Şimdi Ara

Yüksek Model Vs Düşük Model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 dizel Clio aracım var, memnunum yakıtından ancak CR-V çok hoşuma gidiyor 2004-2006 arası konforlu, donanımlı bir araç. Sizce bu değişim beni üzer mi yoksa eski de olsa o araçlar sorun çıkarmaz mı dersiniz yorumlarınızı merakla bekliyor ve okuyor olacağım. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uzun yıllar kullanacağım, çok istiyorum ve arayıp temizini bulurum derseniz düşünülebilir. Heves alınmış olur.

Yok sorduğunuz şey mantik ise elinizdeki araç daha mantıklı.

Dci motor hem sağlamlık hem yakıt bağlamında güzel.
    Honda renaulttan sorunsuzdur doğru fakat aynı yaşlarda olursalar. 2016 renault 2006 hondadan sorunsuzdur.
    Yarın bir gün para lazım olursa renault daha kolay elden çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre çok ama çok yanlış olur
    Elindeki az yakan herseyini bildiğin bir aracı verip 10 yaş eski her an sürprizlere açık bir araç almak hele hele böyle bir dönemde bile bile lades olur eğer sanayi esnafı değilseniz tabi ...

• Hocam teşekkürler cevap için. Araç çok güzel kullanma fırsatım da oldu gayet yeterli ancak aklımdaki tek soru işareti modeli ve kilometresi. Hastaları var sartılır bence. Diğer bir husus eşim de kullansın istiyorum. Siz olsanız otomatik ama borçlanmadan ve çok model düşürmeden ne alınabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladım peki otomatik eşdeğer fiyatta çok düşük model olmayan bir araca geçecek olsanız bu ne olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellentwarrior -- 19 Mayıs 2022; 17:19:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • excellentwarrior kullanıcısına yanıt

Fiyatlara tam hakim değilim ama illa suç olacaksa eski tuscon veya ix35 sedan olacaksa eski kasa Corolla olabilir

Geçen gün düşük bütçe ile tavsiye isteyen arkadaşa 20-25 yaşında Fiat yerine 35 yaşında mercedes önerdim, iki aracın da modeli düşük olunca daha eski ama parçası bulunabilen ve modeline göre lüks araç mantıklı. Fakat siz yeni araç vs. eski araç diyorsunuz, bu durumda yeni olan mantıklı geliyor.

Meraklıları var satılır doğru fakat para lazım olduğu an meraklısı karşınıza çıkacak mı? Her araç satılır, bazen meraklısı ayağınıza gelir ve en satılmayacak araç değerinde ve dakikasında satılır. Ancak acil lazım olursa ve meraklısı denk gelmezse clioya yüzde 5 indirim yaparsınız, hondaya yüzde 10-15.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÜKSEK MODEL PC
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok mantıklı ve aklımdaki soru işaretlerini silen bir cevap oldu teşekkür ederim. Peki ben otomatiğe borç olmadan hangi araç ile geçerim hocam?

Güncel piyasasını bilmiyorum aracınızın, rakam yazarsanız elimden geldiğince öneri sunarım.

İlk mesaja bütçeyi ve kriterleri yazarsanız başka arkadaşlar da öneri sunabilir.

• Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum bu piyasa da yanlış bi hareket olur şahsi kanaatim 2015 model teneke 301 aracımı 2003 2005 mercedes bmw ile değişmem. Aracım Hem az yakıyor hem bildiğim araba 0 masraf hem modeli nispeten yüksek satışı kolay.

Mesela bende de köpekbalığı kasa makyajlı lancer hastalığı var ama almaya maçam yemiyor. Ustası az parçası pahalı yine yukarıda ki saydığım sebepler bu araç içinde geçerli olacak vs vs

Kolay para kazanan veya miras yedi değilseniz dönem elindekinin kıymetini bilme dönemi.

• Parayı kolay kazanıyorsaniz değiştirin

• Güncel rakamı bilmiyorum hocam bende o yüzden emin olamıyorum neye denk geliyor.

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Otomatik lazım olmasa 2-3 yıl kullanırım.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

• Çok eklemeden aynı model, aynı segment, benzer kondisyonda benzin-otomatik alınabilir diye tahmin ediyorum. Aracınız iyiyse ve eşinizin acil ihtiyacı yoksa bu değişimi piyasanın stabil zamanında yapmanızı öneririm.

• 2004 e46 kullanıyorum. Sorumsuzluk ve keyif olarak f30 a ve e90 a değişmem. Temiz olmak kaydıyla

• Clio'dan CRV çok mantıklı değil ama C sınıfı otomatik mantıklı. Çok açıdan sınıf atlarsınız.

• Tekrardan merhaba.
    Yakıt fiyatları çok yüksek, aracı yürütmek büyük külfet şuanda. Benzin/LPG bir araca geçmek mantıklı mı sizce peki? Geçilir ise hangi araç az yakar, piyasası benim araca yakın fiyatta olan araçlardan? Tekrardan teşekkürler.

• Şu an piyasada galeri ve al satçı hariç araba satan neredeyse yok. Sıfır araba alabilen satıyor. İyi araba denk gelmesi zor. Bir arkadaş iki hafta birçok şehirden araba baktı. İlanda yazılanlar ile telefonda anlatılanlar farklı. Satıcı ile ekspertizin söyledikleri de farklı. Temiz diye baktığı arabanın sağ önden kazası var ve yalnızca satmak için toplanmış. Arıza lambası sönmüyor. Kim bilir hava yastıkları ne durumda.
    Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın. Piyasa durulana kadar beklemek veya ilanları hergün takip edip pusuya yatmak lazım. Ben de sizinle benzer durumdayım şu anda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hoş söylüyorsunuz ama ya aracı ihtiyaçtan dolayı aktif kullanıyorsak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.