Şimdi Ara

Yuksek net düşük hedefle psikoloji yipratma lobisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar rakiplerim olmaniza ragmen bu duruma karsi daha fazla sessiz kalamayacagim.

Gerek dh gerekse diger ortamlarda yuksek net soyleyip o nete gore daha düşük siralama hedefledigini soyleyen, diger ogrencileri psikolojik anlamda yipratmaya calisan bir kitle var.

Kasıtlı mi yapıyorlar yoksa inatla sinav aninda cozdukleri denemelerden daha dusuk yapacaklarina mi inanıyorlar orasini bilmiyorum.

Arkadaslar sinava girenlerin buyuk bir cogunlugu ismini cok andigimiz 345 apotemi gibi yayinlardaki netlerinden daha yuksegini sinavda yapacak.Cunku bu denemelerin seviyeleri osymden yukarida.

Adam mesela apotemi ve 345in ikinci yarisindan sonra olan denemelerde 65 net yaptığını ve 20-25k hedefledigini söyleyebiliyor.Bu gercekten komik bir iddia.Gecen seneki sinavda 65 aytye 15k geldi.Daha zor denemelerde daha yuksek net yapanlar herhalde sınav anını yonetemeyeceklerini düşünüyor.

Bu düşünce gercekten anlamsiz.Girdigim her sinavda piyasanin kaliteli yayinlarindan daha yuksegini osymde yaptım.He dediginiz gibi sinav anı yapamayan insanlar var mi?Var evet ama azinliktalar.

Atıyorum icinizde 345ten 55 net yapan mi var bu insan sinavda 65 bile yapabilir.Tabi krizi yonetemezse 50 de yapabilir.

Forumda kasıtlı olarak yüksek netler girilip insanlarin modu dusurulmeye çalışılıyor

Rakibim olmaniza ragmen size söylüyorum muhtemelen daha iyilerini sinavda yapacaksınız.Bos yere moralinizi bozan tiplere takilmayin.

Sinav anı yapamamak da bu işin bir ölçütü zaten.Onune trafik kazasi geçirmiş adami getirdiklerinde" kriz anı bu nasil ameliyat edecegim ben bunu,oysa maket uzerinden cok kolaydı " mi diyeceksiniz?

Yani adamlar sinav anini da olcuyor evet.Bu sebeple alakasiz kisiler onunuze bile gecebilir o anı iyi yönetmeye bakın ve kendinize inanin.

Forum bu sene gercekten leş gibi 2018de guzel bir forum ortami vardı.Millet basariya giden yolda her sey mübah diyor ve millettin psikolojinizi bozarak bir yerlere gelmeye çalışıyor.Bloklama rekoru kırdım bu sene.

Her neyse hepinize başarılar gene ban atacagim yakinda kendime.

Vaktinde 22k yapıp diş kazanmis biriysem az cok süreci biliyorumdur diye dusunuyorum.

Edit:Ozelden mesaj atan arkadaslara donemeyebiliyorum malum yoğun tempoda geçen son gunlerdeyiz.Meseleyi acik bir sekilde anlattigimi düşünüyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 23:18:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nesil ilerledikçe zekada gerileme olayi cidden doğru. Bakin kac gündür acilan mantikli konulardan birini açmışsınız tebrik ederim.
    Ben kaç tane adam blokladim cidden göremiyorum.
    Yaşın olmuş 18 19 hayatta kendine dair bir değer yargın yok burada gelip sözde trolluk adi altinda aptal aptal işler yapiyorlar.
    Birde şu bonus kafa emojisi var.Arkadaşlar burada gevşek olmaniz kimseyi germez bloklar geçer ama gerçek hayatinizda boyle insanlar olursaniz asla bir yerlere takilmayan lafı eşeğin lafindan değersiz insanlar olursunuz.
    Böyle insanlara hep tik oldum belki de benim yapisal özelliğim ama ardi ardina 10 tane aptal aptal konu açıyorsunuz ve yararli bir sey bulamiyoruz.Ben 2019 yilinda takip ediyordum da sanki son dönemler böyle değildi ya.Bu sene genel olarak bir aptallık tufani var sanki.Adam sinav 8 9 Ağustos yaziyor konuya sonra konuya giriyoruz ilk mesaj şaka.Cidden zeka seviyen bu mu yani sen kendini cidden böyle boş bir işin adamı olarak mi goruyorsun.Şaka dediğiniz ender yapılır ve genel olarak insanların gülmesiyle sonuçlanan eylemlerdir.Burada ise böyle bir şey yok direkt angusluk var.

