Şimdi Ara

YUGİOH KARTLARI ALDIM AMA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende yugioh kartları aldım ama bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
    KART 1:Evil Moppet üzerinde şunalr yazıyor
    according to the magic by which it put itself into tomb,this card can be specially summoned out at own aid stage.ATK:11600 DEF:17000

KART 2:Royal Guarding Fort
    the royal guarding robot,it can use the missiles to chase the enemy even it is dieing
    ATK:16150 DEF:16000

ne işe yarıyor bunlar ATK ve DEF puanları normal diil gibi geldi bana yardımcı olun lütfen her yerde aradım bunların açıklamalarını ama bulamadım

• tebrkler kazıklanmışn atk ve def puanları böle olan kartlar yok en azından orjinal yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pallet_35

tebrkler kazıklanmışn atk ve def puanları böle olan kartlar yok en azından orjinal yok

orjinal olmadığını bende biliyorum hiç bi işe yaramıyormu bu kartlar
  • ha anca şu işe yara bazı arkadaşlar bu oyunu 2 kartı çarpıştırarak oynuyo ama bunun adı yugioh diil bunun adı çarpıştırma gibi bişe bi tek bu işe yarar ha bide bakıp bakıp gülmeye
  • o zman ben bı kartları yırtıp çöpe atayım bari yapcak bi şey yok
  • yani ama öle durabilr ama sen en iyisi atma mahallenizde çarpıştırıp oynuan çocuklar wardır onlara wer bide sorum war o kartlara ne kadar werdn
  • Sorun çözüldüğüne göre bu konu kapanmalı!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BAN o kartları gerçekten kaça aldın?
  • Orjinalden alıntı: Kid Muscle

BAN o kartları gerçekten kaça aldın?
    [/qubirader şimdi niye banladın çok merak ettiyseniz söyliyeyim tanesi 10 ykr ama orjinal arıyorum ama yok bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.