Şimdi Ara

Yukarıdan Ayarlı Hakem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir hakem düşünün G. Verdesonu hakem küfür etti diye atıyor peki İbrahim toraman nediye atılıyor buna yukarıdan ayarlı denir

Bir hakem düşünün 2-3 metre önündeki olayı görmeyip 50 metredeki yan hakeme danışıyorsa bunun adı yukarıdan ayarlı demektir

Bir hakem düşünün penaltı noktasında belediye tarafından kazı çalışmasına başlayan aydan bile baksa herkesin gördüğü bir olayada kırmızı gösteremeyen bir hakem yukarıdan ayarlıdır

Bir hakem düşünün gözünün önünde bir kişinin saçlarının çekmesi .......................yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Bir pozisyon düşünün kendisinin faul yapmasıyla ( çekmesiyle ) penaltı isteyen taraftar ya gözleri görmüyor yada dolduruşa geliyor

Bir hakem düşünün orta hakemi yönetiyor yoksa yardımcı hakem mi yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Bir hakem düşünün orta hakemin bütün kararları yardımcı hakemle örtüşmemesi yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Maçta bunun gibi birçok olay oldu

Bu maçın kasedini UEFA ya gönderseler kesinlikle şike olduğu anlaşılır

• sadece bjk aleyhine deil, fb aleyhine de cok sey görülmedi. mesela son dakikada kösede bobo veya tello tam hatırlamıyorum semihe yumruk atıyor hakem devam ettirdi görmedi. ama tabi olayı yumruk atmaya götürecek kadar geren hakemdi. sonucta hakem iyi bir mac cıkartamadı. genelde bjk aleyhine kararlar verdi. ahmet cakar'ın da dedigi gibi ibrahim toraman resmen 3-5 fb liden dayak yedi ve kırmızı kartı gören o oldu.

ama sonucta böyle bir macta ayağına gelen fırsatı tepmeyeceksin o penaltıyı atacaksın. penaltı kaçırıyorsan böylesi bir derbi maçta diyecek bir şey kalmamıştır artık.

not: gs'liyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

sadece bjk aleyhine deil, fb aleyhine de cok sey görülmedi. mesela son dakikada kösede bobo veya tello tam hatırlamıyorum semihe yumruk atıyor hakem devam ettirdi görmedi. ama tabi olayı yumruk atmaya götürecek kadar geren hakemdi. sonucta hakem iyi bir mac cıkartamadı. genelde bjk aleyhine kararlar verdi. ahmet cakar'ın da dedigi gibi ibrahim toraman resmen 3-5 fb liden dayak yedi ve kırmızı kartı gören o oldu.

ama sonucta böyle bir macta ayağına gelen fırsatı tepmeyeceksin o penaltıyı atacaksın. penaltı kaçırıyorsan böylesi bir derbi maçta diyecek bir şey kalmamıştır artık.

o pozisyonda hiç birşey yok ( Rıdvan D. )

ayrıca son dakka diyorsun yani hakemler beşiktaşı sahadan sildikten sonra

• Pozisyonları tek tek tartışmanın anlamı yok. Hakem iki takıma karşı da hatalar yapmıştır fakat Beşiktaş'a yaptığı hatalar skora etki etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

sadece bjk aleyhine deil, fb aleyhine de cok sey görülmedi. mesela son dakikada kösede bobo veya tello tam hatırlamıyorum semihe yumruk atıyor hakem devam ettirdi görmedi. ama tabi olayı yumruk atmaya götürecek kadar geren hakemdi. sonucta hakem iyi bir mac cıkartamadı. genelde bjk aleyhine kararlar verdi. ahmet cakar'ın da dedigi gibi ibrahim toraman resmen 3-5 fb liden dayak yedi ve kırmızı kartı gören o oldu.

Bence Beşiktaş zaten 8 defans oyuncusu ile başlayarak kendi kendini sahadan sildi. İkinci yarı Uğurla biraz toparlandı da bu pozisyon bulmaya yetmedi.

