Şimdi Ara

Yüksek ping sorunu. DNS değiştirme ile alakalı olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dün CS 1.6 kurdum oynadım 30-40 arası pingim vardı normaldi. ama bu sabahtan itibaren girdigim her serverde ping 110dan aşşagı düşmedi. hiçbir şey indirmiyorum.internet sayfası bile kapalı oluyor. sadece msn acık şekilde oyuna giriyorum herkes pingleri normalken ben az önce 160 gördüm. 2mb internet kullanıyorum. sorun ne olabilir sizce.

Sunlara bakın hep 170 civarı görünüyor. oyundan cıkınca hiçbirşey oyuna girip serverde oynamaya basladıktan sonra modemin ışıkları çıldırıyor adeta.

Yüksek ping sorunu. DNS değiştirme ile alakalı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLOGONJE -- 13 Ekim 2009; 22:05:47 >

• Virüs taraması yaptırın sisteme.

Eğer interneti biriyle paylaşmıyorsanız, sorunun nedeni muhtemelen telekomdur, bakım felan vardır, düzelir birkaç gün içinde.
  • yaptım virüs taraması temiz sistem. internetimide sadece ben kullanıyorum. Marmaris'te oturuyorum ve dün hiçbirşey olmayan oyunda bugün 170den aşşa düşemiyorum. televizyon heryerde fırtına bekleniyor demişti, yagmur filan yağmış olabilir dışarıda. İnşallah geçici bir sorundur.
  • half-life oynayayım bari. Online oynamak için haritaları indirsin diye valve klaösürünün içine maps isminde klasör olusturuyorduk değil mi?
  • dün DNS değiştirmiştim. SOnra tekrar OpenDNS ayarladım burdan bir sorun olamaz dimi.
  • DNS ile alakası yok, DNS sadece ilk ip yönlendirmesinde etkili olur, o da subdomain kullandığınızda.

Siz CS oynarken direkt IP'ye bağlantı kurduğunuzdan DNS aktif rol oynamıyor bence.

DNS pingde etkili olmaz hem.
  • peff o zaman bekleyecegim mecbur. half life online oynuyorum yabancı serverlerde ping 110 filan, türkiyehl ve wasphl sunucularında 200den aşşa düşmüyor bir terslik var bakalım hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam yurtdışı pingden bile beterse, sorun ttnet'in oyun sunucusu tarafındaki ağından kaynaklanıyordur.

Benzer durumlar başıma gelmişti, gelir geçer.
  • Teşekkür ediyorum. Gece olmasından kaynaklı sanırım, düşmüş şuan pingler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.