beyler bende yugioh kartları aldım ama bazılarının ne işe yaradığını bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim KART 1:Evil Moppet üzerinde şunalr yazıyor according to the magic by which it put itself into tomb,this card can be specially summoned out at own aid stage.ATK:11600 DEF:17000
KART 2:Royal Guarding Fort the royal guarding robot,it can use the missiles to chase the enemy even it is dieing ATK:16150 DEF:16000
ne işe yarıyor bunlar ATK ve DEF puanları normal diil gibi geldi bana yardımcı olun lütfen her yerde aradım bunların açıklamalarını ama bulamadım
tebrkler kazıklanmışn atk ve def puanları böle olan kartlar yok en azından orjinal yok
quote:
Orjinalden alıntı: pallet_35
tebrkler kazıklanmışn atk ve def puanları böle olan kartlar yok en azından orjinal yok
orjinal olmadığını bende biliyorum hiç bi işe yaramıyormu bu kartlar
ha anca şu işe yara bazı arkadaşlar bu oyunu 2 kartı çarpıştırarak oynuyo ama bunun adı yugioh diil bunun adı çarpıştırma gibi bişe bi tek bu işe yarar ha bide bakıp bakıp gülmeye
o zman ben bı kartları yırtıp çöpe atayım bari yapcak bi şey yok
yani ama öle durabilr ama sen en iyisi atma mahallenizde çarpıştırıp oynuan çocuklar wardır onlara wer bide sorum war o kartlara ne kadar werdn
BAN o kartları gerçekten kaça aldın? [/qubirader şimdi niye banladın çok merak ettiyseniz söyliyeyim tanesi 10 ykr ama orjinal arıyorum ama yok bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme