Şimdi Ara

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
5
Favori
43.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin en azından 1 tane firmadan Fiber'iniz var. Ben istanbuldayım sadece VDSL ve Kablonet var, ikisi de en fazla 100 veriyor

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

10 gün oldu malzemeler fazla eksilmedi büyükşehir ilçe belediyesi kaymakamlık valilik telekom kablonet superonline cimer neresi varsa şikayet etmiştim var olan yere ftth çekmek yerine bize çekin diye yeniden projeyi elden geçirirlerse iyi olur Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Yavaş yavaş yapıyorlardır :)

Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza benim İnternet mobil de kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kablonet Gökçek te çalışırken gördüm. Galiba yeni başladılar. Ego garajı ın üst kısmından başladılar. Süperonline beklerken kablonet başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Evet hocam kablonet gpon sistem döşüyor. Fatih metronun avm inşaatının yanına malzemeler yığılmıştı.

Fatih metronun olduğu kısımdan kazmaya ve logarları döşemeye başladılar. Süperonline'ın 3 ay önce fiber döşediği yerlere döşüyorlar iyi tarafı gökçek tarafına dönmüşler orada superonline pas geçmişti ki muhtemelen önümüzdeki yaz oraya da superonline gelecek.

Fatih mahallesinin çoğu kısmına girmeyecek diye düşünüyorum henüz belli değil bugün çalışma yapılmadı fatih tarafında ama superonline halihazırda bölgede aktif gpon verdiği ve her yeri kazıdığı içi önceliği gökçek mahallesine vereceklerdir diye düşünüyorum.

Açıkcası kablonet daha önce gelseydi kablonet tercih ederdim 300/30 paketi çok uygun.

• @gulnare bizim iş yattı ne superonline nede kablonet bizim tarafa altyapı getirmeyeceğini söyledi.

Ama Superonline ve Kablonet ortak çalışıyor sanırım. Caddelerde superonline var sokaklarda kablonet.

VDSL şimdilik işimi görüyor uploadlarda 20 mbite çıksa uzun bir süre daha işimi görür.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Dün terminal caddesini boydan boya yaptılar. Yeni hastaneye kadar gittiler. Ben eve girerken hala çalışıyorlardı. Bir apartmanın su borusunu patlattılar. Askide arıza için çalışıyordu. Logar kapaklarını yol seviyesinin biraz üstüne koydular galiba asfalt çalışmasıda yapılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

4 Tır malzeme koydular bizim tarafa yapmıyorlar

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek
  • Kablonet Devlet Mahallesinde de kazı yapıp logor ve bu kırmızı boruları döşediler . Yolun bi kenarından Sol geçiyor diğer tarafından kablonet

• ismailozcn İ kullanıcısına yanıt

bizim mahalleyi sordum yapmayacağız dediler hedef 2071 dediler Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

bana Fiber 2071'de gelse keşke. En azından geleceğini bilmiş olurum. Ama asla gelmeyecek

• miskindvd kullanıcısına yanıt

o kadar ümitsiz değilim 3-5 yıla gelir upload 20 mbite çıksa bana 100 mbit yeter 3-5 yıl

• TP-Link VC220-G3U modemlerde bile fark var aynı da hat zayıflaması nasıl değişiyor

Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek

tp link 9970v3

@NitroNos @rocky_balbao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Kasım 2022; 22:9:7 >

• smart0201 kullanıcısına yanıt

gördüğüm en dandik modem tp link 9970v3 Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

O kadar büyük bir fark neden oluşuyor acaba

Bu da benim diğer ev ilçe santral kapattılar vdsl geldi komşular 150 metre kablo bana 248 metre çıkıyor

Modem hatalı ölçüyor

Dolap içinde dolap var matruşka bebekler gibi Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren Türk Telekom sözünde 3.kez durmadı Fiber gelmeyecek 

Sokağa böyle yapılıyor T11 Zte model kurtulamadık bir türlü

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.