Uruk hocam katiliyorum bu arada yani adamlar cidden şıklarda bile elenmemizi istemiyorlar.Yayinevleri ozellikl3 güncel mufredat sonrası bence sapıttı .Sinavda farkli netler göreceğimizi dusunuyorum
    yıllardır bu forumdasınız hocam iyi dayanmışsınız. size tavsiyem sınav ve sınavla ilgili süreç bittikten sonra bir daha dh'ye uğramamanız (en azından tyt/ayt kısmına) çünkü burada kafayı yedirtirler. şahsen şimdilik işime yarayan kısımlarını alıyorum yoksa dh benim gözümde bitti.
    Çok haklısınız. Açıkçası "apoteminin bilmem kaçıncı denemesi 38D 1Y yaptım çok kötü geçti" tarzında konuşan tipler çok fazla ve oldukça can sıkıcı. 75 net yapıp da olumsuz duygular saçan insanlar da. Ben artık net paylaşma başlıklarını girmiyorum bu sebepten, sallayan sallayana.
    tmde çok sık rastlıyorum bu lobideki arkadaşlara ilk 100lük netler yapıp 2k hedefleyen mi dersin 1klık netler yapıp 5k yeterli diyenler mi dersin bu sene forum cidden garip.netler konusunda forumda realite seviyesinin baya azaldığını düşünüyorum geçen seneye kıyasla.gerçekleri söyleyen belli başlı arkadaşlar var onlar da kendilerini belli ediyor zaten doğru söylediğini 500 km öteden anlıyorsun.işkembeden atıp tutanlar msüde balon gibi patladı yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışlardır umuyorum ki
    Ben şahsen zor yayınların reklamlarını sabah akşam burda yapıp da insanları bıktırmaya çalışanlar olduğunu da düşünüyorum. Bunun üstüne de bu zor yayınlarda 30 net üstü yapanlar da gelsin tamamdır. On numara rakip psikolojisi bozma yöntemi. Evet biraz saçma bir düşünce ama insanın aklına gelmiyor değil. "A yayını çözmeyen de nebilim yav" "Ben A yayınından 35.75 yapıyom (bir de küsüratlı yazıyorlar ya"
    Anlamadığım nokta şu bunu daha önce de yazmıştım ama;
    Msüden önce etraf apotemiden 30 üstü yapanlarla doluydu. Sınavdan çıktıktan sonra etraf 25 yapanlarla doldu. Yanlış anlamayın asla netlerini küçümsemiyorum. Msüden çıkanların çoğu "sınav apotemi tarzındaydı" dediler. Bu da tamam.
    Ama apotemiden 35 üstü yapıpta msüden 30 üstü yapamayanlar oldu. Bu nasıl oluyor insan düşünüyor.
    Öte yandan "bu denemeyi çözen sınavı fuller" tarzında yorumlar da görüyorum. Denemeleri sihirli değnek gibi görenler var forumda.
    Daha önceleri mart-haziran ayı boyunca deneme çözmeyip tıp kazananları gördü bu forum. (Evet risk almak olur full konu çalışarak sınava çalışmak.) Ancak bu kadar da denemelerin reklamını yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta 1 ya da 2 yıl sonra hepimiz farklı yerlerde olacağız ve eminim ki bu yayınları hatırlamayacağız bile.

[Gerçekten de yüksek net yapanlara helal olsun başarılarının devamını dilerim. Sonuçta bu ülke hepimizin ve başarılı insanlara da hepimizin ihtiyacı var .]

