Şimdi Ara

yuki yarış motoru alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yuki Motor YK250 21 R SAMURAI alıcam arkadaşlar tavsiye edermisiniz ?

• Eğer hiç 125cc motosiklet sürmediyseniz buna vereceğiniz para ile temiz bir 125 almanızı tavsiye ederim. 2. El almanızı tavsiye etmem çünkü çin malı motosikletlere gözü gibi bakan çok az dolayısıyla temiz 2. El bulmak zor oluyor. 125cc deneyiminden sonra yeterli para yoksa sıfır alınabilir ama parasını hak edeceğini düşünmüyorum onun yerine de temiz Hyosung GT250R'lere bakılabilir. İyi forumlar.

Ayrıca her ne kadar kalitesiz olsa da temiz kullanıldığı taktirde sizi üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Oxit@ -- 12 Temmuz 2015; 15:21:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Oxit@ kullanıcısına yanıt
    asıl niyetim 250cc racing tarzı motor almak 2.el bulamıyorum cıldırıcam temiz ve ucuz cok nadir motor var piyasayı yükselttiler hep...
  • Uzun süre binerim bakımlarını devamlı yaparım diyorsan yuki mantıklı,İlerleyen zamanda cc büyütmek istersen 250 cc de Hyosung gtr250 (Racing karakterine daha uygun, yuki bu konuda commuter klasmanında racing oturumlu olmuş bence, satmaya kalkarsan hyosung çeyrek altın gibidir yaz kış hemen satılır.)tavsiyemdir. tabi güzel bir lastik takımı ile kullan.
  • cbr125 gitmez mi hocam? çin 250 yerine honda 125 tercih ederim ben olsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin motorlar şöyledir yok böyledir diyip karalıyorlardı...Kuba Str 250 çin motor aldım daha bugüne kadar yolda kaldığımı bilmem...Sadece ilk AYARLAR sağlıklı yapılmamıştı o AYARLARI Tecrübeli bir ustaya yaptırdıktan sonra motor adeta Saat gibi çalışmaya başladı...O GÜN BUGÜN ÇOK MEMNUNUM.

Yukininde bu anlamda üzeceğini sanmıyorum...Yeterki temiz titiz kullan gözün gibi bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benim tavsiyem yuki'yi alman yönündedir
    arkasında yuki gibi bir marka var
    tasarımı çok hoş
    az yakar tahminen
  • Kesinlikle alma. Sıkışırsın satamassın. Biraz bekle ucuza bir japon düşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan0001

asıl niyetim 250cc racing tarzı motor almak 2.el bulamıyorum cıldırıcam temiz ve ucuz cok nadir motor var piyasayı yükselttiler hep...

hocam naptın aldınmı makineyi
  • yok hocam alanlar satamıyor motor 5 para etmez dedi tamirciler
  • Hocam bu işte istet yeni olun ister eski. 1-2 motor dışında kesinlikle çin malı almayın. Napim birader para mı var dersen de benim gibi :) hintlilere bakabilirsin. Çin malı motor alıp 2 haftada motor dünyasından soğumaya gerek yok gibi

• @ hintlilere bakabilirsin

Açık ve net olarak hintlilerin tüm Çin mensilli motorlardan üstün olduğunu söyleyebilirmiyiz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.