• quote:

quote:

zaten yazmıştım bak onu

• quote:

Yukarıdan Ayarlı Hakem

Bir hakem düşünün G. Verdesonu hakem küfür etti diye atıyor peki İbrahim toraman nediye atılıyor buna yukarıdan ayarlı denir

Bir hakem düşünün 2-3 metre önündeki olayı görmeyip 50 metredeki yan hakeme danışıyorsa bunun adı yukarıdan ayarlı demektir

Bir hakem düşünün penaltı noktasında belediye tarafından kazı çalışmasına başlayan aydan bile baksa herkesin gördüğü bir olayada kırmızı gösteremeyen bir hakem yukarıdan ayarlıdır

Bir hakem düşünün gözünün önünde bir kişinin saçlarının çekmesi .......................yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Bir pozisyon düşünün kendisinin faul yapmasıyla ( çekmesiyle ) penaltı isteyen taraftar ya gözleri görmüyor yada dolduruşa geliyor

Bir hakem düşünün orta hakemi yönetiyor yoksa yardımcı hakem mi yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Bir hakem düşünün orta hakemin bütün kararları yardımcı hakemle örtüşmemesi yukarıdan ayarlı olduğunu gösterir

Maçta bunun gibi birçok olay oldu

Bu maçın kasedini UEFA ya gönderseler kesinlikle şike olduğu anlaşılır

Bizede bedavadan penaltılar verildi.Keita ve Barosun hakemi çok fazla aldattığı maçlar oldu ama dün inanın ben böyle bir maç izlemedim izlememde heralde bukadar bariz şikenin döndüğü ve bir takımı sahadan nasıl silersin ilk kez şahit oldum.Ki bizim kadıköydeki 4 kırmızı kartlık maçta bile burdakini %10 u bile değil orda hadi kırmızı kartların hepsi doğruydu ama orda fenere burdaki gibi çıkmayan kartlardan dolayı maç o hale gelmişti.Burda daha maçın başından beri böyle bir şey olmaz 3 tane kırmızı kart var 3 de yanlış.Hadi onlarıda geçtim luganonun penaltı pozisyonu guizanın ve emrenin kartlarını.Maçın bariz şikeli olduğunun tek kanıtı %100 diyebilceğim tek olay futbol tarihinde belki görülmemiş en azından ben 15 senedir futbolu yakından takip eden biri olarak penaltı noktasının 20 sn boyunca kazıldığını görmedim ve bu bir kural ihlali ve hakemin gözünün önünde olmasına rağmen diyecek bir şey yok.
    Necati bilgiçler selçuk yula gibi fenerliler olduğu sürece ne kadar anlatsak boş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *maverick*

Bizede bedavadan penaltılar verildi.Keita ve Barosun hakemi çok fazla aldattığı maçlar oldu ama dün inanın ben böyle bir maç izlemedim izlememde heralde bukadar bariz şikenin döndüğü ve bir takımı sahadan nasıl silersin ilk kez şahit oldum.

gülmeyeyim diyorum ama hakikaten komik.
  • Gülde o engin ve objektif görüşlerini de alalım fenerli paşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Pozisyonları tek tek tartışmanın anlamı yok. Hakem iki takıma karşı da hatalar yapmıştır fakat Beşiktaş'a yaptığı hatalar skora etki etmiştir.

Ağzından bal damlıyor
  • hakemin satılmış oldugu belli.adam bilicaya kartı kazı çalışmasından dolayı verdim diyor,raporuna da böyle yazıyor.

ancak çok garip bir durum varki hakem faul için kartı gösterdikten hemen sonra oluyor.görüntüler alenen ortada.umarım bu adama bir yaptırım uygularlar.

haa maç içinde iptal falan edilebilir deniyor.ancak inanmıyorumki bu adamı buraya atayan,böyle yönetmesine göz yuman bir kurum iptal kararı alsın.

imkansız gibi birşey.zeki mürenin bizi görmesi gibi bişey olur sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

hakemin satılmış oldugu belli.adam bilicaya kartı kazı çalışmasından dolayı verdim diyor,raporuna da böyle yazıyor.

ancak çok garip bir durum varki hakem faul için kartı gösterdikten hemen sonra oluyor.görüntüler alenen ortada.umarım bu adama bir yaptırım uygularlar.

haa maç içinde iptal falan edilebilir deniyor.ancak inanmıyorumki bu adamı buraya atayan,böyle yönetmesine göz yuman bir kurum iptal kararı alsın.

imkansız gibi birşey.zeki mürenin bizi görmesi gibi bişey olur sanırsam

Ben ceza verilmesini istemiyorum görüntüleri UEFA göndersinler şikayetlerini yapsınlar yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Pozisyonları tek tek tartışmanın anlamı yok. Hakem iki takıma karşı da hatalar yapmıştır fakat Beşiktaş'a yaptığı hatalar skora etki etmiştir.

vay anasını demek iki takıma da hata yaptı ha demek masum ha senin gibi Beşiktaşlılar varken başka düşmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.