Şimdi Ara

YUH ANASINI!! İŞTE İLGİNÇ SOYADLARI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 7 Eylül 2005, 14:55:22 >

• Duran Tekerlek
  • Abdulrahman abazaya bittim ben ya
  • Döndü Cort
  • bizim bi arkadaşın soyadı: DÖLGER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bi arkadaşın soyadı ZUBAŞİR

• quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

benim bi arkadaşın soyadı ZUBAŞİR

ulan ben senin

lan bak, olm daha ne olduğunu bilmiyon bak kızıyom he ÇİVİ
  • bi tane de ZUBİŞ vardı

• İsmail DONSUZ
  • sultan kaltak
    gurban yalama
    mehmet taşak
    mahmut pipi
    münire meme
    havva kalça
    yusuf gay
    kemal götürür
    atilla otuzbiroğulları

bazıları abartılmış gibime geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChivaS

bi tane de ZUBİŞ vardı

o kim yaf

• Atilla Otuzbiroğulları, A Zeliha Fıstık, Şükriye Memeli, Ayşe Damarlı, Havva Kalça, Ali Kalktı, Abdullah Başıbüyük, Hüseyin Inceuzun, Ümmügülsüm Gitti, Nurcan Geliyor,
    Selahattin Nerede, Döndü Cort, Osman Orada, Abdulaziz Burası, Ramazan Olmaz, Abdullah Hayır, Enver Imdat, Yılmaz Siker, Subay Sokar, Mustafa Kaçalım, Şehmus Kaçma,
    Sultan Kaltak, Ali Geber,Bilgi Sayar, Ismail Ölüm, Münevver Ölü, Menderes Katil, Hanım Seviş, Hüseyin Lamer, Ibrahim Gamer, Yunus Gay, Şehmus Ilah, Ismail Şeytan,
    Ziyaettin Ebe, Makbule Hebe, Erol Hoba, Kazım Dümbelekçiler, Mustafa Agu, Mehmet Ebu, Şenel Abu, Oray Zap, Halil Ibrahim Pop, Erdal Popçu, Ihsan Sado, Cumali Mazo,
    Atilla Döller, Özdemir Damızlık, Durali Telefon, Izzet Angut, Ayşe Cinsel, Türkan Romantik, Nalan Avşar Kaşar,Yasemin Ziknaringil,Cennet Amsoy,Selim Selim,Osman Osman,
    Ali Ali, Hafize Kazma, Aziz Cadı, Yalçın Ziker, Emine Zigen, Abdulkadir Pepe, Yusuf Verici, Ishak Li, Mehmet Muhtar, Abdulkadir Anan, Gülfidan Gösterir, Kenan Vermez,
    Abdurrahman Abaza, Abdül Mustafa Tokmakçı, Veysel Domalak, Ihsan Zikli, Nihat Mega ,Nadir Verir, Cemile Kaydırak, Aynur Kaydıran, Ayla Kaygan, Medine Sabunlu,
    Hatice Tüylü, Abdurrahman Kıllı, Abdülvahap Yünlü, Abdullah Pamuklu, Şaban Zikbaş, Aytekin Kıllıbacak, Şehriye Pilav, Makbule Kıllıbaldır, Aziz Kıllıbaş, Sami Organlı,
    Ahmet Yavşar, Ökkeş Ford, Fetullah Zenci, Şahin Kürtçe, Cumi Sucuk ,Yeter Yalama,Sadık Öküz,Vahit Dönek,Özdemir Özçelik,Emel Yalak ,Corc Yuvarlak,Veli Manyak ,
    Salih Salak ,Duran Kalas,Vehbi Memeci,Osman Metalik,Feride Metal,Harun Pank,Fatma Tatime ,Hamit Meni ,Abbas Alıcı ,Iskender Delici ,Abdulaziz Kesici ,Talat Devrimci ,
    Bahattin Sağcı ,Atilla Ülkücü ,Abdurrahim Türkücü ,Hasan Tahsin Domatesçi ,Yıldıray Hıyarcı ,Sait Fare ,Şöhret Sıçan ,Burhanettin Dinci ,Bekir Yobaz ,Hacı Şaman ,
    Adil Tanrı, Emine Emzik, Muttalip Maytap, Melehat Gökdelen, A Naim Mermi, Devrim Roket, A Dilaver Uçak, Sevgi Zıpzıp, Ibrahim Kanser, Mehmet Verem, Fahrettin Kalkmaz,
    Mehmet Kaldırır, Cafer Yalar, Ahmet Ali Emici, Yusuf Kız, Gülten Karı, Zeki Kadın, Fikret Irz, Kenan Namus, Cemal Delik, Ramazan Deşik, Mehmet Boşalan, Ahmet Tenten,
    Münevver Göbek,Durdu Kuku,Mahmut Pipi,Münire Meme,Kadir Korkak,Alaaddin Baron,Hasan Tahsin Lord,Mehmet Kemal Dük,Ali Osman Kont, Kenan Kontes ,
    Kerim King,Alaattin Kral,Fatma Kıro,Faruk Necip Otuzbir,Atilla Döl,Abdulhalim Oral,Fatma Saime Anal,Abdulgaffur Tüysüz,Hayrettin Tıraşlı,Ayşe Kadın Kemikli,Ayfer Dolgun,

buyrun tamamı

• Nüfus Müdürlüğünde çalışıyorum ve kayıt örneklerini dağıtırken bu tip soyadlara sahip olanlara sadece isimleriyle hitap ediyorum.Benim içinde ,onlar içinde zor bir durum tabi. Neticede böyle çok abzürt soyadı var.
  • Allah sabır versin bu arkadaşlara...bizim arkadaşın da soyadı Karga...mahkemeye verip değiştireceğim falan diyordu...
  • karnım ağrıdı gülmekten züpperrrrrrrrr ya
  • Muazzamn yaw

SADIK ÖKÜZ

GÜLFİDAN GÖSTERİR
  • duran tekerlek ne yaw
  • Atilla otuzbir oğulları manyak bişey ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.