Merhaba soğutucu olarak Hydro 100 kulllanıyorum, işlemcim defeult hızında 3930-k dır. yaz mevsimine girdik oda sıcaklığı ortalama 30 derece ona rağmen soğutucu işlemciyi 45- 50 derecede tutuyo ama içim rahat değil çünkü üstünde gelen termal padle birlikte monte ettim. Şimdi Maksimum performans için bir termal macun alcam bunlar arasında kaldım arkadaşlar; Antec formula 7, gelid gc extreme, tuniq Tx-3 Arctic cooling mx-2 ve ocz frezee ama çoğunu bulmam zor firebalda mx-2 buldum onu düşünüyorum.
kardeş benim sistem 8120 pcde 3önde 2tepede 1 egzos 2yan kapakta 120mm 8tane fan var işlemci sogutucusuda h100
boşta 30C profil 1de iken yükte 42C profil 3te iken macunda Arctic Cooling MX-4 bu macunu ben yenisini sürmedim h100 ü takarken eski
fanim thermaltake contac 29 du onu cikarttim işlemcinin üstünde kalan macunla idare ediyorum sıcaklıklar böyle :D
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
kardeş benim sistem 8120 pcde 3önde 2tepede 1 egzos 2yan kapakta 120mm 8tane fan var işlemci sogutucusuda h100
boşta 30C profil 1de iken yükte 42C profil 3te iken macunda Arctic Cooling MX-4 bu macunu ben yenisini sürmedim h100 ü takarken eski
fanim thermaltake contac 29 du onu cikarttim işlemcinin üstünde kalan macunla idare ediyorum sıcaklıklar böyle :D
puhahaha yenisini sürmeden böyle he :D yuuuuuh ! :Dbende bi mx 4 alacam