Şimdi Ara

Yüksek hızda köpeğe çarpmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam aydınlatma olamayan 3 şeritli Bi yolda 120 km hızla giderken önüme atlayan köpeğin bıraktığı hasar. Şükür o hızda araba sarsılmadı bile beni hiç tedirgin etmeden durabildi. Tahmini hasar yan sanayi parçalar ve kaporta işçiliğiyle beraber yaklaşık 600 lira köpek arkadaş ise yanına gittiğimde nefes almıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 18 Nisan 2020; 17:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun, gördüğün kadar gideceksin kuralinin en güzel örneklerinden..

Her zaman hiz kurallarını devlet belirlemez. Aydınlatma,hava koşulları, araç durumu, yol koşulları....

Bunlara dikkat ederek kimsenin canına, malina ve kendininkine zarar vermeden ulaşacağınız yola ulaşırsanız ve bunu tecrübe olarak edindiklerinizi üzerine katarsanız iyi şoför olursunuz.

Bir dahakine daha dikkatli olmanizi dilerim.

Daha tehlikeli bir pozisyonda kalsaydin belki kopek arkadaşla beraber..
  • Geçmiş olsun çok şanslıymışsınız, o hızda kötü sonuçlar doğabilirmiş.

• en korktuğum şey bu işte,arabayı pert etmeye kadar gider
    geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, gördüğün kadar gideceksin kuralinin en güzel örneklerinden..

Her zaman hiz kurallarını devlet belirlemez. Aydınlatma,hava koşulları, araç durumu, yol koşulları....

Bunlara dikkat ederek kimsenin canına, malina ve kendininkine zarar vermeden ulaşacağınız yola ulaşırsanız ve bunu tecrübe olarak edindiklerinizi üzerine katarsanız iyi şoför olursunuz.

Bir dahakine daha dikkatli olmanizi dilerim.

Daha tehlikeli bir pozisyonda kalsaydin belki kopek arkadaşla beraber..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Nisan 2020; 7:34:57 >
  • Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 18 Nisan 2020; 17:30:50 >

• Çok geçmiş olsun hocam kopegede üzüldüm şimdi bir hayvan sever olarak tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cok gecmıs olsun arkadasım kopege de Allahtan rahmet araba hallolur Kasko varmıydı _?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Köpeğe üzüldüm keşke o da ufak bir hasar ile atlatabilseymiş,hocam far eğer kırıldıysa farı sakın yan sanayi almayın.Yan sanayi farlar hemen sararıyor ve aydınlatmaz oluyorlar haberiniz olsun.Çıkma orjinal far alın

• Dua et ortadan vurmamışsın direğe çarpmış gibi olurdun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaya589

cok gecmıs olsun arkadasım kopege de Allahtan rahmet araba hallolur Kasko varmıydı _?
    Tamam köpeğe üzülelim de, köpeğe rahmet dilemek
  • ben 200 gibi bir hızla yerde yatan ölü köpeğin üzerinden geçmiştim. karanlık otoban yoluydu önümde hiç unutmam siyah astra vardı arkasına iyice yaklasırken ben yol verecek diye düşünüyorken aniden çekildi köpeği görmemle üzerinden geçmem arasında ya 2 ya 3 sn vardır. nasıl olduysa egzoz ısı korumasını yamultmuştu sadece o da şafta deyiyordu ses yapa yapa geldim devamını yolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

ben 200 gibi bir hızla yerde yatan ölü köpeğin üzerinden geçmiştim. karanlık otoban yoluydu önümde hiç unutmam siyah astra vardı arkasına iyice yaklasırken ben yol verecek diye düşünüyorken aniden çekildi köpeği görmemle üzerinden geçmem arasında ya 2 ya 3 sn vardır. nasıl olduysa egzoz ısı korumasını yamultmuştu sadece o da şafta deyiyordu ses yapa yapa geldim devamını yolun
    aynı olay başıma geldi. Sağda dörtlüleri yakmış focus vardı. Kendimi sola doğru atıyım dememle beraber hayvanın üstünden geçmek zorunda kaldım. Aydınlatması olmayan ve ucu da gözükmeyen bir yoldu hızım da 80di. Arabaya bir şey olmadı ama köpek arabanın altına sıkıştı. Çarpanda focusmuş. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bi durum.

O hızlı sizi nasıl savurmamış gerçekten büyük şans, geçmiş olsun.

• Ucuz atlatmışsınız.

• Josepth kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım valla araç 320d idi kafam tavana çarptı geldi ama herhangi bir sapıtma olmadı. Benim arabanın altını yıkatırken yıkayan eleman bile istifra etti öyle diyeyim

• Vefat eden köpek için ne gibi işlemler yaptınız?
  • 30 metre önünü görmeden, aydınlatma olmayan yolda 120 km/saat hızla gidiyorsun ve sonra 'köpeğin bıraktığı hasar' oluyor he vay be.
    deyime bak köpeğin bıraktığı hasarmış. bence onun doğrusu 'senin öldürdüğün can'.
    böyle düşünenlerin aracı keşke pert olsaydı diyorum.
  • Geçmiş olsun.Arkadaşim şirket aracı ile 100 km hızda köpeğe carpti.araç 2019 model Megane. 22 bin TL masraf çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaac

30 metre önünü görmeden, aydınlatma olmayan yolda 120 km/saat hızla gidiyorsun ve sonra 'köpeğin bıraktığı hasar' oluyor he vay be.
    deyime bak köpeğin bıraktığı hasarmış. bence onun doğrusu 'senin öldürdüğün can'.
    böyle düşünenlerin aracı keşke pert olsaydı diyorum.
    Ya senin kısa farların uzundan farkı yok 100-150 metre mesafeli yada otoyol boş olsa bile 50 km/h hızla seyir ediyorsun. Hiçbir kısa far köpeği otoyol şartlarında gördüğü zaman durmaya imkan verecek aydınlatmaya sahip olamaz. (25-35metre) manevra imkanı varsa kurtarır yoksa kaza olur.

Öyle bir yazı yazmışsınki sanırsın adam kasten köpeğe vurmuş. Yargılamadan önce bi kendinize dönüp bakın adam kötüniyetli değil ama sen yüzüne malının çok daha fazla zarar görmesini istediğini söylüyorsun. Normal değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• köpeğe Allahtan rahmet dilerim ışık görünce kalıyorlar öyle pısmış gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Vefat eden köpek için ne gibi işlemler yaptınız?
    bugün cenaze düzenledik forumca,siz gelmediniz sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.