Şimdi Ara

yüksek lwl rogueler yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler roguenun yanına ek skill olarak ne acayım??

• bard
  • cleric
  • hangisi bardmı clericmi
  • bard açarsan sadece graswalk kullanabılırsın
    ama cleric de yanılmıosam 1'den fazla işe yarayan buff war phy-mag def için onları kullanabılırsın

bende cleric taraftarıyım hızlı kosma için bard acılmaz dıe dusunuorum
  • Cleric diyorum hatta bende kullanıyorum.

Bardı açarsan sadece noice ve moving march ı kullanabilirsin.Fakat clericte gerek heal gerek res gerek buff herşey var.Zaten roguelerde 40 lvlde açılan hızlı koşma skilli var.%20 arttırıyo ama işimizi görüceğine inanıyorum.
  • beyler bardı inceledim %30 phy atack arttıran skill var bunu kendine basamıyormusun??????
    eger basılıyorsa tam bir rogue skili diye düşünüyorum tek vurusta alayını alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    16 yıl önce açıldı
    42 lwl ezik charım var
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cleric daha iyi bildiğime göre
  • bard zaten clerik deki hiç bi skille ihtiyacın olduunu dusunmuyorum fakat bard daki moving march ozellikle rouge için cok gerekli hm stealth olduunda hız lasım hmde birisini 4-5 vurusta olduremssn (xbow extreme ile) kaçman gerkiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do'Urden -- 6 Ekim 2007; 14:17:36 >
  • bence uzun bir süre sadece rogue gidip daha sonrasında clerice de vemreye başlayabilirsin...Ancak barrdaki hızlı koşma skilli de yamana atılacak bir skill değil açıkçası...
  • Bence bard özellikle noise super iş goruyor.Xbow extreme acıkken 3-4 agresif yaratık basına biriktiginden direk yatalak olursun ama noise bu işi engelliyor.Fakat iş pvp ye gelince clerici tek gecerim. Hem recovery division hem bless spell cok iş görüyor.Tavsiyem 80 e kadar bard sonra reskille clerice gecmendir biraz zahmetli olur ama tadından yenmez bi char olur.
  • cleric ol recovery revison var bless spell ve defans skilleri çok lazım oluo res mes flnda var kolay party bulursun ama bard sadece hızlı koşma
  • ben ek skıll olarak cleric oldum sırtım yere gelmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

bence uzun bir süre sadece rogue gidip daha sonrasında clerice de vemreye başlayabilirsin...Ancak barrdaki hızlı koşma skilli de yamana atılacak bir skill değil açıkçası...

katılıyorum Bard da harika skiller var
  • Bi arkadaş %20 Hızlı kosma yeter demiş. Ordan ona Diyorum. %20 nin normal koşmayla hiçbirfarkı yok, Rogue un 15sn boyunca Hız arttıran buffi var ama sadece 15 Sn, Bunun için ben Bard açtım, Pvp nin ortasında Cleric rodu alıcanda Heal atıcanda Sen onları yapana kadar adam senin kafana coktan sopayı ındırır. Bu adamın Rogue u varmı derseniz 61 Level Rogue'um var
  • heal yap dien yok diğer skilller
  • TABİKİDE BARD
  • bugün 61 lwl bi adamla konustum serverda oda bard diyor hızlı kosma olmadna kasmak zor diyor bard acmaya karar verdim lerde belki reslerim
  • bence BARD hızlı koşma skilli çok iyi bence bizzat kullanıyorum 72 lv rogue charımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Bi arkadaş %20 Hızlı kosma yeter demiş. Ordan ona Diyorum. %20 nin normal koşmayla hiçbirfarkı yok, Rogue un 15sn boyunca Hız arttıran buffi var ama sadece 15 Sn, Bunun için ben Bard açtım, Pvp nin ortasında Cleric rodu alıcanda Heal atıcanda Sen onları yapana kadar adam senin kafana coktan sopayı ındırır. Bu adamın Rogue u varmı derseniz 61 Level Rogue'um var

Avrupa charlarında china charlarının yürümesine hasret kaldık.Gerçekten çok yavaş yürüyorlar.Onun için %20 bana yeter diye düşünüyorum.İsteyen bardı açar ben fikrimi söyledim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.