daha yavas bir dususle kiriklarla kurtulabilir...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.