Şimdi Ara

YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYKEN KENDİ İSTEĞİYLE TECİL BOZDURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DURUMUM BİRAZ SAÇMA ANCAK BAŞLIKTAN DA ANLAŞILACAĞI ÜZERE YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM VE TECİLİM 2019 A KADAR VAR.ANCAK BEN TECİLİMİ BOZDURDUM VE ŞUBAT CELBİNE ASKERE GİTMEYE KARAR VERDİM.BU SIRADA ÖNEMLİ BİR GELİŞME YAŞANDI VE BENİM ASKERE GİTMEMEM DAHA İYİ OLACAK.ÖĞRENCİSİ OLDUĞUM BÖLÜMLE OLAN İLİŞİĞİMİ DE KESMEDİM.YANİ HALA ÖĞRENCİYİM.
    BU DURUMDA BOZDURMUŞ OLDUĞUM TECİLİ GERİ ALDIRABİLİYOR MUYUM?



  • ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ YOK MU?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdayım ama ben gidicem sanırım. okulla iletişime geç bi dilekçe yazsınlar askeriyeye. tekrar tecil ettirebilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevk yerim bile belli olduktan sonra tecil ettirdim. Okula gidiyorsun onlar yapıyor
  • ARKADASLAR CEVAPLAR İCİN SAGOLUN..OKUL BENİM YUKSEK LİSANS OGRENCİSİ OLDUGUMU İLK KAYİTTA BİLDİRMİSTİ ZATEN BU SEKİLDE TECİL OLMUSTUM..BEN BU TECİLİ KENDİ İSTEGİMLE BOZDURDUM..SİMDİ BEN YİNE TECİL ETTİREBİLİRİM OYLE Mİ?

    OYLEYSE DE E-DEVLET'TEN ALACAGİM OGRENCİ BELGESİNİ SUBEYE GOTURSEM O İS GORMEZ Mİ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petric_cm P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam ne yaptınız tecil ettirebildiniz mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik şubesi ile görüştüm , edevletteki belge tecil isleminde kullanilamiyor..arkadaslarin belirttigi gibi universlte tekrar tecil yaptirabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sproob

    aynı durumdayım ama ben gidicem sanırım. okulla iletişime geç bi dilekçe yazsınlar askeriyeye. tekrar tecil ettirebilirsin.

    Bende aynı durumdayım ama ne dönemi ne de kd ne de yedeklik durumuna karar veremiyorum. Sizin kararınız nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzer durumdayım. 23 şubata kadar tecil var. Yüksek lisansta 3 yılım dolacağı için okul beni atacak. Mayısta gitmek istiyorum zaten ama mayis için son başvuru tarihi 28 şubat. 5 gün içinde işlemde aksama olur başvuru yapmak için fırsat olmaz vs diye bu tarihten önce başvuru yapmak istiyorum ama şube okulun yaptığı tecil bitmediği için işlem yapamayız diyor. Okul uzakta. Okula gitmeden işlem yapabilir miyim daha önce yapan oldu mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfztkn M kullanıcısına yanıt
    Şuben yanlış bilgilendirmiş seni. Sen yeterki gitmek iste her türlü tecili bozuyolar. Aynı şekilde ben bozdum tek farkı şu ikametim bursa kütüğüm trabzon bursa daki askerlik şubeye gittiğimde işlemleri yapıp trabzon asker almaya dilekçe gönderildi tecilimi orası bozdu. Yani kısacası ikamet ettiğin değil kütüğünün bulunduğu asıl bağlı bulunduğun askerlik şubesinin bağlı olduğu il asker alma bozar tecili. Ben geçen hafta itibari ile yüksek lisanstan mezun oldum tecilimi ekimde bozmuştum son dönemdi tezsiz yüksek lisansta nasılsa mezun olamazsam okul bitcek die ekimde bozdum ve martta nasipse askerim aynı zamanda diplamayıda haftaya alıcam. Tecili bozman okulada herhangi bir etki yaratmaz askerede yeterki gitmek iste hertürlü alıyolar anlıcan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü fırsat bulup okula gittim. 23 şubatta biten tecilin daha erken olması icin enstitü görevlisiyle konuştum. İptal edilme isteğim için bana dilekçe yazdırdı. O dilekçeyi konu alan asıl dilekçeyi ise bağlı bulunduğum asker alma bölgesine posta ile gönderdi. Şimdi sonuca göre hareket edip en kisa sürede mayis dönemi için başvuru yapcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.