Şimdi Ara

Yüksek Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2.el playstation 3 aldık gta 5 yükledim 10 dk da fan 3.cü devire geliyor ve çok rahatsız edici 1 saat oynadıdatan sonra 4 e geldi ve kapattım içini açıp temizledim tertemizdi zaten oyuna girdim gene aynı sorun vardı arkadan gelen hava soğuktu dayımın makinesini aldık ve evde denedik sorunsuz çalışıyordu sizce sorun ne arkadaşlar

• Makinanın fişini çekin daha sonra Disk çıkarma tuşu ve power tuşuna birlikte basarken fişi takin fan temizleme işlemi yapacak.. Yaptıktan sonra fişi çıkarıp tekrar takin ve oyuna girip yeniden deneyin. bi ara benim eski ps3te de olmuştu bu sekilde gitmişti sıkıntım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Çetin -- 5 Ocak 2015; 18:46:48 >
    ROBVEL OTOMASYON
  • Valla başka bi fikrim yok hocam.. Sadece GTA'da olmasıda çok ilginç geldi bana.

Orijinalden alıntı: owermars

Valla başka bi fikrim yok hocam.. Sadece GTA'da olmasıda çok ilginç geldi bana.

yok hocam hepsinde açılıyor makina sessiz bir oyuna girince başlıyor direkman 3 ten

PSN : SucukEkmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CPU FANINDAN ÇOK SES GELİYOR
    19 yıl önce açıldı
    Cpu fanı çok ses çıkarıyor...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aman dikkat dostum bende de olmuştu uçak gibi çalısıyordu fanlar. Gta 5 oynuyordum birden dondu makine kapattım açtım sonuç sarı ışık hatası ölümcül hata.. Önemli olan hatayı vermeden kurtarmak Eğer elinden tamiratı geliyorsa yapman . Yada bilen bir yere yaptırman .. Yoksa cihaz elinde kalır .. Aman deyim kardeşim...
  • Alet bu gun yarin gidici gibi duruyor ps3 fat kasamıdır hocam islemcini anakart ile olan baglantisini saglayan lehimler isinmadan dolayi deforme olmus olabilir bir tamirciye gostermeni tavaiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.