Şimdi Ara

Yuki Motosiklet Alınır Mı? 9000 TL Bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mondial felaketinden sonra yeni bir arayışa geçtim..

Yukinın Jumbo serisi nasıldır? Veya yuki motor alınır mı?

https://www.yukimotor.com.tr/product-details/yb150-jumbo-benzinli/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yuki Motosiklet Alınır Mı? 9000 TL Bütçe

9000 TL bütçenizle bir motosiklet satın almayı düşünüyorsanız, Yuki markasını inceleyebilirsiniz. Yuki motosikletlerinin uygun fiyatlı olması ve çeşitli modeller sunmasıyla bilinir.

Yuki Motor Yorumları

Yuki motosiklet kullanıcılarının yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, Yuki motosikletlerinin fiyat-performans oranından, yakıt verimliliğinden ve kullanım kolaylığından memnun kalmaktadırlar. Ancak, bazı kullanıcılar yedek parça bulmanın zor olabileceğini belirtmektedirler.

Yuki Alınır Mı?

Yuki motosikletleri, özellikle yeni başlayanlar veya bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçenek olabilir. Uygun fiyatlı olmaları ve çeşitli modeller sunmalarıyla öne çıkarlar. Ancak, yedek parça bulma konusunda sorun yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yuki Motor Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yuki motosiklet satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şunlardır:

• Servis ve Yedek Parça: Servis ve yedek parça bulunabilirliğinin iyi olduğundan emin olun.
    • Model Seçimi: İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir model seçin.
    • Kullanıcı Yorumları: Diğer kullanıcıların yorumlarını okuyarak motosiklet hakkında daha fazla bilgi edinin.
    • Test Sürüşü: Mümkünse satın almadan önce motosikleti test sürün.

Yuki Scram 170 Alınır Mı?

Yuki Scram 170, şirketin popüler modellerinden biridir. Uygun fiyatlı, çok yönlü bir motosiklettir ve şehir içi kullanım için uygundur. Ancak, uzun yolculuklar için uygun olmayabilir.

Sonuç olarak, Yuki motosikletleri uygun fiyatlı ve çeşitli modeller sunan bir seçenektir. Ancak, yedek parça bulunabilirliği konusunda sorun yaşayabileceğinizi göz önünde bulundurmalısınız. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir model seçmek için kullanıcı yorumlarını okuyun ve test sürüşü yapmayı unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 9000 liraya ne motorlar alınır. Yukiye o kadar para verilmez. Farklı alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.
  • yuki luna yk35 modelini 20 gün önce aldım. elektrikli. 249 w yazmakta, resmiyette böyle geçiyor - ülkeye girişi evrakta böyle ancak 3000 - 3500w arasında motoru. full şarj ile 50 km kullanıyorum. Basmadan hız yapmadan.

daha yaz ayında mondial 250wlık elektriklisini kullanmakta idim. Arada uçurum var desem yalan olmaz. Ama üretim senesi olarak da 13 sene var arada. Yukinin ön arka amortisörü çok yumuşak sarsmıyor, geri vitesi var, kısa - uzun farı, dijital gösterge ve usb şarj soketi mevcut.5 bin seviyesinde.
  • Honda activa s, spacy bulunur o fiyata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spacy alındı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun bu kadar kısa sürede neden fikir değiştirdiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.