Şimdi Ara

Yuki Hammer 50 CC Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta 48 bin TL'ye motora sahip oldum. Benim gibi başka kullanıcılar varsa burada toplanalım. Soru, öneri, şikayet vs. buradan irtibatta kalabiliriz. Ayrıca bir de Telegram grubu oluşturdum. Oraya da gelirseniz oradan da iletişim kurarız. Aynı şehirde olanlar ile birlikte takılırız, gezeriz, aktiviteler yaparız.

telegram
    Yuki Hammer 50
    https://t.me/yukihammer50

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yuki Hammer 50 CC: Bilmeniz Gereken Her Şey

Yuki Hammer 50 CC, acemi sürücüler ve günlük gidip gelmeler için ideal olan popüler bir 50 cc scooter'dır. Kompakt boyutları, verimli yakıt tüketimi ve kullanıcı dostu özellikleriyle bilinir.

Yuki Hammer 50 CC Yorumları

Yuki Hammer 50 CC kullanıcıları genellikle scooter'ın güvenilirliği, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatından memnun kalmaktadır. Birçok kullanıcı, kısa mesafeler için günlük ulaşım aracı olarak scooter'ı tavsiye etmektedir.

Yuki Hammer 50 CC Alınır mı?

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak Yuki Hammer 50 CC, dikkate alınmaya değer bir scooter olabilir. Acemi sürücüler veya günlük gidip gelmeler için güvenilir ve uygun fiyatlı bir seçenek arayanlar için iyi bir seçimdir.

Yuki Hammer 50 CC Özellikleri

• 49 cc, hava soğutmalı, tek silindirli motor
    • Otomatik şanzıman
    • Tahmini olarak 100 km/s azami hız
    • 120 km'ye kadar sürüş menzili
    • Elektrikli marş
    • Teleskopik ön çatallar ve çift amortisörlü arka süspansiyon
    • Geniş oturma alanı ve ayak desteği
    • Ön ve arka tambur frenler

Yuki Hammer 50 CC Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları, Yuki Hammer 50 CC'nin güvenilir ve kullanımı kolay bir scooter olduğunu göstermektedir. Bazı kullanıcılar, uzun mesafeler için değil, kısa mesafeler için günlük ulaşım için daha uygun olduğunu belirtmektedir.

Sonuç

Yuki Hammer 50 CC, acemi sürücüler ve günlük gidip gelmeler için uygun fiyatlı ve güvenilir bir 50 cc scooter'dır. Kompakt boyutları, verimli yakıt tüketimi ve kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkmaktadır. İhtiyaçlarınız ve bütçenizle uyumlu olup olmadığını belirlemek için Yuki Hammer 50 CC hakkında daha fazla araştırma yapmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam selamlar, bir kaç ay sonra bu modeli almayı düşünüyorum top speed kaç gördünüz birde sizin ki 80cc ye yükseltilmis modeli mi 5 ay kadar olmuş alalı galiba bir sorun yaşadınız mı önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    50 cc motor tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Önemli : +7 HB Ve Flame Damage!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.