|
Merhaba arkadaşlar. 5-6 yıl önce oluşturduğum steam hesaplarım var. mesela 50 tane diyelim. Zamanında cs go yu satın da aldım hepsine. Tüm hesaplar aynı telefonuma kayıtlı. Çok uğraşmıştım belirli aralıklarla 15 hesap daha eklememe izin veriyordu aynı telefon numarasıyla. Malesef kendi steam hesabım da aynı telefona kayıtlı. Steamguard da bulunuyor hepsinde. Bu yüzden bugüne kadar satmayı yada değerlendirmeyi düşünmemiştim. Sizlerden bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Kendi steam hesabımda da daha yeni aldığım güzel ve güncel oyunlar var fifa 26 ve bf 6 gibi. dediğim gibi oluşturduğum hesaplar da kendi hesabımda aynı telefona kayıtlı. Bu konuyu açma sebebim sizlerden bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. Nasıl bu hesapları değerlendirebilirim. Eğer ki hesapları satarsam sattığım kişi herhangi bir problem durumunda örneğin hile açıp VAC Ban yemek gibi. Diğer hesapları ve benim hesabımımı da banlatmayacak şekilde değerlendirmek yada nakite çevirmek istiyorum. Vac ban gibi durumlarda aynı telefona kayıtlı tüm hesaplar ban yiyor diye biliyorum. Bu tür korkularımdan dolayı bugüne kadar bu hesapları değerlendiremedim. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi merak etmekteyim. Saygılarımla sevgili forum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magiclove32 -- 6 Kasım 2025; 2:37:51 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı