Şimdi Ara

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi? (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.049
Cevap
99
Favori
455.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4K STC+ ın kasasıda böyle fıçalanmış alüminyum görünümünde mi? (galiba değil sadece boyalı gibi sanki)

YÜKSEK GÖRÜNTÜ KALİTESİNE sahip uydu alıcısı tavsiyesi?
    Intel i7 - Viewsonic VP2468A - Sapphire HD7850 - 55W905A - TechniSat Digicorder - Fidelio BDP/9700 - Souncore Liberty Pro 3 - M52 5G - 2013 Fluence Icon EDC - 2011 Meriva B Cosmo 1.3 ecoFlex - 2019 Captur Icon EDC
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_nrdgn

Arkadaşlar DIGIT ISIO S'i satışa çıkarmıştım, onu satıştan çektim. Nakit ihtiyacından dolayı STC+ 'yi satışa koydum. İlgilenenlere duyurmuş olayım. Sahibinden.com ilan no: 250409849

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-technisat-digit-isio-stc-plus-4k-sifir-250409849/detay/

STC+ cihazım satılmıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.

• computeruniverse
    Technisat Digit ISIO STC 4K Twin-Satellitenreceiver Schwarz
    http://m.computeruniverse.net/item/3930363331383035

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• technisat 4k almak isteyen olursa burdan alabilir kargo dahil 373 euro ya geliyor

• üstatlar broadcom 7429 ve 7424 işlemci kullanan yeni nesil enigma cihazların mükemmel görüntü verdiği v.s. dönüyor diğer forum da bu işin aslı astarı nedir?

LG 42LF580 televizyonum için HD UYDU alıcı arıyorum. Fiyat, max 150 TL olsun, BISS Olursa iyi olur.

Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:15:44 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:16:12 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can abim ben kati 916 almıştım ya hani tv işini de hallettim ama trt4k göstermiyor 916 yı satıp 4k lı receiver almalı mıyım fikrin varmı abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:16:38 >

Trt 1 hd olayı bende de aynı da görüntü iyi olunca her zaman tercih edilir Kati, 4k receiverleri hd ler kadar çok kanal çıkınca almak daha mantıklı sanırım,bilgi için teşekkür ederim abicim,he birde oscam ile cs işinden tam bilgi almak istiyorum özelden müsait olunca yazarsan çok iyi olur abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:17:03 >

Sayın hocam iyi dilekleriniz için çok teşekkür eder. Sizin ve Hakan hocamın göstermiş olduğu sabır, hoşgörü ve yardımseverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim. (Başınızı ağrıtmaya devam edeceğimide ayrıca belirtmek isterim. :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORESSAM -- 17 Aralık 2015; 11:28:39 >
  • sa uydu almayı planlıyorum. bu minixlere baktım next amigo alacakdım ama görüntü kalitesi falan muhabbelerini görünce duraksadım. internette araştırırken gigablue x3 gördüm güzel cihaza benziyor. ama oyuncakları az yani bi machina gibi değil. bu arada next machinayıda eleştirenler çok insanın kafası bi dünya oluyor.

kavga çıkmadan çünkü hepimiz biliyoruzki fanatikler çok son kullanıcı olarak bi uydu almak istiyorum

şuan kullandığım dsmarttın verdiği next ye-15000hd. ben şimdi fazla para vermeden next amigo olsam hd yayınlarda daha kötü görüntü alacağım. yada hadi iyi bir şey alalım dedim machina ve gigablue arasında hangisi tercih edilmeli dediğim gibi machinada oyuncak çok reklamları geçme pip vs diğerinin yazılımı

ben bir çok işi pcden çözerim ıptv falan gibi uydu güzel göstersin yeter sen amigo al işin görülür derseni oda yeter bana.

özelden de yazabilirsiniz haftasonuna kadar bi uydu almam lazım

şimdiden herkeese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrim53 -- 17 Aralık 2015; 12:14:41 >

ABİ MAİL ATTIM :)

Bu yüzden "cesi nickli" arkadaşın yorumunu sunuyorum: A'dan Z'ye katılıyorum. Cihaz almak isteyenler boşuna arayış içinde olmasınlar, paralarını boşa harcamasınlar:

"Orijinalden alıntı: cesi

Uydu alıcı ile uğraşacak zamanınız varsa linux e2 tarzı cihazları tercih edin derim. Zaman yoksa hiç girmeyin, sonu gelmez, devamlı önünüzde bilgisayar bir şeyler yapmaya uğraşır hale gelirsiniz, evdekiler dır dır eder falan.

Bende şimdi Technisat Digicorder Isio S var. Görüntü kalitesi bakımından muazzam. Başın dönmeden Flash TV bile seyrettirir sana, ama 10970 frekansını seyredemezsin. Adamların kabahati değil D-Smart'ın haltı, ama bu coğrafyanın gerçeği bu işte. Elindeki tel maşa uydu alıcı bu sorunu yaşatmaz, en iyi uydu alıcı yaşatıyor. Bu işlerden keyif alan insanlarda 3 tane uydu alıcı olacak. Technisat baydığı gibi Vu'ya geçip oyuncakla oynayacaksın, sonra Next'i takıp sakinleyeceksin arada bir iki yazılım gelecek mutlu olacaksın. Sonra sil baştan.

Yazılım desteği de olan bir cihaz arıyorsanız Next Machina 3d şu anda en uygun cihaz. Next'in dışındaki markaların yazılım desteği bir ikisi hariç yok gibi. Gördüğüm Atlanta da fena değil. En azından uğraşıyor. Goldmaster'ın Redline'ın desteği destek falan sayılmaz benim nazarımda. İnsanların muhatap bulabildiklerini bile zannetmiyorum. Next de enteresan bir firmadır destek konusunda. Vara yoğa yazılım desteği verir, destekleyecek bir şey bulur illa ki. Sonra bir gün birdenbire destek kesilir hop yeni bir cihaza destek başlar.

Bugün görüntü kalitesini de çok dert etmeden(neticede ayakkabı ile görüntü çekip yayınlayan kanallar var) bir cihaz alacak olsam, fiyat da bütçeyi zorlamıyorsa net Next Machina 3d alırım geçer gider. Destekse Next desteği verir, her cihazında antin kuntin özellikler de bulunur, görüntü de yerlerde sürünmez.

Son söz: Linux cihazsa Vu/Formuler F3, linux değilse Next/Atlanta, görüntü kalitesi hastasıysanız Technisat/Kathrein
    ."

Özetle:

1) Payaşım, ccam, server vb. ihtiyaç varsa VU+ vb. cihazlar.

2) Yüksek görüntü ve kalitesi, mükemmel kayıt özelliği isteniyorsa Technisat (ISIO S, TechniCorder ISIO S, STC+ ) veya Kathrein, Humax.

3) Yerli olsun sorunsuz, maliyeti uygun olsun, IP TV, ccam, vb. işleri yapsın, görüntü kalitesi de idare etsin deniyorsa Nxt Machına 3D.

Umarım cihaz almak isteyenlere yardımcı olur. Muhabbetlerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntnt41 -- 18 Aralık 2015; 11:19:26 >

S. A. Arkadaşlar özelliklede @Albani,@kamaxx ve @dr_nrdgn STC+ cihazımın IP ve Ağ geçidi ayarlarını değiştirmeme cihaz izin vermiyor. Kablosuz Wİ-Fİ bağlantı yapacağım modem bir alt katta tam cihazların olduğu odada çekim ful gözüküyor ama bağlanmıyor. Çekmediğini düşünüp wi-fi sinyal artırıcı almayı düşünüyorum. STC+ nin ayarları şöyle:
    LAN:Kapalı ve açık ikisinide denedim.
    Wireless LAN:Dahili
    Bluetooth:Kapalı
    Wireless Lan'dan devam ediyorum kablosuz ağımı bulup şifresini giriyorum ve bağlan diyorum bağlantı başarısız diyor.

TCP/IP ayarlarına girdiğimde;
    IP modu:DHCP-Client'te bütün ayarlar IP adresi, Ağ alt maskesi, Ağ geçidi, DNS1 ve 2 hepsinin değerleri 0 gözüküyor. Ağ Bağlantısı denetle dediğimde
    ortam:Wifi bulundu
    IP adresi:0.0.0.0 Yenileniyor
    Ağ geçidi:0.0.0.0 Zaman aşımı yazıp
    ICMP EKO YANIT ALINAMADI. AĞ ĞEÇİDİ ÇÖKMÜŞ OLABİLİR YA DA ULAŞILAMIYOR. diyor???

IP modu:Statik seçtiğimde ise otomatik olarak IP adresi ve Ağ alt maskesini veriyor ama diğerleri Ağ geçidi, DNS1 ve 2 yine 0 gözüküyorlar.
    Ağ bağlantısı denetle dediğimde
    Ortam: Wi-fi bulundu
    IP adresi:0.0.0.0 Ayarlandı
    Ağ geçidi:0.0.0.0 Zaman aşımı diyor ve
    IP ADRESİ AYARLI DEPİL. LÜTFEN DHCP SUNUCU TARAFINDAN IP ADRESİ ATANANA KADAR BEKLEYİN VEYA AĞ AYARLARINDAN NİR STATİK DEĞERE AYARLAYIN diyor.

Ama DHCP ayarında benim IP ADRESİ VE Ağ geçidi değiştirmeme izin vermiyor ne yapabilirim???

http://i.hizliresim.com/4q4JNL.jpg
    http://i.hizliresim.com/ZQ4ymG.jpg
    http://i.hizliresim.com/VXdJ4v.jpg
    http://i.hizliresim.com/QYqjEg.jpg
    http://i.hizliresim.com/nmn455.jpg
    http://i.hizliresim.com/kLo5kv.jpg
    http://i.hizliresim.com/v893RO.jpg
    http://i.hizliresim.com/D6Zj4z.jpg

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 14 Ocak 2016; 10:17:40 >

• Hocam benim evde modem yok dediğim gibi alt kattan kardeşimden bağlanıyorum. Alt kattan kablo çekmek zor olacağından vede eşim evde kablo karmaşası istemediğinden wi-fi bağlantısı olsun istiyorum. Olmazsa da olmaz şart değil.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.