Selamlar DH ahalisi, iyi geceler herkese 👋
Yüksek lisans tezim için son virajdayım, Salı gününe kadar 400 veriyi tamamlamam gerekiyor yoksa mezuniyet hayal olacak. Forumun teknolojiye olan ilgisini bildiğim için desteğinizi istemek aklıma geldi.
Konum tam DH'lik: "Sanal Influencerlar". Hani şu Instagram'da gördüğümüz, gerçek sanılan ama aslında Yapay Zeka (CGI) ile yapılan modeller (Lil Miquela, Aitana Lopez vb.). Bunlara güveniyor muyuz, teknoloji nereye gidiyor bunu araştırıyorum.
Vaktinizi almamak için anketi kısa tuttum (Maksimum 3 dakika sürüyor). Öğrenci bütçesiyle, katılanlara teşekkür etmek adına şöyle bir güzellik yapmak istedim:
🎁 ÖDÜL: Anketi dolduranlar arasından çekilişle 3 kişiye 1000 TL'lik Dijital Hediye Çeki (Amazon, Trendyol, Steam vs. kazanan ne isterse) ileteceğim.
Nasıl Katılırım?
- Aşağıdaki linkten anketi dolduruyoruz.
- Sonundaki mail kısmını eksiksiz yazıyoruz (Kazananlara oradan ulaşacağım).
🔗 Link:
Selamlar DH ahalisi, selamlar hocalarım 👋
Yüksek lisans tezim için son virajdayım, mezun olabilmem için acil veri desteğinize ihtiyacım var. Forumun teknoloji konusundaki hassasiyetini bildiğim için konuyu buraya açmak istedim.
Konum tam DH'lik: "Sanal Influencerlar". (Lil Miquela, Aitana Lopez gibi yapay zeka ile oluşturulan sanal modeller). Bunlara güveniyor musunuz, teknolojik olarak kabul görüyor mu bunu araştırıyorum.
Vaktinizi almamak için anketi kısa tuttum (Maksimum 3 dakika sürüyor). Öğrenci bütçesiyle, katılanlara teşekkür etmek adına şöyle bir güzellik yapmak istedim:
🎁 ÖDÜL: Anketi dolduranlar arasından çekilişle 3 kişiye 1000 TL'lik Hediye Çeki (Amazon/Hepsiburada vb. talihlinin isteğine göre) ileteceğim.
Nasıl Katılırım?
- Linke tıklayıp anketi sallamadan dolduruyoruz.
- Anketin sonundaki bölüme mail adresimizi yazıyoruz (Kazananlara oradan ulaşacağım).
🔗 Anket Linki:
Şimdiden elinize sağlık, konuyu yukarıda tutmak için bir yorum atarsanız beni büyük dertten kurtarırsınız.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0