Şimdi Ara

Yuki YK-250 21-Samurai Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2015 Model bu canavar görünümlü pek tavsiye edilmeyen arkadaşı almak istiyorum. 12.000₺ sıfır km alabiliyorum şuan. İlk defa motora başlayacağım. 250 cc motor. Bir kaç sorum olacak lütfen yardımcı olup detaylı bilgi verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

    Öncelikle çok sakin tertemiz kullanırım hız tutkum yok efendi gibi sürerim bağırttırıp etmem sakin devrinde kullanırım. Sitesinde 100 km de 2.5 litre yazdığı söylenmiş bunu azaltmam mümkün mü?

    Devir saati 12 ye kadar gösteriyor. En ideal ekonomik sürüş için 7. devirde vites attırmam mı en mantıklısı olacaktır. Ortalama olarak aylık 600 Km yol yapacağım düşüncesindeyim. Ortalama 60-80 km hızlarda kullanım sağlarım.

    Motor kitlenmesi diye bir şey karşıma çıktı ve kafamda kötü senaryolar kullanmaya başladım. Maaşımdan arttırarak kredi ile alacağım. Efendi gibi düzgün bakımlarıyla sakin kullansam kitlenme şansı nedir böyle bir şey başıma gelebilir mi çok masraf çıkar mı?

    Motor zorlayınca 145-155 km civarı hızları görebiliyor. En fazla 125 civarını kullanırım o da çok nadir ayda 1-2 kere Karşıya geçerken(ist) falan. Bu şartlarda bu sıkıntılarla karşılaşır mıyım?
    Para mı çöpe de atmak istemiyorum. Ne önerirsiniz bu kardeşinize

    Yuki YK-250 21-Samurai Tavsiye







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.