Şimdi Ara

yüksek hız için mtu değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemi yeni aldım yanlız hız düşünde tam verimli kullanamıyorum internette araştırdım ama pek kayda değer bilgi bulamadım daha önce kulladığım hız düşüktü mtu ile normalde olması gereken hızı sonuna kadar kullanıyorum ama şimdi 24mb hızım var mtu değeri 450 yapınca 1 küsür mb anca kullanıyorum 2 tane sorum var
    1)mtu ile 3mb gibi yüksek hızda download yapan var mı?
    2)airties 5650 modem için hız düşünce en hızlı hale nasıl getiririm mtu veya başka bir yol ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam olun -- 30 Ekim 2013; 19:09:16 >

• sen kendinmi aldın ttnet mi verdi benimki standart kendim aldım mtu ile en fazla idm ile 2mb görüyorum daha fazlasını görmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paratuzağı -- 29 Ekim 2013; 10:08:57 >
  • bende 5650 kullanıcısıyım aşşağı yukarı her değeri denedim en iyisi 550 oda 1.3 mbit'e kadar çıkıyor 20 mbit baglantım var mtu ile full'e vurman imkansız gibi ama 1 megabyte yeterli oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

bende 5650 kullanıcısıyım aşşağı yukarı her değeri denedim en iyisi 550 oda 1.3 mbit'e kadar çıkıyor 20 mbit baglantım var mtu ile full'e vurman imkansız gibi ama 1 megabyte yeterli oluyor zaten

aynen mtu ile yüksek hızlara ulaşılamıyor galiba hızı düşük olan için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

quote:

bende 5650 kullanıcısıyım aşşağı yukarı her değeri denedim en iyisi 550 oda 1.3 mbit'e kadar çıkıyor 20 mbit baglantım var mtu ile full'e vurman imkansız gibi ama 1 megabyte yeterli oluyor zaten

idm ile saniyede 2mb lara kadar geldim biraz kurcalayım bakayımzaten en fazla mb oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

quote:

idm ile saniyede 2mb lara kadar geldim biraz kurcalayım bakayımzaten en fazla mb oluyor

bir şekilde bazen ip alırken akk ye yakalanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.