Biraz uzun bir yazı oldu. Sanırım bazı yerlerinde koptum da. Umarım her şey gölünüzce olur. Başarılar
  • benim konumdan söz ediyosan emin ol böyle bi şey yaptığım yok. benim dersler konusunda bi bok bildiğim yok bi taraflarıma giricek
  • Çok kısa zamandır forumdayım ama izlenimlerime göre gerçekten şu tyt ayt kısmındaki aklı selim nadir kişilerdensiniz.
  • yksxx20 kullanıcısına yanıt
    Sizin konunuzu görmedim genel konusuyorum zaten kişiler bazında degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 22:20:18 >
  • Evet hocam böyle birşey var ancak herkesi bu şekilde yaftalamak bence yanlış.

Siz deneyimli birisiniz sınav anında kaygılarını yönetemeyen birinin hayal edemediği derecede kötü bir net yapabileceğinin farkındasınızdır.

Ha bu işi kötü niyetli yapanlar yok mu? Çok fazla var lavuk 97 TYT - 71 AYT yapıyorum Eşit Ağırlığım en kötü devlet hukuku gelir mi? diye soru soruyor işte onun anasını avradını bayramda bir ziyarete gitmek farz.
  • Uruk reis bu sene forumda cok takilmadim dedigin konuyu da cok bilmiyorum. Senin hakkinda birkac soyliyim. Butun forum el ele senin kazanmani istiyoruz. Allah yar ve yardimcin olsun sinavda. Depolarize repolarize filan gelebilir bi goz gezdir derim.

• Valla hocam ya, 2018'in trollerini bu seneki normal kullanıcılara bile tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes yüksek netler yapıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllardır bu forumdasınız hocam iyi dayanmışsınız. size tavsiyem sınav ve sınavla ilgili süreç bittikten sonra bir daha dh'ye uğramamanız (en azından tyt/ayt kısmına) çünkü burada kafayı yedirtirler. şahsen şimdilik işime yarayan kısımlarını alıyorum yoksa dh benim gözümde bitti.
  • Hocam nesil ilerledikçe zekada gerileme olayi cidden doğru. Bakin kac gündür acilan mantikli konulardan birini açmışsınız tebrik ederim.
    Ben kaç tane adam blokladim cidden göremiyorum.
    Yaşın olmuş 18 19 hayatta kendine dair bir değer yargın yok burada gelip sözde trolluk adi altinda aptal aptal işler yapiyorlar.
    Birde şu bonus kafa emojisi var.Arkadaşlar burada gevşek olmaniz kimseyi germez bloklar geçer ama gerçek hayatinizda boyle insanlar olursaniz asla bir yerlere takilmayan lafı eşeğin lafindan değersiz insanlar olursunuz.
    Böyle insanlara hep tik oldum belki de benim yapisal özelliğim ama ardi ardina 10 tane aptal aptal konu açıyorsunuz ve yararli bir sey bulamiyoruz.Ben 2019 yilinda takip ediyordum da sanki son dönemler böyle değildi ya.Bu sene genel olarak bir aptallık tufani var sanki.Adam sinav 8 9 Ağustos yaziyor konuya sonra konuya giriyoruz ilk mesaj şaka.Cidden zeka seviyen bu mu yani sen kendini cidden böyle boş bir işin adamı olarak mi goruyorsun.Şaka dediğiniz ender yapılır ve genel olarak insanların gülmesiyle sonuçlanan eylemlerdir.Burada ise böyle bir şey yok direkt angusluk var.

Uruk hocam katiliyorum bu arada yani adamlar cidden şıklarda bile elenmemizi istemiyorlar.Yayinevleri ozellikl3 güncel mufredat sonrası bence sapıttı .Sinavda farkli netler göreceğimizi dusunuyorum

• duygularıma tercüman oldunuz ya. Bunları görünce kendimi sorguluyorum acaba çok mu hayalciyim diye. En iyisi foruma girme sıklığını azaltmak
  • Bonus kafa emojisi bu bölümde yasaklansa trollerin yarısının atacak mesajı kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HAU HAU HAU! Uruk reyis mobilden girdiğim için büyük ihtimalle 7 8 tanedir mesajım ama 3 senedir hesaplı hesapsız buralarda takılıyorum. Kız mısın erkek misin kaç yaşındasın hiçbir fikrim yok sadece diş bırakıp tıp istediğini biliyorum ama anlamsız bir duygu bağım var sana karşı. Nerde aragornu ve Uruk nickini görsem diyorum bu konu okunur önemlidir bir şeyler vardır Uruk boş şeylerle uğraşmaz. Resmen şu forumda idolümsün :) yine çok doğru ve çok haklı bir tespit yapmışsın tebrik ediyorum saygılar

