Şimdi Ara

Yüksek İnternet Hızı , Yüksek Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler internetim 8mbit sınırsız , apartman ortaklaşa kullanıyor ama apartmanda pek kullanıcı yok , kullananlarda iş adamları maillere bakar vbvb. yani download işleriyle uğraşan yok , fazla yüklenen yok. netten bişey indirirken 700le falan çekiyorum ama herhangi bi vidyo izleyemiyorum internetten. lole girdiğimde ise oyun başı 10 saniye 80-90 ping sonra 5k ping , 10k ping oluyo bağlantı kuruluyor diyo 30 sn sonra geliyo sonra yine gidiyo. sorun ne olabilir sizce ? 2 tane pc var 2sinde de netten vidyo falan izlenmiyor , 360p bile kasıyor ama telefondan girdim mi 720p bile açabiliyorum donmadan. sorun nedir acaba yardım edebilecek var mı
    not : biraz lolle alakasız gibi gözüküyor ama benim çözmek istedğim loldeki ping sorunu. pingi nasıl azaltabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 30 Mayıs 2013; 10:45:09 >

• modem sinyal değerlerin kaç ve daha ayrıntıalmak için ttnet bölümene veya modem bölümüne bakarsan sorunun haledilir
  • O kadar kişi kullanıyorsa bence normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var ttnet kullanmıyorum internet hızım 5 mbit tek kullanıyorum pingim 110 felan.bazen azalıyor
  • haline şükret , euw 200 ping geliyo ay başına kadar oynamıcam akk yükselsin diye, yoksa sinir hastası olucam.

Yüksek İnternet Hızı , Yüksek Ping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E4EN -- 30 Mayıs 2013; 11:03:32 >
  • TTnet ping sorunu hiç bitmiyor ki, beni de çıldırtıyor bazen.

Bir de sen apartmanla kullanıyorsun, 8mbit internet tek kullansan bile standartlara göre çok yavaş.
  • Ayni sorun bende de var evde tekim 110 pinh cafe full dolu(30-40 kisi) 70 ping anlamadim gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Superonline kullanıyorum. Şuana kadar 1-2 kere lag problemi oldu. O da altyapıyı değiştirdikleri için.
    20 liralık superonline interneti kullanıyorum. 10 gb'a kadar 20mbit hızım var. 10gb'ı aşınca 1-4 mbit arasına iniyor. Bu da bana yeter.
  • Kablosuz bağlantı ise modem ile pc arasındaki mesafe yüzünden olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.