Şimdi Ara

Yuki Sipahimi St Max 406 L Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU İki Motorda 1500 TL Ye Düşmüş Almayı Düşünüyorum Ama Aklımda Kaldı Size Danışayım Dedim

Yuki 800 wat

Stmax 500 Wat

Yukide Ayak Koyma Yeri Felan Var Büyük Koltuğu Var Yanlız Biraz Yaşlı Motoru Gibi ST Maxa Modifiye Gidiyor Arada Kaldım Sizce Hangisi ? Ve Neden ?

Yuki

ST MAX 406 L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert96961 -- 29 Mayıs 2014; 20:38:51 >

• GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
  • bu elektriklilerden anlamamda yuki nin hiç iyi bi mal olmadıgını biliyorum
  • Kardeşim yanlış biliyorsun mondialin akülerini açtık belli olmayan bi markanın aküsünü koymuşlar yukinin aynı mondialle olan kasasını açtık yuki damgalı yuki fabrikasının yaptıgı aküleri koymuslar
  • Bende mondial almak istiyorum elektrikli ehliyet ve ruhsal gerek memesi için max 45 hiz ve motor güç - 250 watt olmaliymis ben baya motor baktim adamlar hiz a 45 yasmislar mesela resimde ibre en son 60 bu ne oluyor en fazla kaça kadar basar mesela ehliyet ruhsat için sinir 45 adam his a 45 yazmis ibrede 60 bu problem olur mu simdi bu motor son. Kaça kadar basar yani :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 watı geçince plaka ehliyet isticek diye mana yok 3500 watlık cup elektrikliyle yunusun dibinden geçtim korna öttürdüm bişey demedi yani sıkıntı yok ben sürdügüm 3500 watlık apachi 120 ibreli 80 vurdum
  • Aynen bende 2000 wattlik kobra ile trafik polislerinin önünden geciyorum kimse bir şey demiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volta Revolt Aldım Bende 1500 Wat Turboyla 3 bin oluyor Faturası Yok Polis Bişey demiyor
  • yeni yönetmelikte tümüne ehliyet isteniyor beyler ehliyetsiz kullanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.