< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 23:18:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 23:18:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam nesil ilerledikçe zekada gerileme olayi cidden doğru. Bakin kac gündür acilan mantikli konulardan birini açmışsınız tebrik ederim.
Ben kaç tane adam blokladim cidden göremiyorum. Yaşın olmuş 18 19 hayatta kendine dair bir değer yargın yok burada gelip sözde trolluk adi altinda aptal aptal işler yapiyorlar. Birde şu bonus kafa emojisi var.Arkadaşlar burada gevşek olmaniz kimseyi germez bloklar geçer ama gerçek hayatinizda boyle insanlar olursaniz asla bir yerlere takilmayan lafı eşeğin lafindan değersiz insanlar olursunuz. Böyle insanlara hep tik oldum belki de benim yapisal özelliğim ama ardi ardina 10 tane aptal aptal konu açıyorsunuz ve yararli bir sey bulamiyoruz.Ben 2019 yilinda takip ediyordum da sanki son dönemler böyle değildi ya.Bu sene genel olarak bir aptallık tufani var sanki.Adam sinav 8 9 Ağustos yaziyor konuya sonra konuya giriyoruz ilk mesaj şaka.Cidden zeka seviyen bu mu yani sen kendini cidden böyle boş bir işin adamı olarak mi goruyorsun.Şaka dediğiniz ender yapılır ve genel olarak insanların gülmesiyle sonuçlanan eylemlerdir.Burada ise böyle bir şey yok direkt angusluk var. Uruk hocam katiliyorum bu arada yani adamlar cidden şıklarda bile elenmemizi istemiyorlar.Yayinevleri ozellikl3 güncel mufredat sonrası bence sapıttı .Sinavda farkli netler göreceğimizi dusunuyorum |
Uruk reis bu sene forumda cok takilmadim dedigin konuyu da cok bilmiyorum. Senin hakkinda birkac soyliyim. Butun forum el ele senin kazanmani istiyoruz. Allah yar ve yardimcin olsun sinavda. Depolarize repolarize filan gelebilir bi goz gezdir derim.
|
yıllardır bu forumdasınız hocam iyi dayanmışsınız. size tavsiyem sınav ve sınavla ilgili süreç bittikten sonra bir daha dh'ye uğramamanız (en azından tyt/ayt kısmına) çünkü burada kafayı yedirtirler. şahsen şimdilik işime yarayan kısımlarını alıyorum yoksa dh benim gözümde bitti.
|
Çok haklısınız. Açıkçası "apoteminin bilmem kaçıncı denemesi 38D 1Y yaptım çok kötü geçti" tarzında konuşan tipler çok fazla ve oldukça can sıkıcı. 75 net yapıp da olumsuz duygular saçan insanlar da. Ben artık net paylaşma başlıklarını girmiyorum bu sebepten, sallayan sallayana.
|
tmde çok sık rastlıyorum bu lobideki arkadaşlara ilk 100lük netler yapıp 2k hedefleyen mi dersin 1klık netler yapıp 5k yeterli diyenler mi dersin bu sene forum cidden garip.netler konusunda forumda realite seviyesinin baya azaldığını düşünüyorum geçen seneye kıyasla.gerçekleri söyleyen belli başlı arkadaşlar var onlar da kendilerini belli ediyor zaten doğru söylediğini 500 km öteden anlıyorsun.işkembeden atıp tutanlar msüde balon gibi patladı yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışlardır umuyorum ki
|
Ben şahsen zor yayınların reklamlarını sabah akşam burda yapıp da insanları bıktırmaya çalışanlar olduğunu da düşünüyorum. Bunun üstüne de bu zor yayınlarda 30 net üstü yapanlar da gelsin tamamdır. On numara rakip psikolojisi bozma yöntemi.
![]() Anlamadığım nokta şu bunu daha önce de yazmıştım ama; Msüden önce etraf apotemiden 30 üstü yapanlarla doluydu. Sınavdan çıktıktan sonra etraf 25 yapanlarla doldu. Yanlış anlamayın asla netlerini küçümsemiyorum. Msüden çıkanların çoğu "sınav apotemi tarzındaydı" dediler. Bu da tamam. Ama apotemiden 35 üstü yapıpta msüden 30 üstü yapamayanlar oldu. Bu nasıl oluyor insan düşünüyor. Öte yandan "bu denemeyi çözen sınavı fuller" tarzında yorumlar da görüyorum. Denemeleri sihirli değnek gibi görenler var forumda. Daha önceleri mart-haziran ayı boyunca deneme çözmeyip tıp kazananları gördü bu forum. (Evet risk almak olur full konu çalışarak sınava çalışmak.) Ancak bu kadar da denemelerin reklamını yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta 1 ya da 2 yıl sonra hepimiz farklı yerlerde olacağız ve eminim ki bu yayınları hatırlamayacağız bile. [Gerçekten de yüksek net yapanlara helal olsun başarılarının devamını dilerim. Sonuçta bu ülke hepimizin ve başarılı insanlara da hepimizin ihtiyacı var .] Biraz uzun bir yazı oldu. Sanırım bazı yerlerinde koptum da. Umarım her şey gölünüzce olur. Başarılar |
hocam zekada gerileme değilde sanki milletin niyeti kötüleşiyor.Bireyselleşiyor insanlar.Çıkarcı kişiliğe bürünüyorlar.
|
Bonus kafa emojisi bu bölümde yasaklansa trollerin yarısının atacak mesajı kalmaz
|
evet, bu balonlardan bir tanesi de sensin. balon olduğun ortaya çıkacak diye virüsü bahane edip msü'ye girmedin
![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Haziran 2020; 22:20:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 18 Haziran 2020; 23:8:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |