Şimdi Ara

Yüksek lisans yapacaklara tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav bu başlığı ekşide dün baya okudum. Adamlar bana üniversite tercihi yapacağım zamanki günleri hatırlattı.

Hiç mi olumlu bir yanı yok ?

• ekşi sözlükteki kişiler baya düşük profiller. aptal aptal insanlar yazar oldu yazıyorlar öyle dikkate alınacak fikirleri yok çoğunun. eğer varsa 2016 civarı ve öncesi entryler daha düzgün üslupla yazılmış ve mantıklı oluyor. onları okumak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyerencracked1 -- 25 Nisan 2025; 18:41:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yl cogu zaman hicbir ise yaramiyor illa yapilacaksa marka degerini yukseltmek icin yapilmali misal lisans itu yuksek boun tarzinda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sitede "0-0 bitmiş lecce cagliari maçını banttan izlemek" başlığı dışında doğru düzgün iletişim bile yok, kaldı ki eğitim hakkında mı tavsiye alacaz

Bizim bölüm başkanı hoca da yüksek lisans öneriyor, özellikle yurt dışında yl uğraşmaya değer duruyor ama bir yandan da muhtemelen insanlar sektörde parayı gördükten sonra buradan devam ediyor, muhtemelen ben de böyle yaparım.

gerçi daha 2 yıl var yav ne düşünüyom

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

derinleşmek için yüksek lisans şart bence. full-stack dev. olcam demiyorsan ayrı tabii. ilgini çeken alanlarda master/phd olmadan çalışan var mı?

• mastera, tercihen yurtdisinda, hep kesin yapmaliyim gozuyle baktim, lisans surecimde fikrim degismez umarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Codix kullanıcısına yanıt
    Bir ara bakmıştım vardı savunmada falan çalışan

Zaten benim ilgilendiğim alanlar tamam cs temelli ama teorik denemez pek, yani gömülü yazılımda donanım programlıyorsun sadece arka planda daha fazla şey bilmek lazım. Eğer bu alanda yl varsa güzel olabilir

Merak edip labsız seçmelilere göz attım bazıları bildiğin discrete math pro plus tarzı full matematik, işte onlar çok başka alan, proof çözmek benlik değil pek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.