Şimdi Ara

Yüksek performanslı bir termal macun önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba soğutucu olarak Hydro 100 kulllanıyorum, işlemcim defeult hızında 3930-k dır. yaz mevsimine girdik oda sıcaklığı ortalama 30 derece ona rağmen soğutucu işlemciyi 45- 50 derecede tutuyo ama içim rahat değil çünkü üstünde gelen termal padle birlikte monte ettim. Şimdi Maksimum performans için bir termal macun alcam bunlar arasında kaldım arkadaşlar; Antec formula 7, gelid gc extreme, tuniq Tx-3 Arctic cooling mx-2 ve ocz frezee ama çoğunu bulmam zor firebalda mx-2 buldum onu düşünüyorum.

• kardeş benim sistem 8120 pcde 3önde 2tepede 1 egzos 2yan kapakta 120mm 8tane fan var işlemci sogutucusuda h100

boşta 30C profil 1de iken yükte 42C profil 3te iken macunda Arctic Cooling MX-4 bu macunu ben yenisini sürmedim h100 ü takarken eski

fanim thermaltake contac 29 du onu cikarttim işlemcinin üstünde kalan macunla idare ediyorum sıcaklıklar böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

kardeş benim sistem 8120 pcde 3önde 2tepede 1 egzos 2yan kapakta 120mm 8tane fan var işlemci sogutucusuda h100

boşta 30C profil 1de iken yükte 42C profil 3te iken macunda Arctic Cooling MX-4 bu macunu ben yenisini sürmedim h100 ü takarken eski

fanim thermaltake contac 29 du onu cikarttim işlemcinin üstünde kalan macunla idare ediyorum sıcaklıklar böyle :D

puhahaha yenisini sürmeden böyle he :D yuuuuuh ! :Dbende bi mx 4 alacam
  • haci şimdi o/c yaptim 4.5ghz boşta 30C 1.375v verdim yükte 52C
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.