• Hocam insallah beni de bu gruba katarak yazmamışsınızdır biraz önceki diğer açtığınız başlığa yorum yapmıstım çünkü biraz üzerime alındım :(
    eğer beni de bu moral bozan gruba kattıysanız çok kırılırım denemem iyi gelince kronometreyi uzun başlattım mı acaba diye kontrol eden 0 özgüveni kalmış bir mezunum çünkü
    bir de bu şeyi kullanmışım diğer mesajımda gülücüklere anlam yüklemekten vazgeçmeli dh kullanıcıları cok tatlı bi gülücük ben o yüzden kullanıyorum iyi aksamlar

• Hocam ciddi misiniz gercekten ben mesela 345 ayt mat ilk 8 denemesinde ortalama 28 falan yaptim sinavda 32 33 mumkun mu dersiniz sinav anini iyi kontrol edersem?

• Ben şahsen zor yayınların reklamlarını sabah akşam burda yapıp da insanları bıktırmaya çalışanlar olduğunu da düşünüyorum. Bunun üstüne de bu zor yayınlarda 30 net üstü yapanlar da gelsin tamamdır. On numara rakip psikolojisi bozma yöntemi. Evet biraz saçma bir düşünce ama insanın aklına gelmiyor değil. "A yayını çözmeyen de nebilim yav" "Ben A yayınından 35.75 yapıyom (bir de küsüratlı yazıyorlar ya"
    Anlamadığım nokta şu bunu daha önce de yazmıştım ama;
    Msüden önce etraf apotemiden 30 üstü yapanlarla doluydu. Sınavdan çıktıktan sonra etraf 25 yapanlarla doldu. Yanlış anlamayın asla netlerini küçümsemiyorum. Msüden çıkanların çoğu "sınav apotemi tarzındaydı" dediler. Bu da tamam.
    Ama apotemiden 35 üstü yapıpta msüden 30 üstü yapamayanlar oldu. Bu nasıl oluyor insan düşünüyor.
    Öte yandan "bu denemeyi çözen sınavı fuller" tarzında yorumlar da görüyorum. Denemeleri sihirli değnek gibi görenler var forumda.
    Daha önceleri mart-haziran ayı boyunca deneme çözmeyip tıp kazananları gördü bu forum. (Evet risk almak olur full konu çalışarak sınava çalışmak.) Ancak bu kadar da denemelerin reklamını yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta 1 ya da 2 yıl sonra hepimiz farklı yerlerde olacağız ve eminim ki bu yayınları hatırlamayacağız bile.

[Gerçekten de yüksek net yapanlara helal olsun başarılarının devamını dilerim. Sonuçta bu ülke hepimizin ve başarılı insanlara da hepimizin ihtiyacı var .]

Biraz uzun bir yazı oldu. Sanırım bazı yerlerinde koptum da. Umarım her şey gölünüzce olur. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 18 Haziran 2020; 23:8:0 >

• poisonivy66 kullanıcısına yanıt
    ve size ayrıca güzel dileklerde bulunup başarılar dilemişim bir geri dönüş bile yapmamışsınız bu yüzden de üzerime alındım...
    cok cok cok kırgınım hocam..

• peau bleue kullanıcısına yanıt
    Forumu sadece soruları çözmek için kullanıyordum eskiden fakat o kadar soğuttular ki forumdan onu bile yapmıyorum artık.
  • hocam zekada gerileme değilde sanki milletin niyeti kötüleşiyor.Bireyselleşiyor insanlar.Çıkarcı kişiliğe bürünüyorlar.
  • Çok haklı bir konu ama benin 345 netlerim baya iyi olmasına rağmen şuan hukuk olsun çöpten olsun kafasındayım mezunluğun en sıkıntı dönemiymiş bu dönem gerçekten allah hepimize gönlümüzce versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.