Şimdi Ara

Yukarıdan indirdiğimiz bildirim merkezine Dolar, Euro, Altın ekleme, Widget Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki daha öncede paylaşılmış olabilir,
    Dolar, Euro, Altın gibi degerlerini bildirim merkezini indirdiğimizde duzgun bir şekilde görebiliriz,
    Bunun için,
    jb yapılmış iphone da "cydia" dan "Paragoz NC Widget" i yukleyin,
    sonra respring yapınız, eger SBSettings varsa ordan direk respring diyin yoksa, açıp kapatın iphone unu,
    Sonra Ayarlar kısmıdan Notificiation center (bildirimler) e girip " on "ya da (aç) yapınız.artık tamam yukardan cektiğiniz zaman bu şekilde göreceksiniz,
    kolay gelsin,

Yukarıdan indirdiğimiz bildirim merkezine Dolar, Euro, Altın ekleme, Widget Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copperdevil -- 17 Şubat 2012; 12:44:14 >

• Teşekkürler güzel oldu:)
  • Way canına
    Olay budur
    Teşekkürler
  • Apple'ın bu bildirim merkezine JB olmadan ayarlama getirtmesi lazım bence. İstediğimi görebileyim ben orada yahu.
  • Rica ederim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Apple'ın bu bildirim merkezine JB olmadan ayarlama getirtmesi lazım bence. İstediğimi görebileyim ben orada yahu.

kesinlikle +1. 5.1 de beklediğim olaylardan bir tanesi bu ama hadi bakalım
  • tesekkurler super oldu bu:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • On numara oldu. Var mı bunun gibi başka kullanışlı widgetler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondialer

On numara oldu. Var mı bunun gibi başka kullanışlı widgetler?

weetrackdata
    weekillbackraund

bu ikisini mutlaka tavsiye ederim. yükleyince akıllı telefon kullandığınızın farkına varın
  • Çok teşekkürler, hava para durumu hemde weetrackdata çok işime yarayacak :)
  • Rica ederiz.
    Bu arada karakter hatası olmuş weekillbackraund değil "weekillbackground" olacak,
    o da iyiymiş bu arada,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copperdevil -- 17 Şubat 2012; 14:40:56 >
  • "weekillbackground" tam olarak nasıl kullanılıyor acaba?
  • verileri hiç güncel değil.ben piyasayı yakından takip eden biri olarak bu kanıya vardım
  • jailbreak siz cihazlar için döviz bilgilerini takip etmek isteyenler borsa uygulamasını açıp sağ altta i tuşuna basıp istediği para birimini fotoğraftaki şekilde yazarsa bildirim ekranında güncel kur bilgilerini görebilirler.Ayrıca borsa uygulamasının içindeyken ekranı yan çevirip grafiksel değişimi görebilirler

para biriminin kısaltmasıTRY=X şeklinde yazarak istediğiniz para birimini ekleyebilirsiniz

bu da bildirim ekranındaki görünüş

ekranı yan döndürürseniz grafiksel durumu görürsünüz

• Usdtry=x olmadi. Euroda ayni sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Usdtry=x olmadi. Euroda ayni sekilde

büyük harf
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

büyük harf

İlk oyle yazdim zaten yok olmadi

• quote:

quote:

quote:

büyük harf

şimdi sildim bir daha yaptım bende oluyor internet bağlantınızda sorun olmasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

büyük harf

şimdi sildim bir daha yaptım bende oluyor internet bağlantınızda sorun olmasın

Yo sorun yok baglantida usd euro = x i falan hepsini buldu ama TRY de bulamiyor

• Biraz bekle birazdan geliyor,,,yazdıktan sonra 10 sn felan bekleyebilirsin bazen..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.